Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Wie ktoś może o nagraniach mistrza tańca z meczu z Ostrowem, tego gościa z kapeluszem
?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- tezetomaniak
- Trener
Ge(L)u DZIĘKUJEMY!!!Szkoda tylko że nie zdążyliśmy zaśpiewać "Motor Lublin śpiewam!" Bo nie ukrywam ze czekałęm na to,Dzięki! 
Podziękowania za brak serpentyn rzucanych z sektora FC. Te pojedyncze, mam nadzieje, że równiez niebawem całkowicie odejdą w zapomnienie.
Każdemu jego Everest...
piker pisze:Ge(L)u DZIĘKUJEMY!!!Szkoda tylko że nie zdążyliśmy zaśpiewać "Motor Lublin śpiewam!" Bo nie ukrywam ze czekałęm na to,Dzięki!
Za co ?
piker sie pomylil, to inny Grzesiek prowadzi doping
METHANOL ADVENTURE TEAM
Gelów u nas jak mrówków.
Sektor "rzęsiście oflagowany'' robi duuuze wrazenie, szczegolnie wtedy, gdy flagi akcentuja wazny moment, a nie powiewaja w kazdej wolnej chwili. Dobrze zorganizowana oprawa i dobrze slyszalny doping sektora nadrzecznego.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Muzyka na meczu tym razem bardzo cichutko, chyba az za bardzo. Za to Mario Stypula zajaral sie na mase "sygnalem do boju amerykanskiej kawalerii" i powtórzyl to haslo w ciagu meczu ze 35 razy. Dla mnie ten sygnal to sie nadaje na jakies wyscigi na Sluzewcu a nie na tor zuzlowy.
I oczywiscie Zbyszek W. musial sie dwa razy do mikrofonu dorwac przy okazji dobrego meczu.
I oczywiscie Zbyszek W. musial sie dwa razy do mikrofonu dorwac przy okazji dobrego meczu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Zbyszek W. w formie, "sto lat" odśpiewał koncertowo. Mi najbardziej się podobało: "mamy komunikat od fan klubu że szkocję zrobimy po siódmym biegu" 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Mnie ta trąbka początkowo też irytowała, jednak potem odkryliśmy prawidłowość, że po trąbce bieg był dla nas szczęśliwy i już mi tak bardzo nie przeszkadzała
No i jeszcze uwaga do DJ-a. Jak jest taka sytuacja jak wczoraj z Dawidem to już lepiej nic nie puszczać, niż jakieś smętne kawałki w podobie do marsza żałobnego...
No i jeszcze uwaga do DJ-a. Jak jest taka sytuacja jak wczoraj z Dawidem to już lepiej nic nie puszczać, niż jakieś smętne kawałki w podobie do marsza żałobnego...
Cooper pisze:Muzyka na meczu tym razem bardzo cichutko, chyba az za bardzo.
Na początku była standardowo - bardzo głośno. Ale po małej interwencji Gela uciszyli ją
Naczelny obrońca Karola Barana.
Manitou pisze:Mnie ta trąbka początkowo też irytowała, jednak potem odkryliśmy prawidłowość, że po trąbce bieg był dla nas szczęśliwy i już mi tak bardzo nie przeszkadzała![]()
Ja w takie przesady nie wierze, duzo szczesliwych biegow w historii widzialem bez jakiegos trabienia wczesniej;] Wczoraj zreszta prawidlowosc byla niekoniecznie, bo Dawid dzwona zaliczyl, a i pare wyscigow przegralismy;]
Mario ze szkocja 30 sekund przed startem do biegu tez sie elegancko zapedzil
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Manitou pisze:Mnie ta trąbka początkowo też irytowała, jednak potem odkryliśmy prawidłowość, że po trąbce bieg był dla nas szczęśliwy i już mi tak bardzo nie przeszkadzała
a jakie szczęście mieliśmy w biegu 14, bo przed nim trąbka była?
Manitou pisze:Mnie ta trąbka początkowo też irytowała, jednak potem odkryliśmy prawidłowość, że po trąbce bieg był dla nas szczęśliwy i już mi tak bardzo nie przeszkadzała
a mnie się cały czas wydawało, że trąbka była przed każdym biegiem
A ja, jak słyszę o "szkocji", to zawsze myślę, że "robimy szkocką" i nie wstaję, tylko czekam na szklaneczkę... 
Fakt, że ta szkocja to już do porzygu
Trzeba będzie z Mariuszem pogadać, żeby trochę zbastował 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
nudne są te pajacyki 
Ja podczas meczu miałem taką wizję, że dookoła stadionu powinno się zamontować ekrany led skierowane do kibiców i kamerkę z mikrofonem skierowaną na Gela. Wtedy może cały stadion by kibicował:)
Mam pytanie. Czy Tego naszego spikera nie można by tak przynajmniej w jednym meczu zrzucić z tej wieżyczki??
Nie to żeby tak dosłownie ale może by tak jakiś protest kibiców zorganizować żeby mu podziękowali za współpracę bo normalnie już po 3 biegu miałem dość jego głosu. Może i facet ma charyzmę ale według mnie, to chyba na wiejski festyn.
Nie to żeby tak dosłownie ale może by tak jakiś protest kibiców zorganizować żeby mu podziękowali za współpracę bo normalnie już po 3 biegu miałem dość jego głosu. Może i facet ma charyzmę ale według mnie, to chyba na wiejski festyn.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2012, o 19:16 przez Blinki, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Lubię to.
Wiadomo, że wszystkim nie dogodzi, ale strasznie męczą jego krzyki, wezwania do dopingu. O szkocji nie wspomnę bo jak sobie przypomnę to mi się coś w środku przewraca
Wiadomo, że wszystkim nie dogodzi, ale strasznie męczą jego krzyki, wezwania do dopingu. O szkocji nie wspomnę bo jak sobie przypomnę to mi się coś w środku przewraca
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
- Egon
- Zawodowiec
Zgodzę się z tym, że za dużo nawija, ale prawda jest taka, że gdyby nie Mario, to szkocja poza sektorem fanklubu wychodziłaby tak żenująco, ze lepiej byłoby jej w ogóle nie robić.
Blinki a masz jakieś inne propozycje na spikera? Czy tylko na zasadzie kibice spikera odwołają - klub znajdzie kogoś nowego?
Blinki a masz jakieś inne propozycje na spikera? Czy tylko na zasadzie kibice spikera odwołają - klub znajdzie kogoś nowego?
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
- niespokojny
- Trener
Ale nie przesadzajmy z tym wykrzykiwaniem nazwisk zawodnikow 3x przed biegiem 5x po kazdym biegu... Robienie szkocji 10x w ciagu meczu i to 20 sekund przed biegiem... troche umiaru w tym niech bedzie bo najpierw jest fajnie ale pozniej staje sie to juz meczace i irytujace.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
pincet razy bardziej wole lorka ale ten nasz spiker chyba zdrowo tam korzenie zapuscil i trzeba bedzie dalej tej zenady wysluchiwac 
never ride faster than your angel can fly