Motor Lublin - Start Gniezno 01.07, godz. 17:00
Motor Lublin - Start Gniezno 01.07, godz. 17:00
Lublin bez Stachyry (na 99%), kto przytrzyma Antonia przy kredzie, zeby naszych nie wozil po plotach
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Re: Motor Lublin - Start Gniezno 01.07, godz. sie wstawi
Mecz trzeba wygrac za 3pkt
Par bym nie zmieniał, wszystko dobrze funkcjonuje , trzeba się przeprosić z Dunem..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- niespokojny
- Trener
Troche Dawid obnizyl loty ostatnio, to moze nie bedzie az tak bolesna strata. Trzeba przeprosic sie z Dunem, Woodward na trening powinien sie stawic zeby nie zawalac pierwszego biegu. Ja biore wygrana za 2 w ciemno. Wygrana za 3 daje nam praktycznie juz pierwsza 4, ale nie ukrywajmy ze bedzie bardzo ciezko. Baran chyba puchnie w czasie meczu, bo to juz drugi raz gdzie mial pierwsze dwa biegi dobre a pozniej porazka.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ja bym zmienił. Jeleń pod 13, i Mads z Woodwardem, czyli
9. Misiek
10. Baran
11. Woodward
12. Korneliussen
13. Jeleniewski
14. Łukaszewski
15. Borowicz lub Michalski
9. Misiek
10. Baran
11. Woodward
12. Korneliussen
13. Jeleniewski
14. Łukaszewski
Jeśli ktoś ma konto na twitterze to mozna mu napisać w imieniu kibiców, że jest bardzo potrzeby 
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Ja bym zostawił Jeleniewskiego z Woodwardem para na 5:1 i koniecznie Michalskiego jako gość .
-
mechanizator
- Junior
Michalskiego bo mamy za mało upadków na meczu ?
max3 pisze:Ja bym zostawił Jeleniewskiego z Woodwardem para na 5:1 i koniecznie Michalskiego jako gość .
A z juniorem Miesiąca lub Madsa?
Misiek, Jelen i Woodward to powinni byc zawodnicy prowadzacy pare. Do tego Miesiac, Baran i Borowicz/Kostro/Wieczorek.
Grubas jest lepszym zawodnikiem od Pawła... ii pod 13 pasuje 
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

W czwartek jest półfinał IMP, w którym będzie na liście Stachyra. Ktoś orientuje się czy wykluczenie dotyczy tylko meczów ligowych, bo jeśli nie to Stachyra mógłby nie pojechać w półfinale co pozwoliłoby na występ w niedziele.
madsa po ostatnim "nieporozumieniu" nie spodziewam sie u nas ale moze warto sprawdzic fishera?
never ride faster than your angel can fly
musze wyskoczyc na Wyspy sprawdzic przygotowania olimpijskie, takze mam nadzieje ze i tym razem jak to bywalo zawody beda odwolane. trzymam kciuki.
carpe diem!
ptgt pisze:Jeśli ktoś ma konto na twitterze to mozna mu napisać w imieniu kibiców, że jest bardzo potrzeby
Albo nie...

I jest ogieeeeen...
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Mam nadzieje, że ktoś już gada z Korneliussenem odnośnie niedzielnego meczu. Ja bym zestawił taki skład:
Miśkowiak
Baran
Jeleniewski
Woodward
Korneliussen
Michalski/Borowicz
Łukaszewski
Ciekawe czy Gniezno pojedzie już z Nicholsem czy będzie Z/Z.
Miśkowiak
Baran
Jeleniewski
Woodward
Korneliussen
Michalski/Borowicz
Łukaszewski
Ciekawe czy Gniezno pojedzie już z Nicholsem czy będzie Z/Z.
No niestety, ale ciezko bedzie mial Wardzala ze skladem. Nie wierze w to, ze pojawi sie Korniszon. Po prostu nie wierze, ale licze, ze nasi dzialacze zrobia wszystko, zeby Mads pojawil sie w niedziele. Miesiac z Gnieznem nie bedzie istnial, mozna mu z miejsca wstawic cos w stylu (1,0,-,-,-) dlatego wspolczuje Marianowi i nam nerwowki jaka bedziemy przezywac w niedziele
Jak ja to widze? Nie mamy wyjscia, trzeba sprobowac Cama z juniorem. Jednakze zeby mialo to rece i nogi Woodward koniecznie musi stawic sie na trneingu, nie ma innej opcji. Kazdy bieg bedzie na wage zlota, dlatego nie moze sie powtorzyc sytuacja z wczorajszego pierwszego startu Cama. Inaczej nie moge sobie tego wyobrazic. No i pomyslalbym o dodatkowym treningu dla naszych juniorow, bo tak jak i wczoraj tak i w niedziele ich dyspozycja moze byc kluczowa. Bez ich na prawde super postawy wczoraj mieli bysmy goraco. Trening, trening i jeszcze raz trening.
Misiek
Baran
Jelen
Miesiac
Woodward
Lukaszewski
Borowicz/Michalski
Misiek
Baran
Jelen
Miesiac
Woodward
Lukaszewski
Borowicz/Michalski
Dobromir pisze:Ciekawe czy Gniezno pojedzie już z Nicholsem czy będzie Z/Z.
http://www.start.gniezno.pl/2012/06/22/ ... -na-torze/
pulkownik pisze:Cooper pisze:Czy po wycofaniu sie Krosna z rozgrywek ich zawodnicy moga pojsc na wypozyczenie?
mogą
Skoro tak, to moze Kevin Woelbert? Skoro i tak musimy zaryzykowac? A jak odpali to bedziemy mieli dobrego napieracza na tor w Grudziadzu
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
jerry78 pisze:Ja bym zmienił. Jeleń pod 13, i Mads z Woodwardem, czyli
9. Misiek
10. Baran
11. Woodward
12. Korneliussen
13. Jeleniewski
14. Łukaszewski
Panowie a moim zdaniem z juniorem powinien pojechać Miśkowiak ponieważ to w tej chwili jedyny zawodnik jadący najmniej "drużynowo" a powiedzmy sobie szczerze nasi Juniorzy mają nam zrobić najlepiej 5pkt w biegu dla nich a później wolałbym aby były pary Jeleń-Cam i Karol-"ktoś" bo tutaj będzie lepsza komunikacja. Po tym co widziałem wczoraj Misiek wcale nie zwraca uwagi na kolegów a spokojnie kilka pkt można było dorzucić na jeździe parą.
Żeby było jasne nie mam nic do Roberta ale dla mnie nadaje się najlepiej pod 5
Re: Motor Lublin - Start Gniezno 01.07, godz. podobno 17:03
Nie umie jeździć parą to go pod 5? Przecież to bez sensu, łatwiej sobie poradzi sam senior niż junior, a Łukaszewski pokazał, że potafi jechać znakomicie u nas i gdyby nie defekt wczoraj to miałby pewnie 3,3,3. Jak wyjdzie ze startu to senior ma go pilnowac "jak dobra kwoka" (:D), dlatego powinien z nim jechac ktoś ogarniety, jak David albo Cam. Może i Jelen, ale nie wiem czy on się nada, bo chyba bardzo zalezy mu na indywidulanym wyniku (vide bieg gdy na kresce sciagł się z Camem nie wiem po co). Misiek pod 9 jak dla mnie z Baranem.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Czysty komplet zawsze ładniej wygląda niż "płatny"Może i Jelen, ale nie wiem czy on się nada, bo chyba bardzo zalezy mu na indywidulanym wyniku (vide bieg gdy na kresce sciagł się z Camem nie wiem po co).
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Nie skreślajcie tak Miesiąca
na treningach się dobrze prezentuje więc postawiłbym na Pawła a nie na tego duńskiego pulpeta który jeszcze może specjalnie coś wywinąć
Martwi mnie ten profesjonalizm i zdrowie fizyczne
panów od wymiany band... prawie 20 min wymieniali jedną część.
On sie na treningach zawsze dobrze prezentuje, a jak przychodzi mecz, to na wyjsciu z I luku jest juz czternascie motocykli za wszystkimi 
Zdobywając:
* 44 pkt i mniej zainkasujemy 0 punktów meczowych
* 45 pkt - 1 punkt
* 46-47 - 2 punkty
* 48 i więcej - 3 punkty
To pokazuje jak bardzo w tym meczu będzie liczył się każdy punkt, każdy może być na wagę złota.
Zatem liczbę błędów należy wyeliminować do minimum.
Trzeba zrobić wszystko, żeby kolejny raz Woodward nie zaczynał od zera (czyli obecność obowiązkowa na treningu), żeby nie było żąglowania w nerwach motocyklami, gdy na zegarze zostało 30 sekund do startu itd.
Mecz ze Startem będzie zdecydowanie cięższy niż z Grudziądzem chociażby z powodu siły juniorów gości. Tutaj seniorzy muszą wziąć na siebie większą odpowiedzialność za wynik. Żaden z naszej "piątki", ktokolwiek by to nie był, nie może zaliczyć całkowitej wtopy.
Mecz zapowiada się jeszcze ciekawszy niż miniony, oby z happy endem dla nas.
* 44 pkt i mniej zainkasujemy 0 punktów meczowych
* 45 pkt - 1 punkt
* 46-47 - 2 punkty
* 48 i więcej - 3 punkty
To pokazuje jak bardzo w tym meczu będzie liczył się każdy punkt, każdy może być na wagę złota.
Zatem liczbę błędów należy wyeliminować do minimum.
Trzeba zrobić wszystko, żeby kolejny raz Woodward nie zaczynał od zera (czyli obecność obowiązkowa na treningu), żeby nie było żąglowania w nerwach motocyklami, gdy na zegarze zostało 30 sekund do startu itd.
Mecz ze Startem będzie zdecydowanie cięższy niż z Grudziądzem chociażby z powodu siły juniorów gości. Tutaj seniorzy muszą wziąć na siebie większą odpowiedzialność za wynik. Żaden z naszej "piątki", ktokolwiek by to nie był, nie może zaliczyć całkowitej wtopy.
Mecz zapowiada się jeszcze ciekawszy niż miniony, oby z happy endem dla nas.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Chyba że wygramy w takim samym stosunku jak Ostrów z nami na własnym torze to wtedy zainkasujemy 2 punktyjerry78 pisze:Zdobywając:
* 45 pkt - 1 punkt