Motor Lublin - GKM Grudziądz 24.06. godz. 18:00
- luckylukelbn
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz 24.06. godz. 18:00
Niezle? Frekwencja na poziomie meczu z Krosnem w 2011 
Programy nowe zrobili ? 
Mam pytanie odnośnie transmisji w itvl.
Jak zapłacę przelewem z mbanku 10zł to jest szansa, że dostanę kod aktywacyjny przed meczem?
Jak zapłacę przelewem z mbanku 10zł to jest szansa, że dostanę kod aktywacyjny przed meczem?
Krotko i na temat! Chlopaki jestesmy z wami! Jedziemy z nimi do 35 i czworka (prawie) nasza!
Snilo mi sie, ze Cam dzisiaj zrobi super wynik.. oby
Snilo mi sie, ze Cam dzisiaj zrobi super wynik.. oby
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
A jak panowie z pogodą ? mogę śmiało kupić dostęp do ITVL, czy czekać do ostatniej chwili ?
Sipma Lublin

Wypadaloby ich lekko pogonic z 14-16 pt :]
mozesz spokojnie wykupywac, w Lublinie jak narazie piekna upalna pogoda
nie zanosi sie na deszcz.
Ge(L)o pisze:Programy nowe zrobili ?
Ma być wkładka.
Czyli mam kupić nowy program za 5 zł, żeby dostać jeszcze jeden stary program, ale tym razem ze skserowaną wkładką?
Mam nadzieje, że nie będzie jakiegoś przedmeczowego równania toru czy przeciąganej prezentacji i mecz nie potrwa więcej niż 2 godziny bo się spieszę. To rozumiem, że jedziemy Miśkiem Dawidem Jeleniem Karolem Camem Łukaszewskim i Borowiczem? W sumie Miesiąc nie pierwszy raz dobrze się prezentował na treningu a później wiadomo jak było. Ja obstawiam 54:36 i w rewanżu 50:40. A właśnie jakie są zasady w play-offach? 1-4 2-3 i dalej przechodzi zwycięzca czy każdy z każdym i punkty są dodawane do tego co zdobyło się z drużynami z pierwszej czwórki w zasadniczym?
Mam nadzieje, że nie będzie jakiegoś przedmeczowego równania toru czy przeciąganej prezentacji i mecz nie potrwa więcej niż 2 godziny bo się spieszę.
OMG. A ja mam nadzieję, że nie będzie się zbytni kurzyć, gdyż ubieram się na biało
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Czy to są jakieś nadzwyczajne oczekiwania? 
Ani jedno ani drugieA właśnie jakie są zasady w play-offach? 1-4 2-3 i dalej przechodzi zwycięzca czy każdy z każdym i punkty są dodawane do tego co zdobyło się z drużynami z pierwszej czwórki w zasadniczym?
http://www.pzm.pl/pliki/zg/zuzel/2012/r ... op0304.pdf
Art. 753
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Kluczowe będą punkty Barana. Jak przywiezie z bonusem min. 5 pkt, to powinno być dobrze.
Każdemu jego Everest...
- tezetomaniak
- Trener
Goście złożyli protest związany z nieregulaminowym deflektorem Dawida Stachyry. Sędzia przyjął go. Stachyra wykluczony do końca zawodów za niesportowe zachowanie.

Gratuluje pewnej, jak na te okolicznosci, wygranej.
Bedzie weryfikacja wyniku?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Beda sprawdzac po meczu silnik Woodworda. Jak to mówia tonący brzytwy sie chwyta.
P.S
Punkty Stachyry zostaja.
P.S
Punkty Stachyry zostaja.
RadeKas pisze:Gratuluje pewnej, jak na te okolicznosci, wygranej.
Zobaczymy, to chodziło chyba o drugi motor Dawida. Ciekawe jaki deflektor byl na pierwszym.
- tezetomaniak
- Trener
Jinxsior pisze:Beda sprawdzac po meczu silnik Woodworda. Jak to mówia tonący brzytwy sie chwyta.
P.S
Punkty Stachyry zostaja.
Zalosne panowie z Grudziadza, zalosne.
Richie Faulkner:
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz 17.06. godz. 19:00
Hela pisze:jacur78 pisze:51:39. Mamy porownywalnych seniorow, roznice zas zrobia juniorzy. Obstawiam ze Rujner bedzie mial klopoty z plynnym pokonywaniem lukow a Cyran jest zupelnie bez formy.
Z tym się nie zgodzę. Cyran jedzie coraz lepiej z meczu na mecz. Ale czy u nas zaskoczy? Wiadomo jak to z juniorami bywa. Jeśli chodzi o drugiego młodego to nie zdziwię się jeśli pojedzie gość.
No coz. Cos bym tu odkrywczego dodal, ale nie bardzo wiem co
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Dlaczego? Jeśli będzie weryfikacja to i tak mecz do przodu. +12 i tak nam nic nie daje przed rewanzem w Grudziadzu. BTW, Stachyry nam zabraknie z Gnieznem i trzeba sie przeprosic z Korniszonem.
No i jest: http://www.sportowefakty.pl/zuzel/29439 ... w-lublinie
No i jest: http://www.sportowefakty.pl/zuzel/29439 ... w-lublinie
-
mariusz1987
- Junior
Grudziądz przegrał w Lublinie,no coś niebywałego trzeba nam sprawdzić wszystkie silniki bo to przecież niemożliwe, że wygraliśmy!!! kpina!! 
Dosłałem właśnie info, że u Jelenia wszystko ok.
Protest odrzucony !!!
-
mariusz1987
- Junior
no to Grudziądz tysiaczek w plecy,bo chyba tyle wynosi kaucja??