Treningi
Re: Treningi
wlasnie jechal jelen w strone stadion pewnie dzis trenuja 
cos tam drze jape ze stadionu, wiec pewnie trenuja
Byłem parę minut przed 16 i był Jeleń, Borowicz i chyba jacyś amatorzy.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
smerf_997 pisze:Jeleniewski ani razu nie przegrał z Borowiczem.
BRAWO!
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
- Jutro ponoć tren o 17
Ponoć to jutro burza o 17 więc pogoda znów może sprawić psikusa i banda pijusów będzie się w Niedziele pyrgać,że zawodnicy nie chcą jechać 
Może Lombard odpowie nam na to pytanie
lombard pisze:Po nocnych opadach deszczu zastanawiałem się czy termin turnieju O Brązowy Kask nie jest czasem zagrożony i doszedłem do wniosku, że jednak absolutnie nie.
GeloSMT pisze:Ponoć to jutro burza o 17 więc pogoda znów może sprawić psikusa i banda pijusów będzie się w Niedziele pyrgać,że zawodnicy nie chcą jechać
to niech po tej burzy spasują motory i zapiszą ustawienia w zeszycie
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Standardowo wyszedłem po pierwszej serii 
Obecni: Miśkowiak, Stachyra, Jeleniewski, Baran, Miesiąc, Łukaszewski, Borowicz, Wieczorek.
Stachyra, Jeleniewski - start dla Dawida, na trasie powiększał przewagę
Stachyra, Jeleniewski - tak samo
Stachyra, Jeleniewski - start dla Daniela, jednak na wyjściu z pierwszego wirażu przycinka Dawida i wyprzedził Jelenia
Miśkowiak, Miesiąc, Baran - Karol najgorzej ze startu, dodam jeszcze, że Robert spóźnił się i wystartował bez wcześniejszego wyjazdu na tor
Miśkowiak, Miesiąc, Baran - Karol ponownie najgorzej ze startu i na trasie równie wolno
Miśkowiak, Miesiąc, Baran - tak samo, Paweł starty całkiem dobre
Łukaszewski, Borowicz, Wieczorek (d/st) - bez historii, Mateusz z Leszna szybki na starcie i na trasie, Mateusz z Częstochowy w kontakcie
Łukaszewski, Borowicz
Łukaszewski, Borowicz, Wieczorek
Ciekawy jestem jak tam w drugiej serii, ale z tego co można zauważyć, to poprawę w startach Pawła Miesiąca. Jeśli w drugiej serii Karol przegrywał z Pawłem to chyba można spodziewać się jednej zmiany w składzie.
Pozdrawiam
Obecni: Miśkowiak, Stachyra, Jeleniewski, Baran, Miesiąc, Łukaszewski, Borowicz, Wieczorek.
Stachyra, Jeleniewski - start dla Dawida, na trasie powiększał przewagę
Stachyra, Jeleniewski - tak samo
Stachyra, Jeleniewski - start dla Daniela, jednak na wyjściu z pierwszego wirażu przycinka Dawida i wyprzedził Jelenia
Miśkowiak, Miesiąc, Baran - Karol najgorzej ze startu, dodam jeszcze, że Robert spóźnił się i wystartował bez wcześniejszego wyjazdu na tor
Miśkowiak, Miesiąc, Baran - Karol ponownie najgorzej ze startu i na trasie równie wolno
Miśkowiak, Miesiąc, Baran - tak samo, Paweł starty całkiem dobre
Łukaszewski, Borowicz, Wieczorek (d/st) - bez historii, Mateusz z Leszna szybki na starcie i na trasie, Mateusz z Częstochowy w kontakcie
Łukaszewski, Borowicz
Łukaszewski, Borowicz, Wieczorek
Ciekawy jestem jak tam w drugiej serii, ale z tego co można zauważyć, to poprawę w startach Pawła Miesiąca. Jeśli w drugiej serii Karol przegrywał z Pawłem to chyba można spodziewać się jednej zmiany w składzie.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
To, że Baran jest bez formy to nie nowina. Ale żeby dostawał na starcie nawet od Miesiąca? To juz katastrofa....
Problem w tym, że obaj w meczu w Grudziądzem mogę przywieść tyle samo, czyli całe nic. Mamy jeszcze jednego zawodnika.... ale......
Problem w tym, że obaj w meczu w Grudziądzem mogę przywieść tyle samo, czyli całe nic. Mamy jeszcze jednego zawodnika.... ale......
Każdemu jego Everest...
- luckylukelbn
Tymczasem wczoraj: http://kmzlublin.pl/index.php?option=co ... &Itemid=54
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
W drugiej tak samo jesli chodzi o rywalizację Jeleniewski - Stachyra, natomiast w pewnym momencie już nie startował Miskowiak tylko sami Baran z Miesiącem jeździli i tylko raz udało się wygrać Baranowi a w pozostałych biegach cały czas z przodu Miesiąc.K.A.M.I.L. pisze:Ciekawy jestem jak tam w drugiej serii, ale z tego co można zauważyć, to poprawę w startach Pawła Miesiąca. Jeśli w drugiej serii Karol przegrywał z Pawłem to chyba można spodziewać się jednej zmiany w składzie.
Dało się usłyszeć u Wardzały, że David bardzo dobre czasy kręcił. Także dobry prognostyk na niedziele 
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Ciekawe teraz, czy jutro też będzie trening. Głównie dla Barana i Miesiąca, bo podejrzewam że w klubie odpuścili temat Korneliussena (chyba, że on sam dał sobie spokój).
Jeżeli tak sprawa wygląda to w meczu pojedzie pewnie Miesiąc.
Najlepszym rozwiązaniem byłoby zaproszenie Madsa i jutro w 3 spod taśmy i najlepszy jedzie w meczu.
Z uwagi na kiepskie wyniki jakie osiągnął Paweł w dotychczasowych meczach, Karol bez formy i wjeżdżenia w sezon, to właśnie Mads daje największe nadzieje na dobry wynik w niedzielę.
Pozdrawiam
Jeżeli tak sprawa wygląda to w meczu pojedzie pewnie Miesiąc.
Najlepszym rozwiązaniem byłoby zaproszenie Madsa i jutro w 3 spod taśmy i najlepszy jedzie w meczu.
Z uwagi na kiepskie wyniki jakie osiągnął Paweł w dotychczasowych meczach, Karol bez formy i wjeżdżenia w sezon, to właśnie Mads daje największe nadzieje na dobry wynik w niedzielę.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
- luckylukelbn
Oby sie Baran znow nie obrazil, by przy slabszej dyspozycji Paula Montha jestesmy w czarnej dupie 
tymczsem po treningu po minie miesiaca wygladala ze baran chyba jedze 
Czyli jedziemy z Borowiczem brawo, 3 pewne zera.
Kurde ale niektórzy tutaj mają jazdy normalnie polewka z Was co drugi to praktycznie trener z 20 letnim stażem i wiedzą na temat doboru składu
Wypowiadajcie się kto który i z kim przegrał ale przestańcie wybierać skład typu "no to mamy jedną zmianę w składzie" bo to po prostu robi się śmieszne.
W takim razie po co nam trener Wardzała jak tu masę zajebistych coachów hahahahaha
Wypowiadajcie się kto który i z kim przegrał ale przestańcie wybierać skład typu "no to mamy jedną zmianę w składzie" bo to po prostu robi się śmieszne.
W takim razie po co nam trener Wardzała jak tu masę zajebistych coachów hahahahaha
poli pisze:tymczsem po treningu po minie miesiaca wygladala ze baran chyba jedze
Mi dla odmiany wydawało się po minie Miśkowiaka,że ma rozwolnienie ale nie jestem pewny bo nie powiedział
Powtórzę po raz kolejny post pod postem
POZWÓLMY WYBRAĆ SKŁAD TRENEROWI BO TO ON MA WIEDZIEĆ CO ROBIĆ A WIEM ŻE CZYTA TO FORUM I PEWNIE MA TAKĄ SAMĄ POLEWKĘ JAK JA
Dokladnie, decyzje odnosnie skladu pozostawmy profesjonaliscie jakim jest M.W.
Skad ta nagla zmiana forumowego frontu 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Scibi pisze:Dokladnie, decyzje odnosnie skladu pozostawmy profesjonaliscie jakim jest M.W.
Wy naprawdę wciąż wierzycie w to, że to M.W. wybiera skład?!
A co konkretnie masz na myśli ??
Ja piszę tylko to co uważam za słuszne a słusznym jest pozwolić trenerowi spokojnie wybrać skład BO może np.Karol jechał na silnikach diesla a nikt tu o tym nie wie, BO może Miesiąc w niedziele ma poprawiny wesela cioci Zosi a nikt o tym nie wie
Za to trener wie od nas dużo więcej i pozwólmy robić jemu to co do niego należy
Ja piszę tylko to co uważam za słuszne a słusznym jest pozwolić trenerowi spokojnie wybrać skład BO może np.Karol jechał na silnikach diesla a nikt tu o tym nie wie, BO może Miesiąc w niedziele ma poprawiny wesela cioci Zosi a nikt o tym nie wie
Za to trener wie od nas dużo więcej i pozwólmy robić jemu to co do niego należy
K.A.M.I.L. pisze:Najlepszym rozwiązaniem byłoby zaproszenie Madsa i jutro w 3 spod taśmy i najlepszy jedzie w meczu.
To się uśmiałem, przecież to wiadome od kiedy Mads złożył podpis pod kontraktem na 2012, ale co z tego kiedy gałąź na której siedzą "mądre głowy" została przez nich samych obcięta