Scibi pisze:Tym ze dzisiaj dobrze mu poszlo nie ma co sie zbytnio sugerowac. W niedziele tor bedzie zupelnie inny i zeby nie bylo czasem tak jak w meczu z Ostrowem ze to motor bedzie prowadzil jego a nie on motor.
To czym niby trzeba się sugerować?
Scibi pisze:Tym ze dzisiaj dobrze mu poszlo nie ma co sie zbytnio sugerowac. W niedziele tor bedzie zupelnie inny i zeby nie bylo czasem tak jak w meczu z Ostrowem ze to motor bedzie prowadzil jego a nie on motor.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gelo pisze:zaryzykować puszczenie gościa który teoretycznie może wygrać start i spróbować utrzymać się na motocyklu
Dobromir pisze:Całe szczęście nie masz wpływu na ustalanie składu, a ja liczę na to, że po 1 biegu będziesz miał okazję podziękować mu ale za 3 albo 2*.
zycho pisze:23.Daniel Jeleniewskiśrednia domowa: 2,600średnia wyjazdowa: 1,125
GTZ zjawi sie z obserwatorem
Dobromir pisze:Całe szczęście nie masz wpływu na ustalanie składu, a ja liczę na to, że po 1 biegu będziesz miał okazję podziękować mu ale za 3 albo 2*.
miedziany pisze:Wiekszego pechowca niz Michalski to chyba u nas nigdy nie bylo. 4 biegi i 4 nieukonczone. Mimo tego jak dla mnie powinien jechac w niedziele. Moze wrescie cos peknie w jego wykonaniu, wiadomo ze przeciez potrafi. A Borowicz? chyba sezon dla niego stracony, ciezko mu bedzie sie odbudowac.
grzesieck pisze:a bieg juniorski z Lokomotivem w Lublinie to kto wygral?
GTZ zjawi sie z obserwatorem