Motor Lublin - GKM Grudziądz 24.06. godz. 18:00
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz 17.06. godz. 19:00
nikt Wam nie zagwarantuje lepszej pogody za tydzień... można tak przekładać w nieskończoność
GeloSMT pisze:Z dwojga złego wolę obejrzeć ten sam mecz za tydzień na torze na jakim Wardzałą w porozumieniu z zawodnikami przygotuje na Grudziądz
Dokładnie.
Sprzedawanie ludziom biletów do ostatniej chwili, mimo, że zawodnicy nawet się nie przebrali i wiedzieli, że nie pojadą; udawanie, że próbuje się tor przygotować i odwołanie meczu na 15 min przed prezentacją to żywe jajca i kpina z ludzi, którzy dziś przybyli na stadion.
O tym czy mecz się odbędzie czy nie decyduje sędzia przed jego rozpoczęciem. To co, mieli nie sprzedawać biletów i nie wpuszczać do 18:50? Wtedy to by się dopiero bydło wnerwiało pod bramą...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Meesha ale myślisz,że zawodnicy nie mają nic do powiedzenia? Nie mogą zasugerować sędziemu swoich wątpliwości ? Że sędzia oleje to co wbijają mu sami zawodnicy do łba ?
Oj chyba bałby się podjąć ryzyka nakazu jazdy pod wyraźny sprzeciw zawodników bo nie daj Bóg jakaś kontuzja i sędzie miałby nieźle przechlapane
Krótko mówiąc(pisząc) jeśli miałbym dziś oglądać jazdę gęsiego i wyścigi pokroju start-meta to wolę odczekać tydzień (mimo potężnego głodu obejrzenia lubelskiego speedwaya!) i zobaczyć fajne widowisko sportowe i mijanki na torze oby w wykonaniu naszych zawodników
Oj chyba bałby się podjąć ryzyka nakazu jazdy pod wyraźny sprzeciw zawodników bo nie daj Bóg jakaś kontuzja i sędzie miałby nieźle przechlapane
Krótko mówiąc(pisząc) jeśli miałbym dziś oglądać jazdę gęsiego i wyścigi pokroju start-meta to wolę odczekać tydzień (mimo potężnego głodu obejrzenia lubelskiego speedwaya!) i zobaczyć fajne widowisko sportowe i mijanki na torze oby w wykonaniu naszych zawodników
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2012, o 21:19 przez GeloSMT, łącznie zmieniany 1 raz.
Po co to światło jest na stadionie ? Stałoby się coś jakby mecz zacząć nawet o tej 19:30 ? Nie dało się nic z torem zrobić przez ten czas ?
z meczu?tranquilo pisze:dobrze, że nie przyszli dzisiaj na mecz moi znajomi, którzy się wybierali pierwszy raz... pewnie by już nie wrócili
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Meesha ale myślisz,że zawodnicy nie mają nic do powiedzenia? Nie mogą zasugerować sędziemu swoich wątpliwości ? Że sędzia oleje to co wbijają mu sami zawodnicy do łba ?
Ja tylko piszę o tym, że kto inny jest od decyzji czy mecz będzie czy nie, a kto inny od decyzji czy w ogóle i kiedy otwierać bramy i sprzedawać bilety. Jak widać część osób ma problem ze zrozumieniem tak prostej rzeczy...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Ge(L)o pisze:Po co to światło jest na stadionie ? Stałoby się coś jakby mecz zacząć nawet o tej 19:30 ? Nie dało się nic z torem zrobić przez ten czas ?
A czym to mieli zrobić?? Jednym śmiesznym traktorkiem który prawie zatrzymywał sie w błotku na prostej?
Czy Ty serio nie potrafisz zrozumieć,że nasi też mieli interes w tym aby mecz nie doszedł do skutku z powodu utraty handicapu toru ?
Uwierz na słowo ja też wku*wiłem się nieprzeciętnie ale co zrobić takie życie kibica lubelskiego speedwaya i albo je zaakceptujesz albo Dariusz Sprawka ma Cie w 4 literach taka prawda
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2012, o 21:26 przez GeloSMT, łącznie zmieniany 1 raz.
ravajas pisze:z meczu?tranquilo pisze:dobrze, że nie przyszli dzisiaj na mecz moi znajomi, którzy się wybierali pierwszy raz... pewnie by już nie wrócili
w sensie, że na żużel by już więcej nie przyszli... jakby się dowiedzieli, że kasę za bilety mogą odebrać jutro w godzinach swojej pracy i popatrzyli na wyczyny niektórych kibiców
Klub po raz kolejny zrobil sobie z nas jaja. Ludzie wyrazili swoje niezadowolenie z tego faktu i uwazam ze mieli do tego prawo. Jeden ma taki charakter ze woli swoje zale wylac na forum stukajac w klawiature a drugi pojdzie pod brame i powie glosno wprost co go boli.
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2012, o 21:27 przez Scibi, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli uważasz, że płacąc 20 parę złotych (które to są do odzyskania na dodatek) nabywa się prawo do lżenia, opluwania czy rzucania różnymi przedmiotami w innych ludzi to nic tylko "pogratulować"...
Tego nie popieram, ale juz nie przesadzajmy ze wszyscy ktorzy sie tam znalezli pluli,rzucali puszkami i kopali w brame.
Dobrze że nie poszedłem dziś.
Ścibi ale właśnie tylko tych się tutaj gardzi i piszę,że nie powinni tego robić, co innego jak ktoś poszedł pod bramę bąknął dwa słowa i udał się do domu nie kopiąc w między czasie w bramę nie wyrywając niewinnej dziewczynie kamery z ręki bo to i tak nic nie zmieniło a jak pisałem wcześniej teraz puściliśmy sobie sporego bąka(my kibice) a smrodek po nim może unieść się dość wysoko
Rozumiem rozgoryczenie kibiców którzy dziś jakoś tam wyjątkowo mogli przybyć na mecz czy też mieszkają dość daleko poza Lublinem ale niech Ci sami kibice zrozumieją,że Dariusz pogodynka Sprawka tym razem nie miał snu,że j*bnie ściana deszczu
Rozumiem rozgoryczenie kibiców którzy dziś jakoś tam wyjątkowo mogli przybyć na mecz czy też mieszkają dość daleko poza Lublinem ale niech Ci sami kibice zrozumieją,że Dariusz pogodynka Sprawka tym razem nie miał snu,że j*bnie ściana deszczu
Podrzućcie temat dziennikarzom z wyborczej to jutro poczytamy o kibolach KMŻ Lubelski Węgiel
W bramę kopało czterech naprutych jeleni, reszta wyraziła słownie swoje niezadowolenie z sytuacji.
Meesha a ja zostałem opluty przez zawodników i działaczy, że nie było meczu, który powinien być i komu mam się poskarżyć ?
Dajcie spokój ludzie. Najlepiej zbierzmy ze wszystkuch torów nawierzchnię, jeździjmy na łysym betonie i wtedy zawody będą się odbywać bez przeszkód.
Że Grudziądz się obsrał to rozumiem. Ale, że nasi mieliby argumentować, że stracili handicap własnego toru ? A kto powiedział, że tor ma być identyczny jak na treningu ? To są zawodowcy czy amatorzy nie umiejący dostosować się do zmieniających się warunków na torze ?
Mając światło, ciepłą przyjemną bezpieczną pogodę nie podjąć starań o przygotowanie lepszej nawierzchni toru i odwoływanie go kwadrans przed 19 to kpina z kibiców i kiboli
KMŻ.
Takie jest moje zdanie i nic nie poradzę, że mi żal dupę ściskał jak wracałem do domu w taki piękny dzień z żużla, którego nie było, a być powinien.
W bramę kopało czterech naprutych jeleni, reszta wyraziła słownie swoje niezadowolenie z sytuacji.
Meesha a ja zostałem opluty przez zawodników i działaczy, że nie było meczu, który powinien być i komu mam się poskarżyć ?
Dajcie spokój ludzie. Najlepiej zbierzmy ze wszystkuch torów nawierzchnię, jeździjmy na łysym betonie i wtedy zawody będą się odbywać bez przeszkód.
Że Grudziądz się obsrał to rozumiem. Ale, że nasi mieliby argumentować, że stracili handicap własnego toru ? A kto powiedział, że tor ma być identyczny jak na treningu ? To są zawodowcy czy amatorzy nie umiejący dostosować się do zmieniających się warunków na torze ?
Mając światło, ciepłą przyjemną bezpieczną pogodę nie podjąć starań o przygotowanie lepszej nawierzchni toru i odwoływanie go kwadrans przed 19 to kpina z kibiców i kiboli
Takie jest moje zdanie i nic nie poradzę, że mi żal dupę ściskał jak wracałem do domu w taki piękny dzień z żużla, którego nie było, a być powinien.
Z mojej strony tylko ironiczne "brawo" w kierunku "kibiców". Jak kurrrrrr można wyrywać krzesełko na własnym stadionie, bo mecz został przerwany... Masakra. Te okrzyki "Czyje zdrowie jest najważniejsze?!". Aż mi ręce opadły. Śmiało, idźcie do szkółki, nauczcie się jeździć, poczekajcie na pogodę jaka była dzisiaj i kręcić kółka na pełnym gazie, powodzenia.
Z ta reporterka to dziadek faktycznie przesadzil.Dziewczyna nie byla niczemu winna. Ge(L)o w stu procentach sie z Toba zgadzam.
Ja wielokrotnie zostałem nawet "obrzygany" postawą naszych zawodników, ale o tym pluciu było bez cudzysłowu w sensie jak najbardziej fizycznym więc nie wiem co Ty tu próbujesz usprawiedliwiać.
I ten dziadek od razu powinien dostać w swoją pomarszczoną pape właśnie za to,że miał czelność pyrgać sie do dziewczyny.
Kolejna sprawa to co pisze Marun jakiś koleś wyrywa krzesełka spod własnej dupy a później piszczy,że musi siedzieć na betonach!
Kolejna sprawa to co pisze Marun jakiś koleś wyrywa krzesełka spod własnej dupy a później piszczy,że musi siedzieć na betonach!
Podsumowując - bo wszystko w szczegółach zostało już chyba napisane.
Sprawę zawalił organizator imprezy masowej, czyli nasz kochany KMŻ. Zabrakło informacji, nikt nie zapanował nad tłumem i sytuacja wymknęła się spod kontroli. Nikt nie umiał przekazać informacji o biletach (a jeśli już przekazywał to były one różne co kilka minut), być może lepiej poinformować o przyczynach przełożenia itp. itd.
Potem to już zwykła psychologia tłumu. Tłumu zezłoszczonego, doprawionego promilami. To oczywiście nie usprawiedliwia chamstwa kibiców. Ale organizator imprezy zawalił temat totalnie.
Sprawę zawalił organizator imprezy masowej, czyli nasz kochany KMŻ. Zabrakło informacji, nikt nie zapanował nad tłumem i sytuacja wymknęła się spod kontroli. Nikt nie umiał przekazać informacji o biletach (a jeśli już przekazywał to były one różne co kilka minut), być może lepiej poinformować o przyczynach przełożenia itp. itd.
Potem to już zwykła psychologia tłumu. Tłumu zezłoszczonego, doprawionego promilami. To oczywiście nie usprawiedliwia chamstwa kibiców. Ale organizator imprezy zawalił temat totalnie.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
-
zbyszek1970
A może tak inaczej się zapytam ,jaki to wielki problem ma klub z oddaniem pieniędzy za bilet w dniu meczu jeśli ten mecz się nie odbył ? Jako że nasz klub mający już duże doświadczenie w odwoływaniu meczy może wdrożył by na mocy ustawy jakieś przepisy ułatwiające życie kibicom którym nie pasuje następny termin albo już mają dość profesjonalizmu jakim wykazuje się kirownictwo .Ja bym proponował wyposażyc kasierki w pieczątkę pod tytułem zwrot i nie utrudniał ludziom życia no chyba że celem kierownictwa jest oskubanie tych kibiców którzy nie będą mogli przyjechać na powtórkę,a i nie będą zwyczajnie mieli czasu na odebranie kasy w ściśle określonym miejscu i ściśle określonym czasie.Połowa sezonu tuż tuż a kierownictwo śpi jak niedzwiedz w zimie.
Tak to jest jak pieniądze idą tylko w jednym kierunku -do klubu ! a zwrot kasy za bilet to spadać chamy do domu !
-
Misio1987lbn
Wiadomo dla klubu to przelozenie meczu mimo kosztow ktore poniesc musza to pewnie i tak nie jest takie tragiczne.. dzis przez ta niepewna pogode duzo ludzi sobie odpuscilo mecz i trybuny raczej swiecily pustkami a organizatorzy pewnie nastawiali sie na komplet.. ale takie robienie ludzi w hugo moze im tylko odbic sie czkawka..
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Takich dozylismy czasow, ze zawodnicy potrafia jezdzic tylko na suchym betonie. Niedlugo dojdzie do tego, ze mecze zamiast na torze beda odbywac sie na planszy, gdzie cztery panienki beda rzucac kostka i przesuwac pionki. Przez cale dziesieciolecia jezdzilo sie na torze przyczepnym przy uzyciu motocykli znacznie gorszych technologicznie, przy gorszej medycynie i srodkach bezpieczenstwa, ale dalo sie. Teraz sie nie da. Wina organizatorow to jedno. Ogolnie panujacy trend ubijania toru bez wzgledu na to jaki jest to drugie. No i sie dzisiaj wystraszyli jak popadalo.
-
zbyszek1970
zbyszek1970 pisze:A może tak inaczej się zapytam ,jaki to wielki problem ma klub z oddaniem pieniędzy za bilet w dniu meczu jeśli ten mecz się nie odbył ? Jako że nasz klub mający już duże doświadczenie w odwoływaniu meczy może wdrożył by na mocy ustawy jakieś przepisy ułatwiające życie kibicom którym nie pasuje następny termin albo już mają dość profesjonalizmu jakim wykazuje się kirownictwo .Ja bym proponował wyposażyc kasierki w pieczątkę pod tytułem zwrot i nie utrudniał ludziom życia no chyba że celem kierownictwa jest oskubanie tych kibiców którzy nie będą mogli przyjechać na powtórkę,a i nie będą zwyczajnie mieli czasu na odebranie kasy w ściśle określonym miejscu i ściśle określonym czasie.Połowa sezonu tuż tuż a kierownictwo śpi jak niedzwiedz w zimie.
a może prezes podpowie co ma zrobić kibic mający 40 kilometrów do lublina w strone kraśnika wyjeżdzający jutro rano do zakopanego na zasłużony 10 cio dniowy urlop także ni tak ni siak w lublinie w tym tygodniu nie będzie a i urlopu nie bedze skracał bo procentowo możliwość odwołania meczu ,powtórki od powtórki jest bardziej prawdopodobna niż jego odbycie. prezesowi z okazji oskubania swojego kibica zycze dobrego hmoru ale życzę też trochę rozumu ,jak szkoła nie nauczyła to może życie nauczy jak się kibice odwrócą