Treningi
Re: Treningi
Na oficjalnej stronie KMŻ pisze ze jutro o 17 przed treningiem odbedzie sie zebranie dla osob funkcyjnych. Z tego wynika ze trening rozpocznie sie po 17. Zna ktos konkretna godzine?
- luckylukelbn
Na FB pisali ze 17.30
Czy po wczorajszych opadach planowany trening dzisiaj będzie?
Na razie nie wiadomo. W tym momencie tor nie nadaje się do jazdy. Bez słońca nic z tego nie będzie.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
piekne slonce nad stadionem takze w 3h wyschnie 
Słońca nie ma, ale może coś się z torem dzieje i będzie gotowy do trenowania.
Bo nie wiem czy sobie rezerwować czas.
pewne jest ze dzis treningu nie ma
A jutro ? Pogoda coraz ładniejsza. A na mecz trzeba się spasować
Jutro podobno o 17. Ale dzisiaj tor biorac pod uwage ze mamy za soba kilka dni intensywnych opadów wygladal nadzwyczaj dobrze.
Jutro i pojutrze ma byc ladnie, wiec czasu na spasowanie jest sporo, tym bardziej, ze mecz jest o 19 dopiero i w niedziele mozna jeszcze cos z rana pojezdzic.
Może ktoś potwierdzić info nt. godziny jutrzejszego treningu, bo nie wiem czy sie organizować.
Trening o 17.
Dzięki Agu. Będę 
mogłby ktos napisac co sie dzialo na treningu? Jak wyglada sytuacja z juniorami?
Na treningu byli nasi krajowi zawodnicy oprócz Miesiąca (Karol,Dawid,Robert,Jeleń i juniorzy Łukaszewski,Borowicz i Wieczorek)
Jeśli chodzi o seniorke zdecydowanie najlepsze wrażenie wywarł dziś na mnie Dawid Stachyra moim zdaniem wyeliminował błedy lub też usterki motocykli z poprzedniego meczu i teraz wsztsrko wyglądało dobrze.
Nie można po treningu nic zarzucić Jeleniewskiemu(czyt.człowiek defekt) nawet Miśka woził
Co do juniorki to z trójki Łukaszewski Borowicz Wieczorek zdecydowanie najlepsze wrażenie pozostawił Łukaszewski zaś Borowicz wypadł lepiej od Wieczorka więc myślę,że to jutro ta dwójka wystąpi w meczu Kostry nie było na trenie Michalskiego również.
Jeśli chodzi o seniorke zdecydowanie najlepsze wrażenie wywarł dziś na mnie Dawid Stachyra moim zdaniem wyeliminował błedy lub też usterki motocykli z poprzedniego meczu i teraz wsztsrko wyglądało dobrze.
Nie można po treningu nic zarzucić Jeleniewskiemu(czyt.człowiek defekt) nawet Miśka woził
Co do juniorki to z trójki Łukaszewski Borowicz Wieczorek zdecydowanie najlepsze wrażenie pozostawił Łukaszewski zaś Borowicz wypadł lepiej od Wieczorka więc myślę,że to jutro ta dwójka wystąpi w meczu Kostry nie było na trenie Michalskiego również.
Trener mówił, że Tadek jest w szpitalu, ale nie wiedział z czym.
Ciekawe kiedy, hahaah chyba ze na taczce po treningu albo zmień dilera albo bierz połowę mniej
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Jak byłem chwilę na treningu koło 19 to 1(słownie raz) widziałem jak Jeleń powiózł Miśka
Uprzedzając, nie, nic nie brałem, wady wzroku nie mam
Uprzedzając, nie, nic nie brałem, wady wzroku nie mam

Deri pisze:Nie można po treningu nic zarzucić Jeleniewskiemu(czyt.człowiek defekt) nawet Miśka woził
Ciekawe kiedy, hahaah chyba ze na taczce po treningu albo zmień dilera albo bierz połowę mniej
Kiedy? otóż miało to miejsce na treningu dnia 16 czerwca 2012 roku.
Jeśli się nie mylę na 4 wyjścia spod taśmy 3 wygrał właśnie Jeleń (na dystansie 1/2okr,1okr i 2 okr)
ps.dilera mam dobrego
Wczoraj troche slabo. Jezdzil ze Stachyra spod tasmy ale ani razu z nim nie wygral. Widac bylo spora przewage Dawida.
Karol bardzo słabe czasy. Wachlował przełożeniami. Dzisiaj może być cienko.
- luckylukelbn
I zaraz bedzie gadanie ze powinien jechac Miesiac lub Fisher