Treningi
Re: Treningi
dzięki za troskę
ale jak widać nie mam wielkiego parcia na pisanie 
Ostatnio zmieniony 7 maja 2013, o 18:05 przez nomeni, łącznie zmieniany 1 raz.
3 miesiace to poeinien sobie odpoczac sobie ten bohater co chcre klawiatura lac po mordacg co niekforych.
Ej, ale co to za kara jak Jelen nie pojedzie? Gorzej bedzie jak klub sam sie ukara i dostana z ostrovia i bedzie sztosik. w meczupowinni pojechac najlepsi.
Ej, ale co to za kara jak Jelen nie pojedzie? Gorzej bedzie jak klub sam sie ukara i dostana z ostrovia i bedzie sztosik. w meczupowinni pojechac najlepsi.
Nie wierzę że nie zdobędą bonusu i mam takie samo zdanie jak Stachyra o meczu z Ostrowem. Różnicy w umiejętnościach między Jeleniem a Baranem nie ma, za to w sprzęcie może być ogromna na korzyść Barana. Niech Baran jedzie i złapie większą pewność żeby mógł na wyjazdach spokojnie się pokazać. Baran bez dyskusji powinien pojechać. Ale... Korniszon dla odmiany to inna bajka, jedyne co przemawia za tą zmianą bardzo dobry start, chociaż w zasadzie to w takim meczu niech dostanie szanse i jeśli się dobrze zaprezentuje to wskoczy do składu na dłużej, Cam dostał szanse, wykorzystał i ma pewne miejsce.
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
- niespokojny
- Trener
Jakich wyjazdach czlowieku
. Zostal jeden mecz w Grudziadzu, a tu trzeba wygrywac u siebie. Umiejetnosci tez nie sa porownywalne co widac bylo na wczorajszym treningu, no ale czego tu wymagac od ludzi ktorzy interesuja sie zuzlem 2-3 sezony i przywiazali sie do II ligowych napieraczy.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Najlepsza akcja treningu to i tak atak Barana .... na pole startowe Stachyry

niespokojny @
Hmm z tego co widziałem na treningu to Baran jezdził ze Stachyrą i Miśkiem z którymi jechał równorzędnie, a Jeleń babrał się ze 'słabiutkim' Miesiącem i 'spasionym' Duńczykiem i rewelacyjnie mu nie szło. Więc chyba byliśmy na 2 różnych treningach. To że mamy jeden wyjazd to możemy go przegrać przez kolejny defekt Jelenia?
Hmm z tego co widziałem na treningu to Baran jezdził ze Stachyrą i Miśkiem z którymi jechał równorzędnie, a Jeleń babrał się ze 'słabiutkim' Miesiącem i 'spasionym' Duńczykiem i rewelacyjnie mu nie szło. Więc chyba byliśmy na 2 różnych treningach. To że mamy jeden wyjazd to możemy go przegrać przez kolejny defekt Jelenia?
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2012, o 21:18 przez Turkish, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespokojny
- Trener
co widac bylo na wczorajszym treningu
Czytaj ze zrozumieniem, albo kup okulary.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Zwracam honor i zakładam okulary.
Davv pisze:3 miesiace to poeinien sobie odpoczac sobie ten bohater co chcre klawiatura lac po mordacg co niekforych.
chyba cos mnie ominelo... o co chodzi?
METHANOL ADVENTURE TEAM
- tezetomaniak
- Trener
Nie byłem na treningach, ale jeżeli rzeczywiście Jelen był dużo lepszy od Korneliussena, a w meczu jedzie Mads to...
Jakie to lubelskie
Jakie to lubelskie
niespokojny pisze:Umiejetnosci tez nie sa porownywalne co widac bylo na wczorajszym treningu,
Mhm.
A po dzisiejszym?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
W meczu powinien pojechać Baran i Mads bez cienia wątpliwości. Co z tego, że Jeleń coś tam wczoraj wygrywał, dzisiaj na początku też. Ale jak spasował się Duńczyk to już Jeleń zostawał z tyłu. Liczy się więc to co było na końcu. Poza tym czy Jeleń posiada 2 perfekcyjnie przygotowane motocykle na mecz czy 1? Jeśli 1 to taki zawodnik dla mnie jest nieprzygotowany do meczu. Zawsze może się przydarzyć upadek, kasacja motocykla albo znowu mu się coś zatrze i zostają mu defektujące trupy czym raczył nas już w tym sezonie do znudzenia. Trzeba zobaczyć na co stać i Barana i Madsa na naszym torze. Jeleniowi przyda się chwila refleksji na trybunach.
zgadzam się z przedmówca po raz pierwszy 
zwłaszcza, że jest to ostatni łatwy mecz u nas. potem nie będzie już czasu na eksperymenty
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Chętnie bym zobaczył Barana w dzisiejszym meczu , jezeli zrobi te 9 pkt dac mu szanse w kolejnym meczu
A co do Jelenia to jest typowy zawodnik swojego toru , u siebie jest w stanie wykręcić +10 spokojnie tak na wyjazdach 7 pkt to juz jest sukces
A co do Jelenia to jest typowy zawodnik swojego toru , u siebie jest w stanie wykręcić +10 spokojnie tak na wyjazdach 7 pkt to juz jest sukces
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
jerry78 pisze:W meczu powinien pojechać Baran i Mads bez cienia wątpliwości. Co z tego, że Jeleń coś tam wczoraj wygrywał, dzisiaj na początku też. Ale jak spasował się Duńczyk to już Jeleń zostawał z tyłu. Liczy się więc to co było na końcu. Poza tym czy Jeleń posiada 2 perfekcyjnie przygotowane motocykle na mecz czy 1? Jeśli 1 to taki zawodnik dla mnie jest nieprzygotowany do meczu. Zawsze może się przydarzyć upadek, kasacja motocykla albo znowu mu się coś zatrze i zostają mu defektujące trupy czym raczył nas już w tym sezonie do znudzenia. Trzeba zobaczyć na co stać i Barana i Madsa na naszym torze. Jeleniowi przyda się chwila refleksji na trybunach.
+1
METHANOL ADVENTURE TEAM
jerry78 pisze:W meczu powinien pojechać Baran i Mads bez cienia wątpliwości. Co z tego, że Jeleń coś tam wczoraj wygrywał, dzisiaj na początku też. Ale jak spasował się Duńczyk to już Jeleń zostawał z tyłu. Liczy się więc to co było na końcu. Poza tym czy Jeleń posiada 2 perfekcyjnie przygotowane motocykle na mecz czy 1? Jeśli 1 to taki zawodnik dla mnie jest nieprzygotowany do meczu. Zawsze może się przydarzyć upadek, kasacja motocykla albo znowu mu się coś zatrze i zostają mu defektujące trupy czym raczył nas już w tym sezonie do znudzenia. Trzeba zobaczyć na co stać i Barana i Madsa na naszym torze. Jeleniowi przyda się chwila refleksji na trybunach.
Dokładnie tak. I Karol i Mads nie odjechali jeszcze meczu u nas. Jeleniewski spieprzył DRUŻYNIE trzy mecze na pięć odjechanych. Wiem, że odsuwanie go od meczu w Lublinie jest ryzykowne (ja osobiście po dwudniowych treningach nie podjąłbym takiego ryzyka) ale w porównaiu np. z Madsem wiadomo, że ten drugi po przegranym starcie nie zjedzie na murawę oddając punkt "za frajer". Na szczeście jedziemy tylko z Ostrowem. Każdy chyba widział, ze jedyne co jest pewne, to fakt, że najsłabszym seniorem w naszej kadrze jet Łełek.
Majo pisze:Chętnie bym zobaczył Barana w dzisiejszym meczu , jezeli zrobi te 9 pkt dac mu szanse w kolejnym meczu![]()
Logiki w tym dużo... Zwłaszcza, że zostały nam cztery kluczowe meczu u siebie, a na wyjeździe tylko jeden.
Każdemu jego Everest...
Całkiem sporo w tym logiki np. żeby sprawdzić kto będzie u nas za Miesiąca. Nawet jeżeli wróci Jeleń na mecze w Lublinie to zostaje 1 dziura i dzisiaj jest idealny moment na porównanie czy lepszy Karol czy Mads. Tym bardziej, że Baran jeździł wczoraj z Miśkowiakiem i Stachyrą i od żadnego z nich nie odstawał. Korneliussen bardzo szybki ze startu a pod koniec treningu na dystansie Jeleń z daleka jego plecy oglądał.
Wielkiego ryzyka to dzisiaj nie ma a Jeleniewski z Miesiącem niech sobie spokojnie na mecze Euro w domu czekają.
Wielkiego ryzyka to dzisiaj nie ma a Jeleniewski z Miesiącem niech sobie spokojnie na mecze Euro w domu czekają.
grzesieck pisze:chyba cos mnie ominelo... o co chodzi?
ktos tam wyskoczyl z tekstem ze Jelenia powinno sie lac.po mordzie za jego jazde. Mam nadzieje ze ktos z Twoich czerwononickowych kolegow mu wyjasnil podstawowe zasady uzytkowania forum
- luckylukelbn
Lac po mordzie to trzeba takich idiotow, ktorzy wala takie posty na forum. Jestescie kibicami czy bandytami jak "fani" kopaczy ?
Wiadomo już coś o treningach w tym tygodniu ?
Kiedy w tym tygodniu planowane są treningi?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Na pewno w piątek ma być trening.
No ja mam nadzieje, że będzie i w piątek i sobotę. Chłopaki powinni być megaspasowani przed tym meczem. Mogli by też poćwiczyć starty w parach takich jakie będą w meczu.