Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 10.06.2012r.godz. 15.00
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 10.06.2012r.godz. 1
Chyba nie chodzi o to, że coś mu Wardzała obiecał. Rozumiem z tych opisów, że trener ustalił skład na nominowane, a przed zgłoszeniem ich sędziemu decyzja trenera została zmieniona.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Ale obiecales... Kur.a jak z dzieciami z tymi zuzlowcami.
No to spoko trener się trafił
. Trener z obiecankami

Hela pisze:Chyba nie chodzi o to, że coś mu Wardzała obiecał. Rozumiem z tych opisów, że trener ustalił skład na nominowane, a przed zgłoszeniem ich sędziemu decyzja trenera została zmieniona.
mlody26 pisze:Wardzala po jego wykluczeniu powiedzial ze jedzie w nominowanym
Mysle, ze robienie z Wardzaly trenera-marionetki bez wlasnego zdania, na podstawie jakichs polpierdow z parkingu i okolic jest troche przesada.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Mi tez obilo sie o uszy, ze Baran najpierw dostal wiadomosc, ze to on pojedzie. Ale ze to info z II reki, to glowy za to nie daje. Z Korniszona to mi sie smiac chce
odkad obecnosc na treningu = udzial w meczu? Mads chyba pomylil Polske z Wyspami. Kto mu broni schudnac i zakupic porzadne furmany? nie bylo by wowczas problemu i treningow, tylko pewne miejsce w skladzie. Obraza sie? Niech sie obraza, za cienki jest w uszach zeby komukolwiek dyktowac warunki na pierwszoligowym poziomie... bo jeszcze mu do tego poziomu jednak daleko.
Karlsson mnie zawstydzil, na prawde przecieralem oczy ze zdumienia i niemalze zamilklem po trzecim jego starcie. Aczkolwiek jeszcze nie odszczekuje. Misiek wczoraj jak z innej planety, Dawid tez niezly kamikadze. Rozpisywal sie nie bede, wszyscy juz wszystko powiedzieli, ale frekwencja i mecz z Grudziadzem zapowiadaja sie pasjonujaco.... juz zacieram rece! No i oczywiscie na koniec gratulacje dla chlopakow i zarzadu! SWIETNY MECZ ! i mam nadzieje, ze wczorajsza frekwencja da niektorym do myslenia...
Karlsson mnie zawstydzil, na prawde przecieralem oczy ze zdumienia i niemalze zamilklem po trzecim jego starcie. Aczkolwiek jeszcze nie odszczekuje. Misiek wczoraj jak z innej planety, Dawid tez niezly kamikadze. Rozpisywal sie nie bede, wszyscy juz wszystko powiedzieli, ale frekwencja i mecz z Grudziadzem zapowiadaja sie pasjonujaco.... juz zacieram rece! No i oczywiscie na koniec gratulacje dla chlopakow i zarzadu! SWIETNY MECZ ! i mam nadzieje, ze wczorajsza frekwencja da niektorym do myslenia...
Pewnie sie czepiam, ale wg mlodego26 dolozyc jeszcze trzeba do tej marionetki wrozke, bo po 11 biegu MW ma sklad na nominowane.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
No dokładnie,po upadku Karola nie wierze żeby trener operowal jakimis pewniakami,pewnie ogolnie cos palną aby był przygotowany na nominowane co wcale nie musi oznaczac ze miał w nich na bank jechac...
A druga sprawa to co w tym złego ze przed nominowanymi zbiera sie "sztab"?! To juz trener nie moze sie nardzadzać?
Moze nie uwaza sie za wszytsko wiedzącego o naszych zawodnikach po zaledwie kilku tygodniach współpracy?
Dlaczego wielle osób ciagle widzi jakieś spiski w tym klubie? Nie wszystko musi miec drugie dno.
A druga sprawa to co w tym złego ze przed nominowanymi zbiera sie "sztab"?! To juz trener nie moze sie nardzadzać?
Moze nie uwaza sie za wszytsko wiedzącego o naszych zawodnikach po zaledwie kilku tygodniach współpracy?
Dlaczego wielle osób ciagle widzi jakieś spiski w tym klubie? Nie wszystko musi miec drugie dno.
Sledzio pisze:W Lublinie nigdy nie było dobrze. Nawet w latach 90 gdzie Darek Śledź był super żużlowcem, wychowanek, a klub wypiął się na niego i wylądował we Wrocławiu. Kępa wychowanek z krwi i kości sezon 93 wylądował we Wrocławiu. W tym klubie nigdy dobrze nie będzie. i proszę się przyzwyczaić. A jak nie pasuje, to startować na prezesa![]()
Nie to żebym się czepiał, ale Kępa w 1993r. jeździł w Bydgoszczy a nie we Wrocławiu.
A mnie wkurzyło, że sprzedawali stare programy, mogli chociaż włożyć tam po kartce z prawidłową tabelą z www.programzuzlowy.pl :/
Btw. jaką funkcję pełni Kryjom w Ostrovii? Jak go zobaczyłem na stadionie stojąc pod wejściem to się zląkłem, że to u nas próbuje się wkręcić, ale podczas meczu biegał koło ostrowiaków.
Btw. jaką funkcję pełni Kryjom w Ostrovii? Jak go zobaczyłem na stadionie stojąc pod wejściem to się zląkłem, że to u nas próbuje się wkręcić, ale podczas meczu biegał koło ostrowiaków.
Kierownikiem drużyny był.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
mechanizator
- Junior
zacna szklarnia proszę Pana 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Karol się zadeklarował http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640, ... _wrze.html
"- Zrobiłem więcej dla tego klubu niż inni i to ja powinienem jechać w czternastym biegu - żalił się Baran w swoim boksie. - Mówię oficjalnie, że nie chcę już tutaj jeździć, co zresztą mówiłem już wcześniej prezesowi. Nie mam zamiaru jeździć w klubie z układami. Najpierw wcześniejszy trener traktował mnie jak "szmaciarza", a teraz to samo robi następny - dowodził Baran w obecności honorowego prezesa LW KMŻ Zbigniewa Wojciechowskiego, który próbował uspokoić żużlowca. Bezskutecznie.
"- Zrobiłem więcej dla tego klubu niż inni i to ja powinienem jechać w czternastym biegu - żalił się Baran w swoim boksie. - Mówię oficjalnie, że nie chcę już tutaj jeździć, co zresztą mówiłem już wcześniej prezesowi. Nie mam zamiaru jeździć w klubie z układami. Najpierw wcześniejszy trener traktował mnie jak "szmaciarza", a teraz to samo robi następny - dowodził Baran w obecności honorowego prezesa LW KMŻ Zbigniewa Wojciechowskiego, który próbował uspokoić żużlowca. Bezskutecznie.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Mam pytanie czy przed meczem znalazł ktos dowód rejestracyjny na skuter w okolicy kasy ?
- tezetomaniak
- Trener
Baran ROTFL
Foch sezonu 2012
- Łoptymista
- Trener
czy to takie smieszne?
mamy 2 sygnaly ze zawodnicy czuja sie ladowani w bambuko przez klub. oba z jednego dnia. sytuacja powinna bardziej niepokoic
zebysmy tylko nie mieli powtorki z 2009 i nie jechali skladem z dwoma brakami zawodnika:/
mamy 2 sygnaly ze zawodnicy czuja sie ladowani w bambuko przez klub. oba z jednego dnia. sytuacja powinna bardziej niepokoic
zebysmy tylko nie mieli powtorki z 2009 i nie jechali skladem z dwoma brakami zawodnika:/
Rzeczywiscie sprawy zaczynaja sie troche komplikowac. A mialem cicha nadzieje ze ta info odnosnie Barana która wczoraj napisalem sie nie potwierdzi...
- niespokojny
- Trener
Pozostaje tylko pluc sobie w brode ze nie zostawilismy Puzona, a wzielismy tych ktorzy szkodnikowali juz w tamtym sezonie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Nikogo nie śmieszy to, że psuje się atmosfera w drużynie, tylko to, jak i w jakiej sytuacji zareagował Baran.
Najwięcej dla tego klubu zrobił prezydent Żuk. Więc to on powinien jechać w czternastym biegu...
Najwięcej dla tego klubu zrobił prezydent Żuk. Więc to on powinien jechać w czternastym biegu...
niespokojny pisze:tych ktorzy szkodnikowali
Kto jeszcze oprócz Barana?
Mam pytanie bo ja nigdzie nie widziałem czy był na meczu Miesiąc?
ps.zeby nastepny nie zrobił focha
ps.zeby nastepny nie zrobił focha
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
zatem wszystko jasne odszedł od nas zawodnik któremu zawdzięczamy bardzo bardzo dużo którego oklaskiwaliśmy kilka dobrych sezonów a który to w końcu padł ofiarą zasranych układów wewnątrz klubu 
Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować pomysłowości Trenerowi,Prezesowi kurde sam nie wiem komu bo w tym klubie już nie wiadomo kto jest za co odpowiedzialny, można wywnioskować iż atmosfera z drużynie jest rewelacyjna co jest dobrym prognostykiem przed kolejnymi ważnymi spotkaniami na naszym torze a spotkanie te nie będą już z tych pokroju Ostrowskich tylko wpadnie Grudziądz zleje nam dupki i wróci to samo Gniezno
Brawo LUBELSKI klubie wieści o atmosferze szybko rozniosą się po Polsce i za rok zatrudnimy 6 Jeleniewskich którzy u nas przecież są najlepsi
Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować pomysłowości Trenerowi,Prezesowi kurde sam nie wiem komu bo w tym klubie już nie wiadomo kto jest za co odpowiedzialny, można wywnioskować iż atmosfera z drużynie jest rewelacyjna co jest dobrym prognostykiem przed kolejnymi ważnymi spotkaniami na naszym torze a spotkanie te nie będą już z tych pokroju Ostrowskich tylko wpadnie Grudziądz zleje nam dupki i wróci to samo Gniezno
Brawo LUBELSKI klubie wieści o atmosferze szybko rozniosą się po Polsce i za rok zatrudnimy 6 Jeleniewskich którzy u nas przecież są najlepsi
O czym w ogóle mówicie? Baran z 6 punktami na koncie i dzwonem miał jechać w nominowanych w imię... atmosfery?
Żarty jakieś.
Żarty jakieś.
Spokojnie, Karolek ochłonie, pogada z preziem, przemyśli ile może zyskać a ile stracić i pojawi się na treningu
Do czego to dochodzi, żeby trener z prezesem byli stojakami pod mikrofon dla jednej gwiazduni...
Do czego to dochodzi, żeby trener z prezesem byli stojakami pod mikrofon dla jednej gwiazduni...