Daniel Jeleniewski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Turkish

Re: Daniel Jeleniewski

#1576 Postautor: Turkish » 10 czerwca 2012, o 23:20

Nie no porównania Jeleniewskiego do Richardsona podrzucane przez Papiego rzeczywiście całkiem logiczne...
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1577 Postautor: sadychor » 10 czerwca 2012, o 23:21

Wielu na forum klubu z Rzeszowa przepraszalo za wrzuty na Lee, dalej nie lapiesz - Twoja sprawa.

Poza tym masz krotka pamiec
Turkish w temacie meczowym z Ovia pisze:Mam dziwne wrażenie że takiego problemu 'kto jest lepszy' może niedługo nie być bo Mads po prostu zrezygnuje z wycieczek krajoznawczych do Lublina, a Baran przestanie walczyć z wiatrakami marki Centrochem.

Turkish w tym temacie palil niemca pisze:A widzisz w moim poście jakiegoś Barana?
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#1578 Postautor: dilucio » 10 czerwca 2012, o 23:29

Porównywanie tragedii LEE [*] z sytuacją Jelenia jest bardzo niesmaczne...

Awatar użytkownika
Turkish

#1579 Postautor: Turkish » 10 czerwca 2012, o 23:35

To Ty chyba nie łapiesz skali porównania.
To że jedna osoba pisze bez ogródek o Jeleniu nie znaczy że wszyscy. Większość stara się wypowiadać konstruktywnie i wnieść coś do dyskusji. Jedyny wspólny mianownik Jelenia i Lee to to że nie jechali tak jak by sobie tego kibicie życzyli. I to tyle wspólnych cech tej sytuacji. Jest natomiast jedna ogromna różnica : Lee widział co się dzieje i ambitnie chciał złapać formę i dojść do ładu ze sprzętem, miał plan który chciał realizować żeby nie zawieść kibiców, ale nie dlatego że ktoś z Rzeszowa wieszał na nim psy tylko dlatego że sam z siebie nie był zadowolony, a nawet więcej gdyby kibice z Rzeszowa powiedzieli że jest ok, a on twierdziłby inaczej to nie odpuściłby póki by nie osiągnął maximum. I właśnie dlatego przylatywał na treningi nawet w czwartek mimo napiętego grafiku, kombinował ze sprzętem ile się dało i jak się dało. Te wszystkie działania nie były spowodowane presją kibiców tylko jego wielką ambicją i charakterem. A Jeleń? Jeleń jeździ już tylko dla kasy, po meczu nawet go nie stać na wyjście do kibiców, po wygranym biegu nawet ręki nie uniesie, wygląda jakby mu nie zależało a przecież jest wychowankiem.

Lee był profesjonalistą pełną gębą dlatego nie należy porównywać go do Jeleniewskiego.
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1580 Postautor: istred » 10 czerwca 2012, o 23:36

Dokładnie.
Dorosły, myślący człowiek powinien uszanować pamięć zawodnika i nie grać pamięcią o nim w tak bezczelny sposób.

Zastanówcie się zanim następnym razem taką bzdurę napiszecie.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1581 Postautor: sadychor » 10 czerwca 2012, o 23:53

Pamietam taka mniej wiecej wypowiedz jakiegos stranieri lub Polaka nawet:
"W Anglii jak slabiej pojedziesz, to przyjda, poklepia po ramieniu, pomoga. W Polsce od razu sa gwizdy, przeklenstwa, szyderstwa"
To jest Polska, takze do was nie dotrze to, co chce m.in. przekazac papi.
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#1582 Postautor: meesha » 11 czerwca 2012, o 00:01

Już też z tym klepaniem w Anglii nie przesadzajmy. Piszcza to już "wyklepali" w Birmingham czy dopiero zamierzają? ;)
Ale fakt faktem, ja tam jestem przeciwny hejterstwu na trybunach. Jak się komuś nie podoba to niech głosuje nogami i po prostu nie przychodzi na mecze... Po co to denerwować siebie i innych :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1583 Postautor: sadychor » 11 czerwca 2012, o 00:03

No to byl stary wywiad ;) Cos kojarze, ze czytalem takie cos po tragedii Kurmanka :( Ale podejrzewam, ze i wtedy klepali 1 gora 4 mecze.
Obrazek

go!
Trener

#1584 Postautor: go! » 11 czerwca 2012, o 00:07

meesha pisze: Jak się komuś nie podoba to niech głosuje nogami i po prostu nie przychodzi na mecze... Po co to denerwować siebie i innych :p

Dokladnie tak byc powinno. Ja tam mam swoje dwa zwoje i to wystarcza mi zdac sobie sprawe, ze taki Jeleniewski (i nie tylko) ma daleko w tyle nasze zale, bojkoty, czy transparenty, licza sie natomiast nasze zlotowki.
PS. Nie kazdy to Kurmanek, wiekszosc to tempaki bez sportowej ambicji i honoru, za to z wielkimi potrzebami finansowymi.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1585 Postautor: sadychor » 11 czerwca 2012, o 00:11

go! pisze: (...)ze taki Jeleniewski (i nie tylko) ma daleko w tyle nasze zale, bojkoty, czy transparenty, licza sie natomiast nasze zlotowki.
(...)

Racja, a tutaj co lepsi chca zeby jeszcze do nich machali :)
Obrazek

klops
Junior

#1586 Postautor: klops » 11 czerwca 2012, o 00:13

sadychor pisze:Pamietam taka mniej wiecej wypowiedz jakiegos stranieri lub Polaka nawet:
"W Anglii jak slabiej pojedziesz, to przyjda, poklepia po ramieniu, pomoga. W Polsce od razu sa gwizdy, przeklenstwa, szyderstwa"

To niech jeżdżą w Anglii bez presji jak Tomasz Piszcz.
To jest ich praca i jak każda praca podlega ocenie - co w tym dziwnego? A to, że w sporcie jest presja to chyba wiedzieli jak zdawali egzamin na licencję. Z tym, że jeśli faktem jest gwarancja startów Jelenia to naciski kibiców powinny pójść bardziej w stronę klubu niż w stronę samego zawodnika.

ps. Cieszy mnie komplet Jelenia i mu go serdecznie gratuluję, jednak na wyjazdach nie powninien jechać póki nie przedstawi faktur na co najmniej 3 nowe silniki i nie pokaże ich w klubie :D
a czego wypociny wytłumacz mi czego.

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#1587 Postautor: radonis » 11 czerwca 2012, o 00:14

Z tego co wiem to nie koniecznie ma daleko w tyle nas i to co się z nim dzieje. Facet jest w trudnej sytuacji. Ktoś go nieźle jedzie w dupe jeśli chodzi o sprzęt. Zapie..ala do mechanika co tydzień i przywozi osły co nie jadą, a potem po meczach siedzi zdołowany po kątach i nie ma odwagi spojrzeć nikomu w oczy bo głęboko przeżywa porażki.

To co dostaje od nas to też mu nie ułatwia. Dzisiaj zrobił swoje. Mam nadzieję że doszedł w końcu do ładu z furami i będzie jechał już do końca.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1588 Postautor: sadychor » 11 czerwca 2012, o 00:59

Oby nie przejmowal sie za bardzo "kibicami", bo jak pokazal tylko dzisiejszy mecz - nawet po dwoch 5:1 z jego udzialem transparent dumnie i durnie powiewal. Niech juz lepiej mysli o zlotowkach do zdobycia, a nie o "szacunku", bo jak Lubelak sobie cos u**bie w dyni to nawet srednia 3,0 Danielowi nie pomoze.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#1589 Postautor: Kargolo » 11 czerwca 2012, o 10:43

Turkish pisze:A Jeleń? Jeleń jeździ już tylko dla kasy, po meczu nawet go nie stać na wyjście do kibiców, po wygranym biegu nawet ręki nie uniesie, wygląda jakby mu nie zależało a przecież jest wychowankiem.

Tak, Ty byś podnosił rękę a nawet przyszedł do kibiców i podziękował za wygwizdanie w czasie prezentacji ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#1590 Postautor: radonis » 11 czerwca 2012, o 11:01

- Chciałem powiedzieć tym, którzy twierdzili, że nie mam na czym jeździć, że dzisiaj startowałem na starych silnikach z zeszłego sezonu, bo te nowe nie spisywały się dobrze. Pozdrawiam tych, którzy postawili już na mnie krzyżyk - mówił ironicznie po meczu Jeleniewski.

źródło: Gazeta Wyborcza Lublin

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#1591 Postautor: Hela » 11 czerwca 2012, o 12:19

Daniel niech z przechwałkami wstrzyma się do wyjazdu. W jego przypadku, być bohaterem w swoim domu, powinien nawet na kosiarce z LM.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1592 Postautor: sadychor » 11 czerwca 2012, o 12:34

Do 22 lipca jeszcze kawal czasu...
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1593 Postautor: Cooper » 11 czerwca 2012, o 12:37

Dokladnie. Na razie mamy przed soba teoretycznie bardzo trudny mecz u siebie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#1594 Postautor: Hela » 11 czerwca 2012, o 12:43

No właśnie. I od niego oczekuje się, że w każdym z meczów zrobi koło kompletu. Nie będzie to mega wyczyn tylko STANDARD. Z przechwałkami niech wytrzyma do Grudziądza i zapewnienia sobie awansu do czwórki. Po co się przekomarzać z kibicami na słowa.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#1595 Postautor: sadychor » 11 czerwca 2012, o 12:48

Z kim :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1596 Postautor: Cooper » 11 czerwca 2012, o 12:56

Hela pisze:No właśnie. I od niego oczekuje się, że w każdym z meczów zrobi koło kompletu. Nie będzie to mega wyczyn tylko STANDARD. Z przechwałkami niech wytrzyma do Grudziądza i zapewnienia sobie awansu do czwórki. Po co się przekomarzać z kibicami na słowa.

A tu akurat zgoda - niepotrzebne to napinanie miesni po meczu, ale widac bylo, ze Daniel jest bardzo zmotywowany i oby tej pary starczylo tez na Grudziadz:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#1597 Postautor: Torsen » 11 czerwca 2012, o 13:30

Ale gdzie te przechwałki, o których piszecie? Bo w zacytowanym fragmencie ja żadnych nie widzę.

jerry78
Trener

#1598 Postautor: jerry78 » 11 czerwca 2012, o 13:47

Mnie jakoś nie cieszy ten płatny komplet Jelenia w meczu z Ostrowem. Wolałbym nawet, żeby zrobił 2x po 5 punktów w tym i poprzednim meczu, wtedy przynajmniej mielibyśmy 2pkt więcej w tabeli. Jego wspaniały wynik we wczorajszym meczu niestety nie przywróci nam głupio straconych 2pkt w Ostrowie.
Natomiast jego komplet zadowoli mnie w meczu z Grudziądzem, Gnieznem i Łodzią, jeśli przełoży się na konkretne punkty w tabeli. Jak ten wynik powtórzy z mocniejszymi rywalami, zwrócę mu honor.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1599 Postautor: Gelo » 11 czerwca 2012, o 13:58

otóż to - ale nawet komplety z w/w nie wrócą nam dwóch punktów na Ostrowie i prawdopodobnie bonusa z Łodzią.

Awatar użytkownika
Bozena
Senior

#1600 Postautor: Bozena » 11 czerwca 2012, o 17:07

Zawsze z sentymentem podchodzę do wyczynów naszych wychowanków, nawet jeżeli nie startują w naszych barwach i życzę im jak najlepiej.
Daniel powinien zapamiętać jednak na przyszłość jedną rzecz- lubelscy kibice są pamiętliwi i nie są kibicami jedynie własnego toru. Dziękujemy za wczoraj i liczymy na przynajmniej zbliżone wyniki wyjazdowe.