Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 10.06.2012r.godz. 15.00
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 10.06.2012r.godz. 1
Wyjaśnij bo nie rozumiem?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Mecz ładny emocji nie brakowało, Łukaszewskich pojechał prezentującego się dzisiaj tragicznie PiKeja. Niestety okazuje się że Jeleń to zawodnik naszego toru. Mimo wszystko Brawo dla niego. Baran niczego sobie. Cameron I David, mnie niczym nowy nie zaskoczyli obaj zrobili to czego można się było po nich spodziewać.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
tezetomaniak pisze:Jak tam Baran kozak ?
Jak tam amator Jeleniewski ?
![]()
![]()
Jaki wirażka.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
@up
Do ciebie to i tak mu brakuje
No i pokazał nam nasz wybawca i zbawiciel Karol Baran jak jezdzic - ponoc Jelen sie do niego nie umywa. Tyle samo punktów to by dzisiaj Łełek spokojnie wykręcił, nie kasując przy tym Larsena, siebie i bandy.
Ahh ta gorąca głowa. nasz lubelski kamikadze.
Jeszcze jedno: Peter Karlsson - dno i 5 metrów mułu. i jeszcze te markowanie defektu w swoim pierwszym biegu, przypominało ci to kogos Gelu?
Sprawka jest jaki jest, ale trzeba mu oddać, że mając przed sezonem do wyboru Pikeja i Miśka wybrał tego właściwego.
Do ciebie to i tak mu brakuje
No i pokazał nam nasz wybawca i zbawiciel Karol Baran jak jezdzic - ponoc Jelen sie do niego nie umywa. Tyle samo punktów to by dzisiaj Łełek spokojnie wykręcił, nie kasując przy tym Larsena, siebie i bandy.
Ahh ta gorąca głowa. nasz lubelski kamikadze.
Jeszcze jedno: Peter Karlsson - dno i 5 metrów mułu. i jeszcze te markowanie defektu w swoim pierwszym biegu, przypominało ci to kogos Gelu?
Sprawka jest jaki jest, ale trzeba mu oddać, że mając przed sezonem do wyboru Pikeja i Miśka wybrał tego właściwego.

NoFear pisze:Sprawka jest jaki jest, ale trzeba mu oddać, że mając przed sezonem do wyboru Pikeja i Miśka wybrał tego właściwego.
Czyli tańszego
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Jak dla mnie debiut Karola udany. Pierwsze 2 biegi super, potem gorzej wychodził ze startu, nie wiem może zmieniły się warunki torowe albo poprostu zepsuł starty. Jak dla mnie rokuje zdecydowanie lepiej od Miesiąca.
Szkoda ze to był debiut a zarazem pożegnanie.
Dlaczego ? Przecież od Miesiąca jeździ lepiej. Przynajmniej wyścig wygrał. A Mads chyba już nie pojedzie.
Widzisz jeden mecz dwóch zawodników straconych i nie na torze. Ale po szczegóły odsyłam do mlodego
Gelo a Ty skąd wiesz,że debiut a zarazem pożegnanie bo też doszły mnie takie słuchy ale nie chce i nie potrafię uwierzyć,że to może być prawdą, zatem jeśli możesz rozwiń myśl
Dlaczego pozegnanie? Cos mi sie obilo o uszy ze Baran sie wkurzyl za to ze nie pojechal w nominowanych i doszlo do spiecia w parkingu maszyn. Mozesz to potwierdzic?
Ja poczekam na szersze wyjaśnienie młodego bo nie znam szczegółów. Znam tylko takie zapewnienie.
Z Grudziądzem jedziemy z Miesiącem
jest coraz lepiej.
Co do Karola pojechał dobrze 2 biegi, a póżniej straszna padaka.
Co do Karola pojechał dobrze 2 biegi, a póżniej straszna padaka.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

I tak właśnie działa ten klub nie wiem o co poszło ale Karol odchodząc może pojechać w innej ekipie bo nie odjechał u nas 5 biegów do tego Korniszon zawalił mega dużego zarazem słusznego focha więc nasz skład zaczyna wyglądać dobrze wręcz krystalicznie Łełek i Jeleń pociągną nam wyniki wyjazdowych spotkań i przecież damy rade bo do wygranej zabraknie nam tylko 45 punktów pozostałej części drużyny(zakładam,że obaj Panowie pojada ze sobą chodź 1 raz w którymś z 15 biegów więc 1 pkt mamy).
Pomijając już nawet te wszystkie dywagacje takie sytuacje jak te które dzieją się z zawodnikami od 2 dni (Dun i teraz Karol) dobrze rokują na przyszłe sezony kiedy trzeba będzie kontraktować zawodników a wieści rozchodzą się szybko
Pomijając już nawet te wszystkie dywagacje takie sytuacje jak te które dzieją się z zawodnikami od 2 dni (Dun i teraz Karol) dobrze rokują na przyszłe sezony kiedy trzeba będzie kontraktować zawodników a wieści rozchodzą się szybko
To z Grudziądzem może być interesująco. Z tego co wiem to Woodward nie będzie mógł pojechać bo ma long track w Norwegii tego samego dnia. Więc wypożyczenie albo przepraszamy się z Madsem.
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2012, o 20:41 przez bAsE, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jagermaister
http://w706.wrzuta.pl/film/8cprJDaQbFn/ ... arol_baran
przypadkowo trafilem, wypowiedz Karola a trakcie meczu w Rawiczu z 2010 roku, jak komus sie nie chce ogladac podsumuje-cały Karol:)
przypadkowo trafilem, wypowiedz Karola a trakcie meczu w Rawiczu z 2010 roku, jak komus sie nie chce ogladac podsumuje-cały Karol:)
Karol bez zgody klubu to moze sobie pojechac na ryby co najwyzej.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nie no proszę was. Miesiąc robi 2 punkty jest spoko bo to przecież druga linia Baran robi 6+1, walczy, jedzie ze startu i jedzie kaszane.
Ciekawa teoria naprawdę. Ten skład był optymalny na dzisiejszy mecz, oraz na wszystkie mecze u siebie.
Ciekawa teoria naprawdę. Ten skład był optymalny na dzisiejszy mecz, oraz na wszystkie mecze u siebie.
"Brak Zawodnika " TO LUBELSKA TAKTYKA 
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

A klub bez jego chęci może mu jajka wylizać co najwyżej i wciąż jesteśmy w czarnej dupie
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
bAsE pisze:To z Grudziądzem może być interesująco. Z tego co wiem to Woodward nie będzie mógł pojechać bo ma long track w Norwegii tego samego dnia. Więc wypożyczenie albo przepraszamy się z Madsem.
Long track w Norwegii ma w sobotę 16 czerwca, chyba że coś w tym temacie się zmieniło.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Ja tez na to czekam Gelu. Nie chcialem nic pisac w tym temacie bo nie jestem pewny czy to prawda ale jak przeczytalem Twój post to pomyslalem ze cos jest na rzeczy skoro Ty tez cos o tym wiesz.
-
mariusz1987
- Junior
to gramy w: wiem ale nie powiem?? 
Z tego co wiem to wkyrzyl sie za to ze nie pojechal w nominowanych i powiedzial ze odchodzi ale poczekajmy co napisze mlody. On bedzie mial pewne info.
Mariusz nie, gramy : wiem ale to informacja nie potwierdzona więc nie pier*ole głupot wszak coś na rzeczy jest