ps.Mam nadzieje ze przeczyta to p.Wojciechowski!!!
Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 10.06.2012r.godz. 15.00
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 10.06.2012r.godz. 1
Pamietam rozmowe z p.Wojciechowskim na treningu (nie wczorajszym) jak chwalił Korniszona ze jest nielicznym zuzlowcem z tak profesjonalnym podejściem do klubu i zuzla
jerry jest świadkiem. To ja sie ku...a pytam co teraz sądzi Mads o naszym klubie!!!!!
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Aż z rozżalenia napisałem do Madsa.
Moje ostatnie zdanie !
FUCK LAYOUTS !!!!!!
Moje ostatnie zdanie !
FUCK LAYOUTS !!!!!!
Teraz już chyba nikt nie uwierzy, ze nie ma układów. U gości jedzie Piernikowski i Parys.
Hans pisze:Aż z rozżalenia napisałem do Madsa.
Moje ostatnie zdanie !
FUCK LAYOUTS !!!!!!
naprawde napisales mu 'fuck layouts'? jezeli tak, to watpie zeby domyslil sie o co chodzi, bo 'layout' z cala pewnoscia nie oznacza ukladu w takim znaczeniu, jaki Ty miales na mysli :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
- MikeMistrz
- Senior
Od strony sportowej, to jak dla mnie żadna strata. Mads miał dwa mecze wyjazdowe, w których odstawił totalną padakę i co najwyżej też mógłby robić punkty u siebie na ogórkach. Natomiast ogólnie to jest żenada i ze względów innych niż sportowe, zdecydowanie powinien jechać Korneliussen. Jak przed tym sezonem najbardziej się cieszyłem z tego, że Jeleń znowu będzie jeździł w Lublinie, tak teraz chciałbym, żeby po tym sezonie obie strony zakończyły permanentnie współpracę. Wpycha się do składu (przecież nawet gdyby ktoś naciskał, Daniel sam mógłby powiedzieć, że nie pojedzie), zrobi dzisiaj 10+ punktów na pionkach i znowu nie będzie podstaw, żeby go odstawić. Nic nie zrobi w Grudziądzu i wszystko zacznie się od nowa, z tym że już bez Madsa. Teraz Jelenia ze składu będzie mógł wywalić tylko Miesiąc, więc siłą rzeczy mamy przynajmniej jedną dużą dziurę w składzie. Po prostu super 
U mnie to bardzo popularne stwierdzenie i akurat mnie poprawiać nie musisz 
Tak samo jakbym Ci napisał Fyt like myn i byś uja wiedział co to znaczy ;]
Ej, swoją drogą to macie jakąś tam niewielką cząstkę tego, dlaczego przestałem chodzić na żużel w Rzeszowie.
Ot taka ciekawostka.;f
Noo i wykorzystując okazję zapytam, czy na tej ostrowskiej telewizji mecz pokazują na żywo, czy nie?
edit
Ok, jest live. Jaranko.
Ot taka ciekawostka.;f
Noo i wykorzystując okazję zapytam, czy na tej ostrowskiej telewizji mecz pokazują na żywo, czy nie?
edit
Ok, jest live. Jaranko.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Hans pisze:U mnie to bardzo popularne stwierdzenie i akurat mnie poprawiać nie musisz
thank you from the mountain tez w szkocji uzywaja? :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
http://www.ostrow24.tv/ transmisja meczu
Z niczego może być tylko nic.
Nie zamierzam tu robić czata, czy coś, ale Wy zawsze taśmę macie tak nisko? Bo jak tam byłem u Was to jakoś nie rzuciło mi się to w oczy nigdy.
Lipa, bo jak Karol będzie wiózł jakąś trójeczkę, to nie wjedzie na metę na kole, bo Wam tę taśmę zerwie w cholerę.
Lipa, bo jak Karol będzie wiózł jakąś trójeczkę, to nie wjedzie na metę na kole, bo Wam tę taśmę zerwie w cholerę.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
co probowal zrobic Baran w 11 biegu? :F
METHANOL ADVENTURE TEAM
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Wojna nerwów ;] A tak szczerze to kompletną głupotę.
Sipma Lublin

Peter Karlsson Peter
. To tak w temacie Miskowiak vs Karlsson.
Jelen zrobil to czego mozna bylo sie spodziewac. Na naszym torze wywalanie go ze skladu to slaby pomysl.
Jelen zrobil to czego mozna bylo sie spodziewac. Na naszym torze wywalanie go ze skladu to slaby pomysl.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Pirat
ładnie Łukaszewski załatwił Petera....widać chłopak cały czas pracuje.6 pkt jak przystało na juniora .szkoda tylko Michalskiego ...
Trzeba oddać cesarzowi co cesarskie i Daniel swoje pojechał, średnią trochę podkręcił
. Zobaczymy czy w Grudziądzu tak pojedzie, bo u siebie będzie dobrze jechał
Choć chciałem zobaczyć Madsa, no ale...
Peter- cień samego siebie, jakby jechał na swoim poziomie byłoby na styku. Pojechał w stylu Daniela na wyjazdach
Choć chciałem zobaczyć Madsa, no ale...
Peter- cień samego siebie, jakby jechał na swoim poziomie byłoby na styku. Pojechał w stylu Daniela na wyjazdach
- MikeMistrz
- Senior
W ogóle wywalanie kogokolwiek ze składu byłoby głupotą, bo jedyną alternatywą jest Miesiąc. Jeleń w sumie drugi zawodnik meczu, zaraz po Miśku. Sama jego jazda wyglądała o niebo lepiej, niż w meczu z Dauvgapils i w meczach z Grudziądzem, czy Gnieznem to pewnie ta 2-ka (Miśkowiak i Jeleniewski) będzie nam ciągnęła wynik.
Woodward pojechał jakąś padakę na początku, ale pokazał potem, że 2 pierwsze biegi to wypadek przy pracy. Stachyra znowu zrobił dosyć dużo punktów, jak w przypadku meczu z długopisami, ale mam wrażenie, że jemu tor jaki przygotowuje Wardzała nie do końca pasuje. Dzisiaj wszyscy seniorzy, jak dla mnie jechali pewniej niż Dawid. On jeździ porównywalnie (punktowo) na wyjazdach i ja nie widzę u niego tego atutu własnego toru. A Baran zawalił dwa ostatnie biegi, ale dwa pierwsze wyścigi pojechał bardzo dobrze, a poza tym i tak gwarantuje więcej niż Miesiąc. Można powiedzieć, że na naszym torze już nie mamy dziur w składzie, bo nawet juniorzy coś tam szarpią, na co miło, dla odmiany popatrzeć. Michalskiego bym nie skreślał w żadnym wypadku, bo miał trochę pecha, trochę braku umiejętności, ale jednak wygrał bieg juniorski w Ostrowie, więc potencjał ma.
A co do Ostrowa, to trzeba podziękować za fajną jazdę Staszewskiemu i Larsenowi, bo dzięki nim w ogóle był sens oglądać ten mecz. A Jamroży, który w Ostrowie poprowadził drużynę do zwycięstwa, teraz to prędzej poprowadził ją do przegranej. Dobry grajek na beton i tyle.
Woodward pojechał jakąś padakę na początku, ale pokazał potem, że 2 pierwsze biegi to wypadek przy pracy. Stachyra znowu zrobił dosyć dużo punktów, jak w przypadku meczu z długopisami, ale mam wrażenie, że jemu tor jaki przygotowuje Wardzała nie do końca pasuje. Dzisiaj wszyscy seniorzy, jak dla mnie jechali pewniej niż Dawid. On jeździ porównywalnie (punktowo) na wyjazdach i ja nie widzę u niego tego atutu własnego toru. A Baran zawalił dwa ostatnie biegi, ale dwa pierwsze wyścigi pojechał bardzo dobrze, a poza tym i tak gwarantuje więcej niż Miesiąc. Można powiedzieć, że na naszym torze już nie mamy dziur w składzie, bo nawet juniorzy coś tam szarpią, na co miło, dla odmiany popatrzeć. Michalskiego bym nie skreślał w żadnym wypadku, bo miał trochę pecha, trochę braku umiejętności, ale jednak wygrał bieg juniorski w Ostrowie, więc potencjał ma.
A co do Ostrowa, to trzeba podziękować za fajną jazdę Staszewskiemu i Larsenowi, bo dzięki nim w ogóle był sens oglądać ten mecz. A Jamroży, który w Ostrowie poprowadził drużynę do zwycięstwa, teraz to prędzej poprowadził ją do przegranej. Dobry grajek na beton i tyle.
w innym temacie $korzen$ pisze:A jak wam sie podobal Karlsson wyprzedzajacy Miskowiaka na trasie?![]()
A jak wam sie podobal Lukaszewski wyprzedzajacy Karlssona na ostatnim luku?
Nie bede sie wiecej z tego smial, ale blagam, nie powtarzaj juz, ze Misiek to nie ta sama klasa co PK
Motor mocny
- MikeMistrz
- Senior
No teraz, to chyba już nikt nie ma wątpliwości co do słuszności wyboru kogoś z tej dwójki. Ba, Karlsson mógłby mieć problem z załapaniem się u nas do składu. Natomiast Miśkowiak spokojnie może mierzyć w pierwszą średnią w lidze. Nad tym kto jest lepszy na 1 ligę, można było dyskutować 3-4 lata temu.
Jeleniewski - konsternacja, co? Przynajmniej w Lublinie jedzie swoje i tu nic bym nie zmieniał.
Miśkowiak - bez zmian. Poza małą plamką na honorze w postaci występu w Ostrowie nie zawodzi.
Stachyra - kiepskie starty, nawet fatalne. Później cudowna walka, ale na Grudziądz to zdecydowanie za mało!
Woodward - dzisiaj bezbarwny. Widzę go w składzie na Grudziądz, ale nie jako prowadzącego parę.
Baran - potrzebuje czasu by dojść do siebie. Na Grudziądz chyba opcja Korneliussen.
Michalski - zawodnik kiepski technicznie i raczej niezbyt rozgarnięty. Jechał uparcie na bardziej przyczepną nawierzchnię, błagając o upadki. Nawierzchnia spełniła jego wszystkie prośby. Na Grudziądz konieczna zmiana. Tylko kto?
Łukaszewski - powoli dojrzewa, zaczyna walczyć. Techniki mu nigdy nie brakowało, więc jest nadzieja na dobrego zawodnika.
Miśkowiak - bez zmian. Poza małą plamką na honorze w postaci występu w Ostrowie nie zawodzi.
Stachyra - kiepskie starty, nawet fatalne. Później cudowna walka, ale na Grudziądz to zdecydowanie za mało!
Woodward - dzisiaj bezbarwny. Widzę go w składzie na Grudziądz, ale nie jako prowadzącego parę.
Baran - potrzebuje czasu by dojść do siebie. Na Grudziądz chyba opcja Korneliussen.
Michalski - zawodnik kiepski technicznie i raczej niezbyt rozgarnięty. Jechał uparcie na bardziej przyczepną nawierzchnię, błagając o upadki. Nawierzchnia spełniła jego wszystkie prośby. Na Grudziądz konieczna zmiana. Tylko kto?
Łukaszewski - powoli dojrzewa, zaczyna walczyć. Techniki mu nigdy nie brakowało, więc jest nadzieja na dobrego zawodnika.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Misiek, Jeleń i Dawid generalnie bardzo dobrze. Podobał mi się Łukaszewski, robi postępy i bardzo dobrze. U Karola widać brak objeżdżenia ale nie zawiódł dzisiaj. Lepsze jego 6 pkt niż nie wiadomo ile Korneliussen'a. Zwycięskiej drużyny się nie sądzi więc powiem jedynie: Brawa i gratulacje za dzisiaj.
Ostrów miał sporo zastrzeżeń do stanu toru bo jak było widać 3/4 ostrowskiej drużyny nie bardzo wiedziało jak na nim skręcić
I tutaj dodam, że właśnie ten ciężki tor byl w moim przekonaniu przyczyną upadków Michalskiego gdyż ambicji i woli walki mu nie brakowało.
Zaskoczyła mnie niedyspozycja PK, czyżby został wczoraj ugoszczony po staropolsku przez naszych...?
Ostrów miał sporo zastrzeżeń do stanu toru bo jak było widać 3/4 ostrowskiej drużyny nie bardzo wiedziało jak na nim skręcić
Zaskoczyła mnie niedyspozycja PK, czyżby został wczoraj ugoszczony po staropolsku przez naszych...?
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
- tezetomaniak
- Trener
Jak tam Baran kozak ?
Jak tam amator Jeleniewski ?

nie idź spać, jeszcze młoda godzina ; D
Jak tam amator Jeleniewski ?
owen pisze:Korneliussen byl tez lepszy wczoraj na treningu. Dziekuje dobranoc
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2012, o 18:37 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
grzesieck pisze:co probowal zrobic Baran w 11 biegu? :F
wydaje mi się, że chciał zrobić to co Stachyrze wyszło 3 razy, czyli wychodził z pierwszego łuku szeroko i ścinał do krawężnika, ale zrobił to albo za późno albo był za wolny, nie miał możliwości się złożyć i co wyszło wszyscy widzieliśmy.
Jeżeli chodzi o Jelenia to ja byłem pewien, że zrobi swoje (a zrobił nawet więcej), bo jednak na lubelskim torze umie jeździć. Szkoda, że decyzje kto ma jechać, nie są oparte tylko o czynnik sportowy, dodatkowo Mads chyba powinien być już wczoraj poinformowany, że dziś nie jedzie.
Na mecz z Grudziądzem skład pewnie będzie taki sam jak dziś, ewentualnie zmiany na pozycji juniora. Dobrze byłoby gdy Woodward przyjechał dzień wcześniej i spasował się z torem, bo dwa pierwsze wyścigi chyba wyglądały jak wyglądały właśnie przez brak spasowania się z torem.
Tezetetomaniaku czy jak Cię zwać Baran pojechał 1 zawody w tym sezonie(ligowe) i zrobił moim zdaniem dobry wynik różnica między Karolem a Danielem jest taka,że u nas Jeleń zrobi 15 a na wyjeździe 3(w najlepszym przypadku)
Karol zaś z meczu na mecz będzie jechał lepiej jestem o tym przekonany a te punkty które zrobił dziś zrobi i na wyjeździe.

Karol zaś z meczu na mecz będzie jechał lepiej jestem o tym przekonany a te punkty które zrobił dziś zrobi i na wyjeździe.
- tezetomaniak
- Trener
a Pawlickich bedzie wozil ? 
p.s. akcja z Madsem tragiczna, organizacja 5 ligi
edit: ta, jak Baran zrobi komplet
p.s. akcja z Madsem tragiczna, organizacja 5 ligi
edit: ta, jak Baran zrobi komplet
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2012, o 18:45 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
a czy Ty kiedyś zmądrzejesz ?
Naczelny obrońca Karola Barana.