Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 10.06.2012r.godz. 15.00
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 10.06.2012r.godz. 1
Żeby się Jeleń spasował do toru 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Mam nadzieje że pojedzie awizowany...!!!
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Mars pisze:Mam nadzieje że pojedzie awizowany...!!!
mam nadzieje ze przez to cale zamieszanie z Jeleniem dzisiaj nie przej****my meczu !!
Cameron musi jechac!!
Tylko nie Jelen , mnie juz gościo wyleczył w tym roku z żużla swoją postawą i jazdą.. ile można na to patrzeć..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Mads jakby miał nie jechać to przecież nie zostawałby w Lublinie.
Wychodzi na to, że Daniel nie pojedzie no nie ma siły, a jak jedzie to na rowerze na prezentacji, kondycje ćwiczyć.
Wychodzi na to, że Daniel nie pojedzie no nie ma siły, a jak jedzie to na rowerze na prezentacji, kondycje ćwiczyć.
Mads Korneliussen (@madskliski)
10.06.2012 13:13
Got a phone call saying that i am not in the team this afternoon in polska WTF don't think i have ever been this angry before in my life
10.06.2012 13:14
3000k roundtrip and a flight all for nothing #getagrip #bullshit thanks alot
10.06.2012 13:13
Got a phone call saying that i am not in the team this afternoon in polska WTF don't think i have ever been this angry before in my life
10.06.2012 13:14
3000k roundtrip and a flight all for nothing #getagrip #bullshit thanks alot
- Łoptymista
- Trener
kpina
zenada
i to ma byc profesjonalny klub?
Beka!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
No to mamy pojaśnione kogo w tym sezonie już nie ujrzymy w naszych barwach :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
pewnie lobby jeleniowe mocno dzialalo przez noc, ciekawe czy mads jeszcze tu przyjedzie
Ja pier*ole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daniel ma dostać taką salwę gwizdów dziś, żeby cały Lublin słyszał !
Daniel ma dostać taką salwę gwizdów dziś, żeby cały Lublin słyszał !
Toć to honoru za grosz trzeba nie miec...
Motor mocny
%^$&^$&*&%*^%$%^*&( tyle mozna napisac w kontekscie tego co sie dzieje u nas w klubie. Cyrk na kolkach do kwadratu. Zeby jakies pajace, ktorzy sponsoruja klub decydowali o skladzie to jest jawna paranoja. Miejmy nadzieje, ze jak ktos sie wyrwal wczesniej i zrobil jakis transparent anty-jelen to nie zapomni go wziac dzisiaj na mecz.
patologia.
Naczelny obrońca Karola Barana.
co za syf :/
gwizdy to akurat nie Danielowi się najbardziej należą...
gwizdy to akurat nie Danielowi się najbardziej należą...
Wypowiedzi przedmeczowe
http://www.ostrow24.tv/film/6132-wypowi ... rovia.html
ps gwizdy i jeszcze raz gwizdy i brawa dla Karola
http://www.ostrow24.tv/film/6132-wypowi ... rovia.html
ps gwizdy i jeszcze raz gwizdy i brawa dla Karola
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Nie chciałbym być w skórze Jelenia, jeśli zapunktuje dziś najsłabiej w drużynie
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Jakże diametralnie inna wymowę miałby dziś na trybunach transparent: UWAGA JELEŃ!
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
tak sie po prostu nie robi - szkoda chłopaka. Skoro miał nie jechać, to po kiego go ściągali na trening? Jelen zrobi na ogórkach z Ostrowa dyszkę i znowu nie bedzie podstaw zeby go odsunąć od skladu na Grudziądz. Jest bezkarny za swoją żenadę jaką odstawia. A Madsa mi żal - nie był wczoraj słabszy od reszty. Jeżeli to prawda, że nie pojedzie - klub zachował się bez klasy
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2012, o 13:36 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteśmy kibicami, płacimy za bilety a tutaj nas tak robią...
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2012, o 18:06 przez Hans, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeleniewski śr.b 1,381
Korneliussen śr.b.1,375
Wczoraj na treningu Jeleniewski lał Korneliussena. Ale to oczywiście zdaniem forum Duńczyk ma jechać, bo Jeleniewski jest be, sprzedawczyk i ma ohydne lobby sponsorskie.
Korneliussen śr.b.1,375
Wczoraj na treningu Jeleniewski lał Korneliussena. Ale to oczywiście zdaniem forum Duńczyk ma jechać, bo Jeleniewski jest be, sprzedawczyk i ma ohydne lobby sponsorskie.
Chyba bylismy na róznych treningach - a może oceniamy tylko pierwszą jego część?
Ostatnio zmieniony 10 czerwca 2012, o 13:38 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Napisz jeszcze jaką "domową" średnią ma Mads. Chętnie porównamy. Dzisiejszy mecz miał nam między innymi odpowiedzieć na pytanie jak się będzie u nas spisywał. No ale już się nie dowiemy...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
po prostu SKANDAL !!! wczoraj skład ustalony po treningu a dzisiaj taka szopka !!!
Niech się trener Wardzała zastanowi czy chce w takim klubie pracować. On albo Jeleń ?! To ja wybieram trenera, a Jeleń ze sponsorami niech spadają do lasu...
wku...ny jestem, szkoda mi Madsa, bo chiałem go zobaczyć u nas na torze!
Niech się trener Wardzała zastanowi czy chce w takim klubie pracować. On albo Jeleń ?! To ja wybieram trenera, a Jeleń ze sponsorami niech spadają do lasu...
wku...ny jestem, szkoda mi Madsa, bo chiałem go zobaczyć u nas na torze!
RavLit pisze:Jeleniewski śr.b 1,381
Korneliussen śr.b.1,375
Srednia wyjazdowa obu zawodnikow (Korneliussen nie jezdzil w Lublinie
Korneliussen śr.b.1,375
Jeleniewski śr.b 1,125
Korneliussen byl tez lepszy wczoraj na treningu. Dziekuje dobranoc