Podobno poziom forum jest wprostproporcjonalny do wyników sportowych drużyny której forum dotyczy.
Treningi
Re: Treningi
<i cztery>
Podobno poziom forum jest wprostproporcjonalny do wyników sportowych drużyny której forum dotyczy.
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
tezetomaniak pisze:Pisało się, że poziom tego forum tragicznie spada. Chyba właśnie dotarliśmy do dna![]()
Dziękujemy Państwu za wspólną podróż.
święte słowa...
Panie Turkish to dla pana
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Chaser pisze:Jeszcze to odszczekasz
Możliwe, wszak zdanie to wyrobiłem sobie po treningu punktowanym w Rzeszowie, gdzie Miesiąc i Karol się wychowali. Ale bez kitu. Przegrywać z Gaschką nie przystoi szanującemu się zawodnikowi, a przynajmniej nie teraz.
kibicLBN pisze: Z głupiego treningu jakichś józków zdajesz relację jak z ostatniego turnieju GP w sezonie gdzie mistrza świata wyłoni finałowy bieg...
Chodź na żużel sporadycznie przez 4 lata, a treningami punktowanymi będziesz jarał się tak jak ja.;f
kibicLBN pisze:A tak serio to obawiam się że może powtórzyć się historia gdzie Paweł jest super na treningach a w meczu pojedzie bardzo przeciętnie.
Jak dla mnie, po tych paru biegach, które widziałem to stwierdzam, że jest w gazie. Problem jednak w tym, że było to na torach, które Miesiąc bardzo dobrze zna, więc do końca jego "gazu" pewnym być nie można.;]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- luckylukelbn
Trening dzis piatek? Czy piatek sobota ?
Piatek i sobota.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
o której??
bo o 18 Polska gra mogliby się wyrobić z końcem treningu przed:)
bo o 18 Polska gra mogliby się wyrobić z końcem treningu przed:)
No właśnie. A ty Vadik nie wiesz ? Zawsze w temacie jesteś 
zdarza sie najlepszym
Fakt
. Jakby ktoś wiedział to dajcie znać o której jutro i w sobote.
Jutro trening o 15
Będzie Mads ? I wiadomo coś o jakimś gościu ? Czy jedziemy naszymi ?
Ma być dwóch nowych zawodników (senior i junior)
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Dajcie później znaka, kto był na treningu i jak to wyglądało, nie będę miał możliwości przyjść zobaczyć samemu.
Był Jeleniewski, Baran, Miesiąc, Łukaszewski, Borowicz, Wieczorek, Kostro plus szkółka, wyszedłem zanim zaczęli jeździć spod taśmy, więc ciężko cokolwiek powiedzieć na temat jazdy 

Miesiąc zaliczył dzwonka, po szczepieniu z Jeleniem. Nie widziałem tego tylko dostałem info ale nic nikomu nie jest
.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
to i szczepienia jakieś mieli? faszerowali się sterydami przed meczem?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
Bladyslaw92
Miesiac mial z tego co widzialem rozcieta skore kolo nosa. Po tym wypadku juz nie pojechal.
Juniorzy- Kostro jechal Lukaszewskiego jak chcial, Kostro szybki na trasie
Seniorzy- scigali sie tylko Jelen z Baranem. Hah wszystko wygral Jelen, straaaasznie wolny Baran, po tym treningu cienko to widze
Juniorzy- Kostro jechal Lukaszewskiego jak chcial, Kostro szybki na trasie
Seniorzy- scigali sie tylko Jelen z Baranem. Hah wszystko wygral Jelen, straaaasznie wolny Baran, po tym treningu cienko to widze
Mam wrazenie ze dzisiaj treningu nie było
Co taka cisza 
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
Po dzwonie Pawła jeździli Baran z Jeleniem i generalnie Jeleń lepiej. W kilku startach juniorów Tadek lepszy od Mateusza.
ravajas pisze:to i szczepienia jakieś mieli? faszerowali się sterydami przed meczem?
Upadek Pawła był bardzo podobny do upadku Lee... Na wyjściu z łuku wjechał na tylnie koło Jelenia i pojechał prosto w bande. Ale spoko, czepiaj się słówek i niech Cie to bawi.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Dopóki byłem na stadionie to wyglądało to mniej więcej tak:
Jeleń, Miesiąc, Baran (d)
Baran, Jeleń, Miesiąc (u)
Jeleń, Baran
Jeleń, Baran
Kostro, Łukaszewski, Wieczorek
Kostro, Łukaszewski
Jeleń, Miesiąc, Baran (d)
Baran, Jeleń, Miesiąc (u)
Jeleń, Baran
Jeleń, Baran
Kostro, Łukaszewski
Czyli Tadek poprawił sprzęt na starcie?
Artur Mroczka jest do wypozyczenia.Moze warto poruszyc temat.
kibicLBN pisze:Czyli Tadek poprawił sprzęt na starcie?
nie tylko na starcie, w porównaniu z Łukaszewskim miał super sprzęt. Na wyjściu z 1 łuku dostawał mocnego przyśpieszenia i w wejściu w drugi miał pół prostej przewagi nad Mateuszem.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Mówiłem że to sprawa sprzętu. Mam nadzieję że pojedzie w niedzielę i w końcu zacznie jechać na miarę swoich możliwości czyli 4-5 punkcików regularnie, może czasem więcej.