ŻKS Ostrovia Ostrów - Lubelski Węgiel KMŻ - 03.06.2012
- niespokojny
- Trener
Re: ŻKS Ostrovia Ostrów - Lubelski Węgiel KMŻ - 03.06.2012
Baran to takie polaczenie Korneliussena i Miesiaca. I starty ma i trase. Tylko jak tam z jego zdrowiem? Bo ja nie rozumiem jak po uplynieciu pol godziny od zlamania mozna zrobic 3,2,3. Przydalby sie Karol w tym Ostrowie bo w tym roku juz tam jechal, no i w tamtym roku zrobil najwiecej punktow. Tylko czy wytrzyma mecz kondycyjnie?
No to juniorsko sie w meczu troche wyrowna:
http://www.espeedway.pl/news,marcin_now ... 46,12.html
No to juniorsko sie w meczu troche wyrowna:
http://www.espeedway.pl/news,marcin_now ... 46,12.html
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Bo ja nie rozumiem jak po uplynieciu pol godziny od zlamania mozna zrobic 3,2,3
Musi szok pourazowy
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Smirnek_
- Senior
Z Baranem chyba nie jest jednak tak źle skoro wczoraj trenował w Rzeszowie, a jutro ma startować w Miszkolcu.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/28791 ... a-wegrzech
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/28791 ... a-wegrzech
Miesiac tez jedzie. To moze byc mala rywalizacja o sklad. Nawet dobra obsada tego meczu, z ogorkami to raczej nie beda sie scigac.
Wezmą Rogowskiego z Falubazu i nie odczują osłabienia.
Cięzko nazwać to osłabieniem. Koleś jeździ na (0,0,d) ma imponującą średnią 0,333, a w domu to nawet 0,000. 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
jutro na wegrzech jedzie tylko Paweł. Karol bedzie trenowal dzisiaj w rzeszowie
Coś czuję, że Rzeszów wobec problemów kadrowych łyknie od nas Karola i ten pośmiga sobie w ekstralidze.
Karol na Ostrów !
Karol na Ostrów !
Nie sądzę, na wypożyczenie zgode musi wyrazić klub, a wobec mocno średniego Miesiąca i niepewnego Madsa byłaby to zupełnie niezrozumiała decyzja ograniczająca mocno pole manewru. Mam nadzieję że Karol pokaże na treningach/sparingu swoją dobrą dyspozycję i zobaczymy go w Ostrowie.
Chyba, ze ruda Marta sypnie dobra kasa dla KMŻ i wtedy trzeba sie bedzie zastanowic, co sie nam opłaci. Pamietajcie, ze kierownictwo nie jedzie o awans, a grosz w kasie zawsze spoko. 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
no nie wiem czy Karolowi to by się opłaciło, w e-lidze trudniej o punkty
a i sprzet ekstraligowy to zupelnie inna bajka,
never ride faster than your angel can fly
Dobrze, ze Baran wraca do zdrowia.
Timo Lahti w Rzeszowie
Tak a propos dywagacji rozpoczetej kilka postow wyzej.
Tak a propos dywagacji rozpoczetej kilka postow wyzej.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Flint pisze:Choć ja i tak cały czas mam nadzieję, że tępa strzała jaką jest Półtorak pójdzie po rozum do głowy i wyciągnie Karola od Was, żeby uratować ekstraligę. Jak ona myśli, że jakiś Kling, albo inny Lahti to zrobią, to już śmiało każdy może wyrobić sobie zdanie na temat znajomości żużla przez tę laskę..
Nadzieja jest matką...
Co jak co ale z calym szacunkiem dla Barana nie chce mi sie wierzyc w to aby bylo go stac na ekstralige. Przywozil by co mecz po 5-6 pkt, nie mowiac juz o meczach wyjazdowych. Dla Rzeszowa zbawieniem to On raczej nie bedzie.
To i tak 4 razy więcej niż Kuciapa 
Karol Baran Karol!
Te 5-6 punktów to i tak lepsze niż 0 Kuciapy 

Baran dla Rzeszowa na razie nie będzie jeździł. Mają Timo Lahti i niech jeździ. Karol powinien zastąpić w składzie na Ostrów Miesiąca. Załatwić do tego sensownego gościa i jeziemy po dwa punkty. Tylko czy są jeszcze sensowni juniorzy do wzięcia ?
Remus pisze:Te 5-6 punktów to i tak lepsze niż 0 Kuciapy
losiu pisze:To i tak 4 razy więcej niż Kuciapa
tez mi porownanie...
miedziany pisze:Co jak co ale z calym szacunkiem dla Barana nie chce mi sie wierzyc w to aby bylo go stac na ekstralige. Przywozil by co mecz po 5-6 pkt, nie mowiac juz o meczach wyjazdowych. Dla Rzeszowa zbawieniem to On raczej nie bedzie.
Ten typ uratowałby rudej ekstraligę. Byłby coś jak Szombierski dla Czewy 2 lata temu bodajże.
Ale pany mam dla Was dobrą nowinę. Ponoć Karol na zajawie fruwał na Hetmańskiej. Beka, bo coraz więcej ludzi chciało typa w Rzeszowie. Ale rudzielec wymyślił sobie Lahtiego o którym, jak ją znam, usłyszała ostatnio pierwszy raz w życiu. Zresztą to nic nowego, bo na "prezentacji" marmoludów nie miała w ogóle pojęcia jak Sówka ma na imię. No ale wróćmy do tematu. Widzieć nie widziałem, ale Karol musi zdrowo śmigać, skoro po treningu w czwartek, gdzie dymał Kuciapę i resztę, którą mu podstawili, w piątek dostał zakaz startu z tymi ogórkami, których tępa strzała widzi w składzie. Dupka jednak by przypiekła jakby Karol rozstawiał tych frajerów po dechach.;]
Podsumowując. Brać go do Ostrowa i nawet pytań nie zadawać. Będzie Karol, będzie zwycięstwo.;]
Manitou pisze:Flint pisze:Choć ja i tak cały czas mam nadzieję, że tępa strzała jaką jest Półtorak pójdzie po rozum do głowy i wyciągnie Karola od Was, żeby uratować ekstraligę. Jak ona myśli, że jakiś Kling, albo inny Lahti to zrobią, to już śmiało każdy może wyrobić sobie zdanie na temat znajomości żużla przez tę laskę..
Nadzieja jest matką...
Za rok Was widzę w Rzeszowie, więc nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.^^
No chyba, że Kylmaekorpi wystrzeli, bo ponoć daje radę typ. No ale nieważne. Ja tam trzymam kciuki za spadek.;f
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
lol Flint jaram sie twoim stylem literackim, nawet jeśli koloryzujesz. "Pamięci Barana żałobny rapsod"
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
To taka ich ukra.... yy rzeszowska gwara chyba 
Ale z tego co mozna wyczytac na forum Stali to dobrze, ze ta Poltorakowa tak Barana nie lubi
Ale z tego co mozna wyczytac na forum Stali to dobrze, ze ta Poltorakowa tak Barana nie lubi
Motor mocny
miedziany pisze:Co jak co ale z calym szacunkiem dla Barana nie chce mi sie wierzyc w to aby bylo go stac na ekstralige. Przywozil by co mecz po 5-6 pkt, nie mowiac juz o meczach wyjazdowych. Dla Rzeszowa zbawieniem to On raczej nie bedzie.
Z Karola talentem i przy odpowiednim sprzecie nie zdziwilbym sie jakby Golloba w Rzeszowie wozil.