szybkiego powrotu do zdrowia leigh!
Występy byłych zawodników lubelskiego klubu
Re: Występy byłych zawodników lubelskiego klubu
k..wa tyle milionow kolek gosc nakrecil w speedwayu a tu jeden bezsensowny start w jakims glupim wyscigu i taki niefart
never ride faster than your angel can fly
Pewne poszlaki wskazują na ingerencję w cytat
ale gość pozostaje klasykiem 
Mariusz Franków pisze:W moim drugim biegu było trochę ekstremalnie. Po słabszym starcie musiałem się trochę rozepchnąć, gdzieś mi noga weszła w szprychy, ale wyszedłem na druga pozycję i jechaliśmy na 5:1. Już na pierwszym łuku jechałem z młodym Milikiem na łokcie, a na drugim okrążeniu sytuacja się zemściła. Bardzo mocno mnie pociągnęło, myślałem że motocykl opadnie, ale on jechał na jednym kole i z obliczeń wyszło, że będę musiał uderzyć w płot. Dawno tak mocno nie walnąłem o ogrodzenie, ale na szczęście udało się opanować sytuację.
Bardzo mocno mnie pociągnęło
To musi jakaś ściema być, mówi się "pociągło"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Torsen pisze:Pewne poszlaki wskazują na ingerencję w cytat
Pewnie redaktor coś zmienił ;p
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
jechał na jednym kole i z obliczeń wyszło, że będę musiał uderzyć w płot
hahaha cały Franek
Rok temu u nas jechał tylko w jednym meczu i w dwóch biegach zanotował 4 miejsce i defekt. Kto wie co by było gdyby dostał więcej szans.
Jurica Pavlić też pojechał u nas na 000000, a w Lesznie śmiga aż miło 
- stefanzdzialek
- Senior
http://www.espeedway.pl/news,liga_adria ... 6,233.html
Janek Halabrin robi dwucyfrówy, może warto odświeżyć znajomości
Janek Halabrin robi dwucyfrówy, może warto odświeżyć znajomości
kilo karpi poszalal po duzej w Rz.
8)
8)
Kiepski wybór. Piszcza powinien wziąć. Lepiej zna tor 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Nie ma sie co smiac, jeszcze chwila (moze juz w nastepnym sezonie) bedzie prawdziwy wysyp takich kwiatkow w e-lidze. Nizsze KSMy i regulaminy finansowe i zaraz zacznie sie goraczkowe poszukiwanie napieraczy z 2,50. Czekam tylko na info o odnawianiu licencji przez uznane nazwiska:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ludzie (?) ludziom zgotowali ten los. A przecież "to już było" i miało nie wrócić więcej :/
W przyszłym roku w E-lidze będą jeździć słabsze nazwiska niż w I lidze (chyba połączonej z drugą jednak)...
W przyszłym roku w E-lidze będą jeździć słabsze nazwiska niż w I lidze (chyba połączonej z drugą jednak)...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
No to się wzmocnili
Teraz to idą na mistrza.
Ja bym ze Zbyszka nie kpił - dla nas jezdził nie tyle słabo, co bardzo pechowo. Wygrał nam chyba kluczowy poza Ostrowem mecz w Opolu. W tym roku w Danii jezdzi naprawde znakomicie. Wobec kiepskiej formy Chrzanowskiego i Brzozowskiego Gdańsk ma kolejnego zawodnika do testów - na zasadzie a może zaskoczy.
Ja tam nie kpię, ino stwierdzam fakt.
Jak te debile zaklepią w E-lidze A.D.2013 KSM maksymalny 39,0 dla drużyny, a dla juniora 4,0 to - stety czy niestety - poziom tej ligi zrobi się żenująco-śmieszny. Ale na szczęście to nie nasz problem...
Jak te debile zaklepią w E-lidze A.D.2013 KSM maksymalny 39,0 dla drużyny, a dla juniora 4,0 to - stety czy niestety - poziom tej ligi zrobi się żenująco-śmieszny. Ale na szczęście to nie nasz problem...
Ale koń ma duży łeb - niech się martwi! My tymczasem za rok możemy mieć ekstraligę w I lidze. Już się nie mogę doczekać na juniorów na poziomie Musielaków i innych z KSM powyżej 4.0. Mało tego jak ktoś kupi Golloba czy innego Hampela + junior 4,0 to zostaje bagatela 25 punktów KSMu na 4 zawodników czyli: na średniaków typu Zengota czy Jabłoński
. Dariusz wiedział co mówi że eliga nam nie grozi skoro najlepsi pojadą w I lidze 
Ale czy to na serio zrobi dobrze dla żużla ?
Ale czy to na serio zrobi dobrze dla żużla ?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Najzabawniejsze ze w II lidze chyba tylko raz wiecej przywiozł
My to mamy szczescie z wynalazkami 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Chyba faktycznie tylko raz, bodajże w Opolu jakieś 11 czy coś takiego.
u nas z Ostrowem zrobil 7+3, z Krakowem 10, a w Równem 9+2, no i oczywiscie w Opolu 11
METHANOL ADVENTURE TEAM