Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Przygotowanie toru pod swoich zawodników =/= stworzenie na nim dziur i kolein. Można zrobić równy, ale dla gości zagadkowy :p Myślę, że we Wrocławiu jak Cieślak nawiózł pół miliona ton dodatkowej nawierzchni to póki tam był, to sobie z nią radził. A teraz widocznie nie ogarniają i się sypie to wszystko...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Davv pisze:Co nie zmienia faktu, że można zrobić tor do walki i żeby goście nie mogli ogarnąć o co chodzi.
To kto z kim będzie wtedy walczył jak nieogarnięci goście będą daleko z tyłu?
meesha pisze:Myślę, że we Wrocławiu jak Cieślak nawiózł pół miliona ton dodatkowej nawierzchni to póki tam był, to sobie z nią radził. A teraz widocznie nie ogarniają i się sypie to wszystko...
We Wrocławiu dzień wcześniej padało, stąd porobiły się koleiny. We wcześniejszym meczu bodajże z Lotosem tor był równiutki i do walki.

Marcinex pisze:Davv pisze:Co nie zmienia faktu, że można zrobić tor do walki i żeby goście nie mogli ogarnąć o co chodzi.
To kto z kim będzie wtedy walczył jak nieogarnięci goście będą daleko z tyłu?![]()
Wytłumaczę Ci jak dzieciowi - otóż np. po przegranym starcie mogą ich mijać jak furmanki na kolejnych okrążeniach.
Nooo, szczęgólnie po wygranym starcie Miesiąca.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
meesha pisze:W tej chwili to my potrzebujemy zwycięstw, a nie zaciętych pojedynków przegranych w ostatnim biegu
Jedno nie wyklucza drugiego. "Ładne" biegi nie muszą oznaczać zaciętych pojedynków (czyt. meczu)
No nie muszą, ale skoro przywołałeś mecz Ostrów - Gniezno to postanowiłem zainterweniować 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Najgorzej byłoby w naszym przypadku oglądać mało atrakcyjne, a wyrównane zawody. A w tym naszym "przypadku" nie jest to wykluczone 
Czy dzisiejsza transmisja w itvl jest platna? Nie widze nigdzie informacji na ten temat
nie ten temat
Ostatnio zmieniony 20 maja 2012, o 18:40 przez majster, łącznie zmieniany 1 raz.
zycho pisze:Czy dzisiejsza transmisja w itvl jest platna? Nie widze nigdzie informacji na ten temat
slabo szukasz, tak jest platna. Wszystkie transmisje na ITVL sa platne.
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Chyba padło bo ja też nie mogę oglądać ...;/
Edit: Akurat postanowiłem dziś sprawdzić jak to wszystko działa po wprowadzeniu ulepszeń o których Harry mówił
było super zero przycinania itp itd a tu nagle ... 
Przez chwile działało
Edit: Akurat postanowiłem dziś sprawdzić jak to wszystko działa po wprowadzeniu ulepszeń o których Harry mówił
Przez chwile działało
Ostatnio zmieniony 20 maja 2012, o 19:33 przez rAdEk23, łącznie zmieniany 1 raz.
Sipma Lublin

....kurde no ...jaja jakies 
Ja niestety oglądałem przed transmisja ITVL mecz Tarnów - Gorzów na itvp.sport.pl i po wykupieniu dostępu zderzyłem się z rzecywistością... A teraz ta rzeczywistość zderzyła się ze mną i pewnie nie tylko ze mna.
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
To już z Łotwy udało się bez przeszkód obejrzeć 13 biegów, a tu po 3,5 zdechło... Tylko sobie Kępy z Kwiekiem posłuchałem.
Czy ktoś już ogląda mecz czy nadal tak jak ja widzi promyczki na środku ?
u mnie hula az milo 
ja niestety nie ogladam, a bardzo bym chcial... dzieki itvl, dobrze wydane pieniadze :F
METHANOL ADVENTURE TEAM
dziala fajnie juz
jakies cuda robiliscie? relogi i inne bajery? u mnie nadal nie dziala...
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:jakies cuda robiliscie? relogi i inne bajery? u mnie nadal nie dziala...
U mnie tez nadal nie działa i się nie zapowiada zeby zaczeło...
nie, zaczelo samo dzialac
Zmieniłem jakosc z niskiej na wysoka i... DZIAŁA