Grzegorz Dzikowski
Re: Grzegorz Dzikowski
Nie chorągiewki tylko, sobie nie radził chłop. To nie 2 liga już. A Wardzała pomijająć fakt, że jest bliżej to osiągnięcia ma znacznie większe. Mam nadzieje, że będzie to punkt zwrotny tego sezonu dla nas, tak jak w zeszłym roku po odejściu Wilka.
Nie wiem co o tym myslec, dziekuje Dzikowskiemu za awans do I ligi ale w tym sezonie juz tak rozowo nie bylo.
Jezeli zmiana trenera spowoduje czestsze treningi i odnowienie dzialalnosci szkolki to wyjdzie nam to na plus.
Jezeli zmiana trenera spowoduje czestsze treningi i odnowienie dzialalnosci szkolki to wyjdzie nam to na plus.
Motor mocny
Pomimo błędów jakie popełniał uważam Dzikowskiego za bardzo dobrego trenera. Przynajmniej w porównaniu z Wilkiem.
Ciekaw jestem powodów tej decyzji i mam nadzieję, że Sprawka pożegnał się z nim kulturalnie...
Wardzała wydaje się całkiem niezłym wyjściem. Jeśli Dzikowski nie chciał zająć się na poważnie trenerką (trenować juniorów i robić treningów drużyny), a Wardzała się do tego zobowiązał to uważam ten ruch za słuszny.
Zobaczymy jak będzie, ale Dzikowski na pewno zostanie w Lublinie zapamiętany z dobrej strony.
Ciekaw jestem powodów tej decyzji i mam nadzieję, że Sprawka pożegnał się z nim kulturalnie...
Wardzała wydaje się całkiem niezłym wyjściem. Jeśli Dzikowski nie chciał zająć się na poważnie trenerką (trenować juniorów i robić treningów drużyny), a Wardzała się do tego zobowiązał to uważam ten ruch za słuszny.
Zobaczymy jak będzie, ale Dzikowski na pewno zostanie w Lublinie zapamiętany z dobrej strony.
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Moim zdaniem będzie powtórka z Kasińskiego. Nie wierzę w to, że brak treningów to tylko wina Dzikowskiego. Na pewno nie on odpowiada za wysokie porażki w Łodzi i Dauga, podstawowy problem tkwi w przedsezonowym założeniu, że Jeleń będzie liderem, przy czym nigdy nie było żadnych przesłanek żeby tak twierdzić.
Decyzja zbyt pochopna, kompletnie jej nie rozumiem, Dzikowski za dużo dla nas zrobił żeby tak go teraz traktować. Wracamy do naszego ulubionego kierunku tarnowsko-rzeszowskiego, przecież dzięki temu mieliśmy w ostatnich latach tak wiele sukcesów...
Kretyńskie posunięcie.
Decyzja zbyt pochopna, kompletnie jej nie rozumiem, Dzikowski za dużo dla nas zrobił żeby tak go teraz traktować. Wracamy do naszego ulubionego kierunku tarnowsko-rzeszowskiego, przecież dzięki temu mieliśmy w ostatnich latach tak wiele sukcesów...
Kretyńskie posunięcie.