Treningi
Re: Treningi
Jak tak dalej pójdzie to wkrótce przestaniesz móc 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Napisz jeszcze z 8 postów post pod postem a na tym forum już raczej nic nie napiszesz.
Crocop pisze:Ze złamanym obojczykiem ma jechać ?
7. Karol Baran (ni,ni,3,0,3,2) 8
Tylko dziwi wynik, ze złamanym obojczykiem pojechać jeszcze i ustrzelić 3,0,3,2
Ciekawe jak to jest naprawde z tym obojczykiem
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Czarek pisze:Robicie smród jakbyśmy o coś walczyli w tym sezonie.
Twoim stwierdzeniem można w sumie odpowiedzieć na pytanie, dlaczego jest tak mało treningów
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dobrze że Ty nie musisz się zastanawiać co piszeszScibi pisze:Zastanow sie co piszesz czlowieku bo jak czytam takie bzdury to robi mi sie niedobrze.
1) bo oświetlenie za długo montowali
2) bo banda zepsuta
3) bo Dzikowski zarabia mniej niż Dariusz Śledź w extralidze i przez to Dzikowskiemu nie chce się tak starać jak Śledziowi
Czyli wniosek taki:
1) oświetlenie już dawno zamontowane
2) banda niebawem będzie naprawiona
3) kwestia tylko aby sypnęli Dzikowskiemu jak Śledziowi to może zacznie się starać na tyle aby treningi były z sensowną częstotliwością...
Ja mam tylko nadzieję, że nie będzie trzeba umoczyć na własnym torze z Daugavpils i Ostrowem aby ktoś zreflektował się czy warto często trenować na torze w Lublinie czy też nie...
- rafal13056
co z ta banda ??? a treningi powinny byc 3 razy w tygodniu jesli chcemy myslec o wygranych i bonusach u nas a tu jak narazie nie ma nic ...
Trening
po co? Przecież nie mamy aspiracji e-ligowych. Juniorzy z klubów e-ligowych, seniorzy zresztą też, po co im trenować? Z żużla w wydaniu lubelskim wyleczyłem się po zeszłorocznym popisie z Piłą. Myślę, że do dnia dzisiejszego niewiele się zmieniło zarówno organizacyjne jak i sportowo. Liczę tylko, że Pan Taras, wkrótce straci cierpliwość i odprawi przypadkowych ludzi z kwitkiem.
pewnie liczą, że może uda się przełożyć mecz z Dauga;p
- rafal13056
aha czyli bedzie tylko trening w piatek tak jak przed meczem z ostrowem ... dobrze ze deszcz spad bo byly by baty jak nic brak startow to co w zeszlym roku
a bedzie ten trening? ciekawe..
jeden niby ma im wystarczeć by uratować bonus??
jeden niby ma im wystarczeć by uratować bonus??
vadik pisze:Crocop pisze:Ze złamanym obojczykiem ma jechać ?
7. Karol Baran (ni,ni,3,0,3,2) 8
Tylko dziwi wynik, ze złamanym obojczykiem pojechać jeszcze i ustrzelić 3,0,3,2![]()
Ciekawe jak to jest naprawde z tym obojczykiem
bo trzeba byc twardym a nie miętkim..
ze złamanym obojczykiem to pewien jestem, że byś na rowerze nie ujechał ... ;p
nie masz pojecia jak wygladala sytuacja i jak wyglada obecnie wiec z mojej strony komentarz zbędny.
Właśnie dlatego, że nikt nie ma pojęcia oprócz Ciebie, to Twój komentarz nie jest zbędny, tylko niezbędny.
dokładnie, jak coś wiesz to przedstaw nam sytuacje jak wygląda Karol ??:) Bo w chwili ob, patrząc na formę Jelenia, Madsa ( bo o Cameroonie jest zawcześnie by coś powiedzieć) to przydałby się chłopak ;]
ogojczyk złamany jest w takim miejscu ze nie da sie go złozyc operacyjnie. Musi zrosnac sie sam. Kwestia ok. miesiąca wiec szybki powrot mało mozliwy..
Czy tylko mi sie chce srednio w to wierzyc?
8pkt ze zlamanym obojczykiem to na prawde wyczyn na poziomie Hansa Nielsena 
mlody26 pisze:ogojczyk złamany jest w takim miejscu ze nie da sie go złozyc operacyjnie. Musi zrosnac sie sam. Kwestia ok. miesiąca wiec szybki powrot mało mozliwy..
a ubezpieczonko leci i to bez jazdy?:)
oj Gelo. Uwierz mi ze nie leci.. W ogole zawodnicy chyba nie sa ubezpieczeni od takich sytuacji. Ubezpieczenie obejmuje taka kontuzje jak kazda inna i zapewne nie sa to szałowe kwoty, no chyba ze ktos na 500 tysi ubezpieczony 
a co do wypadku to video mozna pewni gdzies znalezc na jakiejs wegierskiej tv bo kamery były
a co do wypadku to video mozna pewni gdzies znalezc na jakiejs wegierskiej tv bo kamery były
W piątek i sobotę trening a w niedzielę jazda po minimum 56 punktów.
^^^ No i gitara, a zdradzisz skąd będą bandy?
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Pewnie pożyczą od innego klubu
Nie ma innego wyjścia.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Pożyczą z Poznania, a treningi poprowadzi Pan Marian Wardzała.
- luckylukelbn
Oby zmiana na stanowisku trenera, byla rowniez zmiana w podejsciu do treningow. Podobno sami zawodnicy narzekali ze jest ich za malo, bo trenerowi nie chcialo sie ruszyc z Gdanska.