Lokomotiv Daugavpils - LW KMŻ Lublin
Re: Lokomotiv Daugavpils - LW KMŻ Lublin
Liczę, że Pan Taras bardzo szybko zaprosi na dywanik odpowiednie osoby i zada pytanie co to k... jest ? Rozumiem, że nie mamy aspiracji e-ligowych, ale prezentować taki poziom i firmować to jeszcze nazwą poważnej spółki daje poważnie do myślenia. Odnoszę wrażenie że prezes Sprawka nie panuje nad całym cyrkiem o treningach nie wspominając.
BR pisze:kilar pisze:Ludzie co Wy na tego Jelenia tak wrzucacie ?
mamy mu brawo bić?
Nie, zmienic nastawienie na jego zdobycze punktowe. Tym bardziej jesli chodzi o tor taki jak u Dlugopisow. No jezeli ktos liczyl, ze Jelen tam ujedzie nawet te 8 pt, to gratuluje poczucia humoru.
sadychor pisze:I najlepsi w tym sa lubelscy "kibice". Kilka lat temu cala pakieta na "zylecie" ostentacyjnie odwrocila sie plecami przed 15 biegiem. Jak szybko sie odwrocili, gdy zawodnicy wywalczyli 5:1 i uratowali remis...
bla bla bla ta sytuacja miala miejsce rok temu podczas meczu z Pila, ktory przegralismy 43-47
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
"Żylety" to nigdy nie było i nie będzie w Lublinie ani jakimkolwiek innym mieście ,poza Warszawą .
grzesieck pisze:(...)bla bla bla ta sytuacja miala miejsce rok temu podczas meczu z Pila, ktory przegralismy 43-47
bla bla bla, mylisz sie bo bylem na meczu, ktory opisuje i z cala pewnoscia nie byl to zeszloroczny mecz z Pila
A zreszta, po tym co przed chwila zobaczylem w Gorzowie to juz mnie nic nie zaskoczy.
Lee [*]
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Krótko - tragedia ! Liczyłem, że zrobimy przynajmniej 40 a tu klapa, jakby Hansen jechał to i z 30 byśmy nie wyszli.
Miśkowiak - tylko on zaliczył dobry występ
Miesiąc - coś tam "szarpał", można powiedzieć, że swoje zrobił. Do tej pory jako druga linia wywiązuje się ze swoich zadań, i jakies punkty robi na wyjazdach, co przed meczami w Lublinie może napawać optymizmem
Jeleniewski - tragedia, brak słów. To co juniorzy wyprawiali z nim na torze ...
Woodward - słabo, w Lublinie w ciemno postawiłbym na Madsa
Stachyra - bardzo przeciętnie
O juniorach nie ma sie co rozpisywać, chyba każdy widział, nie nadają się oni na I lige ...
Mam spore obawy przed rewanżem, możemy mieć ciepło, bonus wydaje się mało realny w naszym przypadku, obstawiam mecz na styku.
Miśkowiak - tylko on zaliczył dobry występ
Miesiąc - coś tam "szarpał", można powiedzieć, że swoje zrobił. Do tej pory jako druga linia wywiązuje się ze swoich zadań, i jakies punkty robi na wyjazdach, co przed meczami w Lublinie może napawać optymizmem
Jeleniewski - tragedia, brak słów. To co juniorzy wyprawiali z nim na torze ...
Woodward - słabo, w Lublinie w ciemno postawiłbym na Madsa
Stachyra - bardzo przeciętnie
O juniorach nie ma sie co rozpisywać, chyba każdy widział, nie nadają się oni na I lige ...
Mam spore obawy przed rewanżem, możemy mieć ciepło, bonus wydaje się mało realny w naszym przypadku, obstawiam mecz na styku.
Pamiętacie jakie były przedsezonowe założenia co Jeleniewskiego?
Założenia były takie że będzie liderem drużyny...
Prawdziwy lider, ale w kompletowaniu zer i markowaniu defektów
Temu Panu powinni jak najszybciej podziękować!!
Prawdziwy lider, ale w kompletowaniu zer i markowaniu defektów
- luckylukelbn
A w tym roku zadna druzyna z 1 ligi nie spada ??
janek pisze:Pamiętacie jakie były przedsezonowe założenia co Jeleniewskiego?
Prawdziwy lider, ale w kompletowaniu zer i markowaniu defektów![]()
![]()
![]()
No niestety - założenie było takie, jak w przypadku Skrzydlewskiego - gościa z doświadczeniem ekstraligowym ściąga się do drużyny w lidze niżej - żeby był liderem. To, że przegrywamy na wyjazdach dziwnym nie jest - ale dwa z trzech meczów przegraliśmy po prostu za wysoko. A dlaczego? Bo Jeleniewski nic nie pojechał. W Gnieźnie się udało i od razu wynik inny i perspektywiczny na rewanż.
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Proszę was dajcie na luz. Czym że jest jakiś dziad Jeleniewski, przegrana jakiegoś węgla w obliczu wczorajszej tragedii. Wam naprawdę się chce tak w kółko pisać te bzdury które nie mają żadnego znaczenia i wpływu na wyniki drużyny. Od rozliczania pracowników są ich pracodawcy. A My jako kibice kibicujmy im jak wygrywają i przegrywają. Nie zniżajcie się do poziomu kibiców Wielkopolski
Z uwagi na wczorajsza tragedię nie będę oceniał tego meczu. Mam tylko gorącą prośbę do trenera Dzikowskiego żeby dał odpocząć choć jeden mecz Jeleniewskiemu. Niech chłopak poukłada sobie w głowie i w parku maszyn czy żużel dalej go bawi i czy chce coś jeszcze osiągnąć w tym sporcie. Jak do tej pory nasz "lider drużyny" nie zasługuje nawet na miano rzemieślnika, bo rzemieślnik robi przynajmniej 7-8 pkt w meczu.
Witam.
Taki wynik był na Łotwie do przewidzenia, więc ja osobiście nie tragizuję i nie będę komentował prócz może słów uznania dla postawy Roberta Miśkowiaka który zaskoczył in plus
Natomiast żeby coś więcej powiedzieć o naszej drużynie to najpierw trzeba odjechać minimum jedno spotkanie u siebie które obnaży nasze słabości lub udowodni że u siebie jesteśmy groźni.
Sezon trwa, ale jak na razie nie zanosi się abyśmy w tym roku odegrali znaczącą rolę w I lidze. Trochę szkoda szybko kończyć sezon
Taki wynik był na Łotwie do przewidzenia, więc ja osobiście nie tragizuję i nie będę komentował prócz może słów uznania dla postawy Roberta Miśkowiaka który zaskoczył in plus
Natomiast żeby coś więcej powiedzieć o naszej drużynie to najpierw trzeba odjechać minimum jedno spotkanie u siebie które obnaży nasze słabości lub udowodni że u siebie jesteśmy groźni.
Sezon trwa, ale jak na razie nie zanosi się abyśmy w tym roku odegrali znaczącą rolę w I lidze. Trochę szkoda szybko kończyć sezon
lombard pisze:(...)Trochę szkoda szybko kończyć sezon
Niech koncza nawet w maju, byleby w szczesciu i zdrowiu, bo to jest najwazniejsze.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Ja nie dramatyzuje, nie liczylem na wygrana, ale tak jak pisal bodajze Gelo, rozmiary porazki wczoraj i w Lodzi sa o te 5 pkt za wysokie. Kto tych punktow nie dorzuca? Wskazywac chyba nie musze. Tak jak napisalem powyzej, plakal nie bede, zarzad dawno powiedzial wprost, ze ten sezon to typowy sezon "aby przejechac" a za rok zapewne o cos juz powalczymy. No i do mnie to dotarlo, ale przepraszam bardzo, na koniec sezonu 22 lipca sie nie zgadzam. Ja rozumiem, ze znamy swoje miejsce w szeregu, ale cholera, robcie jakies podwalimy pod ten nastepny sezon bo ludzie zaczynaja sie w******c
Odpadaja nam juz 2 bonusy, Lodz jedzie az milo... i tych punktow zabraknie. No chyba, ze w klubie celem sportowym jest szczesliwy koniec sezonu 22 lipca.. Dojdzie porazka u siebie i jeszcze osmieszymy sie tym, ze trzeba bedzie jechac baraz z II-ligowcem, a te barazie to nam z reguly srednio wychodza. No ale dobra, mialem nie plakac, wiec koncze 
Wróciliśmy, odespaliśmy (trochę), to można zdać krótką relację z Dauga.
Jeleniewski:DNO, temu Panu chętnie bym podziękował na jakiś czas póki nie dojdzie do ładu ze sobą/sprzętem.
Woodward:walecznie, dużo szarpał, efekty jako takie, jego powolność widać było w biegu gdzie z pozycji 1 spadł na 3.
Miesiąc:dla mnie in plus, każdy jedzie po nim jak po burej suce, ale nikt nie kontraktował Pawła do bycia liderem, tylko jako klasyczna druga linia zespołu na 5/6 pktów, wczoraj zrobił co do niego należało.
Misiek:najjaśniejszy punkt zespołu, szkoda jego czwartego występu, ale został na starcie i już nie szło nic robić.
Dawid:sam powiedział 'to jest mój najbardziej znienawidzony tor', mogło być lepiej, ale nie ma tragedii.
Juniorzy:krótko, padaka.
Było nas 5 (słownie pięciu). Tam nie ma żadnego sektora gości, siedzieliśmy niedaleko kamer itvl, może i nie było nas słychać, ale dawaliśmy z siebie wszystko. Kibice miejscowi przyjęli nas bardzo miło, dziękowali po meczu za przyjazd i zapowiadali zawitanie do Lublina.
PS. Zagadka, kto jako jedyny nie chciał z nami porozmawiać o swoim występie po meczu, a na pytanie :co się stało? odpowiedź która 'zadowoliła' każdego :nie wiem.
PS2. Uważajcie na zwierzynę leśną w nocy.
Jeleniewski:DNO, temu Panu chętnie bym podziękował na jakiś czas póki nie dojdzie do ładu ze sobą/sprzętem.
Woodward:walecznie, dużo szarpał, efekty jako takie, jego powolność widać było w biegu gdzie z pozycji 1 spadł na 3.
Miesiąc:dla mnie in plus, każdy jedzie po nim jak po burej suce, ale nikt nie kontraktował Pawła do bycia liderem, tylko jako klasyczna druga linia zespołu na 5/6 pktów, wczoraj zrobił co do niego należało.
Misiek:najjaśniejszy punkt zespołu, szkoda jego czwartego występu, ale został na starcie i już nie szło nic robić.
Dawid:sam powiedział 'to jest mój najbardziej znienawidzony tor', mogło być lepiej, ale nie ma tragedii.
Juniorzy:krótko, padaka.
Było nas 5 (słownie pięciu). Tam nie ma żadnego sektora gości, siedzieliśmy niedaleko kamer itvl, może i nie było nas słychać, ale dawaliśmy z siebie wszystko. Kibice miejscowi przyjęli nas bardzo miło, dziękowali po meczu za przyjazd i zapowiadali zawitanie do Lublina.
PS. Zagadka, kto jako jedyny nie chciał z nami porozmawiać o swoim występie po meczu, a na pytanie :co się stało? odpowiedź która 'zadowoliła' każdego :nie wiem.
PS2. Uważajcie na zwierzynę leśną w nocy.

a jadl kanapke Jelen po meczu? :]
i tak btw, o co chodzi z tym Rzeszowem 2011 w stopce? mielismy tam jakis mecz w zeszlym roku?
i tak btw, o co chodzi z tym Rzeszowem 2011 w stopce? mielismy tam jakis mecz w zeszlym roku?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie wiem co jadł, bo znikł tak szybko że go nikt już później nie widział.
My bad, jakoś mi się wpisało
My bad, jakoś mi się wpisało

- luckylukelbn
Popieram, czepianie sie Miesiaca na ma sensu. Nikt nie liczy ze facet bedzie robil po 12-15 w meczu, mial byc solidna druga linia i jak na razie wywiazuje sie z zadania, zawsze te 5-7 punktow dorzuca i to na wyjazdach. Nie ma sie co oszukiwac, brakuje punktow Jelenia. Brak punktow z jego strony w Lodzi i w Duaga moze zawazyc o utracie bonusow. Mial byc liderem, a jest klops...
gdyby ktos jeszcze nie obejrzał to tutaj sa same biegi
http://www.youtube.com/watch?v=xkj3mchV9JM
http://www.youtube.com/watch?v=xkj3mchV9JM
Jesli mnie wzrok nie myli obok Dzikowskiego stoi Jurek Mordel? 
Jerzy zostal asystentem trenera 
Kurczę, powinien objęć szkółkę, aby się wypełniły pisma.