Treningi
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Treningi
Ja nawet nie musiałbym oglądać, ale wołałbym aby te treningi odbywały się regularnie, a tak nie jest i to jest dla mnie dziwne.
Do czego jak do czego, ale do oswietlenia nie ma co sie przyczepiac, zostalo zamontowane sprawnie, a jak na lubelskie warunkie - w tempie mega ekspresowym. Dziwny wydzwiek majac wiec slowa trenera, w ktorych narzeka na 'deadline' odebrania oswietlenia na stadionie, tym bardziej, ze nikt nie bronil mu przyjechac do Lublina i zorganizowac treningu w swietle dziennym.
a mi się wydaje, że problem jest gdzieś pośrodku, Dzikowskiemu może niezbyt chce się przyjeżdżać do Lublina na trening na 2-3 dni, a klub nie naciska na to, żeby treningi były częściej.
Koper pisze:Scibi pisze:Dzikiemu zalezy na treningach.
Jeśli mu zależy to dlaczego nie ma treningów?Scibi pisze:Wydaje mi sie ze wina lezy po stronie klubu.
A mi w tym wypadku wydaje się że wina nie leży po stronie klubu.Scibi pisze: Sam osobiscie na tydzien przed odwolanym meczem z Grudziadzem chodzilem z nim i z Jeleniem po torze zeby odrzucac kamienie za Traktorem. Skarzyl sie wtedy na organizacje klubu i ze to on musi to robic. Dodal jeszcze i tu cyt " Sprawa oswietlenia przedluzala sie o conajmniej 2 tygodnie'.
Co ma oświetlenie do treningów, które można organizować w świetle dziennym
Ma to ze przez prace z tym zwiazane nie mozna bylo rozpoczac treningow przed odwolanym meczem z Grudziadzem.
Scibi pisze:Koper pisze:Scibi pisze:Dzikiemu zalezy na treningach.
Jeśli mu zależy to dlaczego nie ma treningów?Scibi pisze:Wydaje mi sie ze wina lezy po stronie klubu.
A mi w tym wypadku wydaje się że wina nie leży po stronie klubu.Scibi pisze: Sam osobiscie na tydzien przed odwolanym meczem z Grudziadzem chodzilem z nim i z Jeleniem po torze zeby odrzucac kamienie za Traktorem. Skarzyl sie wtedy na organizacje klubu i ze to on musi to robic. Dodal jeszcze i tu cyt " Sprawa oswietlenia przedluzala sie o conajmniej 2 tygodnie'.
Co ma oświetlenie do treningów, które można organizować w świetle dziennym
Ma to ze przez prace z tym zwiazane nie mozna bylo rozpoczac treningow przed odwolanym meczem z Grudziadzem.
A teraz treningow nie ma bo nie ma band. To jest Twoim zdaniem wina Dzikowskiego? Zastanow sie co piszesz czlowieku bo jak czytam takie bzdury to robi mi sie niedobrze.
Ale o czym tu dyskutować, Dziki jako trener powinien być na miejscu, przygotowywać z toromistrzem tor, orgaznizować treningi, sprawdzać różnego typu rozwiązania z torem, a nie jak to jest w jego przypadku siedzi w Gdańsku przyjezdza na dwie godziny przed meczem lub treningiem!
Taki przykład: Wszystkim znany Darek Śledz od półtorej miesiąca siedzi w Rzeszowie (a nie we Wrocłąwiu) i pilnuje spraw związanych z torem, juniorami itd itp.
Taki przykład: Wszystkim znany Darek Śledz od półtorej miesiąca siedzi w Rzeszowie (a nie we Wrocłąwiu) i pilnuje spraw związanych z torem, juniorami itd itp.
Darek Śledz pracuje dla drużyna ktora jezdi w e-lidze. Pewnie lepiej zarabia to i lepiej sie stara.
Głupszej odpowiedzi nie mogłem sobie wyobrazic...
To po co wg trener? jak nie jeździmy w elidze
Scibi pisze:Darek Śledz pracuje dla drużyna ktora jezdi w e-lidze. Pewnie lepiej zarabia to i lepiej sie stara.
Nie chcesz przez to powiedziec ze Dzikowski zarabia 1500 zl miesiecznie. Nie zapominaj ze negocjacje z klubem troszke trwaly. Powinien siedziec na miejscu i przynajmniej tor przygotowywac. Po dosypaniu nowej nawierzchni jest on wielką zagadka. Do tego nie potrzeba dmuchanych band.
Scibi pisze:Ma to ze przez prace z tym zwiazane nie mozna bylo rozpoczac treningow przed odwolanym meczem z Grudziadzem.
no z tego co pamiętam to 8-10 dni przed meczem padał deszcz prawie dzień w dzień, pogoda poprawiła się dopiero w niedziele wielkanocną, tzn. przestało padać, ale było coś około zera. Wcześniej były prace związane z oświetleniem czy można było je skończyć tydzień wcześniej może i tak.
Scibi pisze:A teraz treningow nie ma bo nie ma band. To jest Twoim zdaniem wina Dzikowskiego?
oczywiście, że nie jest to wina Dzikowskiego, ale mecz jedziemy w Daugavpils, więc trening mógł być np. w Rzeszowie, gdzie bandy chyba są.
Scibi pisze:Darek Śledz pracuje dla drużyna ktora jezdi w e-lidze. Pewnie lepiej zarabia to i lepiej sie stara.
Ja nie wiem ile zarabia Śledź w Rzeszowie, a ile Dzikowski w Lublinie, ale wydaje mi się, że skoro zgodził się na takie a nie inne zarobki to powinien wywiązywać się ze swoich obowiązków.
----
Edit: od razu mówię ja nie jestem przeciwko Dzikowskiemu, ale po prostu nie wierzę ślepo to co mówi, tak samo jak nie wierzę we wszystko co mówi Sprawka, dlatego według mnie problem jest gdzieś pośrodku (tak jak wcześniej pisałem)
Prace zwiazane z oswietleniem z tego co pamietam zakonczyly sie na 2 tygodnie przed odwolanym meczem z Grudziadzem. Przez tydzien po tym byla ladna pogoda a mimo to nikt nie robil nic z torem. Zreszta jak co roku w Lublinie ostatni zaczynamy treningi. Z tego co sie orientuje to nie mieli wtedy tego sprzetu do rownania toru a jak juz przyjechal to pogoda sie zepsula.
Oj będzie ban

Robicie smród jakbyśmy o coś walczyli w tym sezonie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Bo walczymy o pierwsza czwórke.
Scibi, jezeli odpowiadasz na post znajdujacym sie od razu nad Twoim, to nie musisz go cytowac
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie o przetrwanie, nie o przetarcie, nie o pierwszą czwórkę - nasze rozgrywki nazywają się o drużynowe mistrzostwo 1 ligi.
grzesieck pisze:Scibi, jezeli odpowiadasz na post znajdujacym sie od razu nad Twoim, to nie musisz go cytowac
Aha, ok sorki. Jestem tu mozna powiedziec nowy chociaz zuzlem interesuje sie od dziecka i jeszcze nie zdarzylem sie zapoznac ze wszystkimi regulami tego forum. Ale dzieki za cenne wskazówki. Przyjalem do wiadomości.
vadik pisze:Głupszej odpowiedzi nie mogłem sobie wyobrazic...
Trener jest potrzebny, jak najbardziej. Ale wysokosc jego wynagrodzenia napewno ma wplyw na motywacje do wykonywanej pracy. Chodzilo mi o to ze Śledz w Rzeszowie ma napewno wiecej niz Dzikowski w Lublinie bo w e-lidze jest wieksza kasa a tego porownania uzyles. Co nie znaczy ze Dziki moze nie robic nic. Jestem jak najbardziej za tym zeby treningow na Lubelskim torze bylo jak najwiecej.
Jedyne zastrzezenie jakie mam do naszego trenera to brak Karola w skladzie ale coz... On jest napewno lepszym fachowcem w dziedznie czarnego sportu jak ja i mam nadzieje ze wie co robi.
Ze złamanym obojczykiem ma jechać ?
Scibi uzywaj edycji, a nie piszesz post pod postem
A tak w ogóle dziwie sie co nie której chamskiej niewdziecznosci wobec Karola Barana. Co nie ktorzy forumowicze szybko pozapominali juz jak przywozil nam "dwucyfrówki".
Ostatnio zmieniony 12 maja 2012, o 15:28 przez Scibi, łącznie zmieniany 1 raz.
Scibi Ty poza forum to nie masz co robić?to raz,dwa weź słownik ortograficzny w ręke jak piszesz jakieś trudne słowo dwucyfrówki
Fantys pisze:Scibi Ty poza forum to nie masz co robić?to raz,dwa weź słownik ortograficzny w ręke jak piszesz jakieś trudne słowo dwucyfrówki
Nie ma takiego wyrazu w jezyku polskim jak "dwocyfrywki' wiec wydaje mi sie to bez znaczenia czy napisze to przez "ó" czy "u".
Fantys pisze:Scibi Ty poza forum to nie masz co robić?to raz,dwa weź słownik ortograficzny w ręke jak piszesz jakieś trudne słowo dwucyfrówki
Na codzien pracuje a dzisiaj mam troche wolnego czasu wiec sobie pisze. A co nie moge?