W związku z bardzo słabą obecnością na zebraniach członków Fan Klubu podczas ostatniego spotkania ustaliliśmy, że na najbliższym obecność jest OBOWIĄZKOWA. Będzie sprawdzana lista obecności. Nie może być tak, że na liście jest 40 osób a na spotkaniach pojawia się 15.
Przypominam, spotykamy się jak zwykle w środę o godzinie 18.30.
Pozdrawiam
Ola Kawińska
Spotkanie Fan Klubu - 12 maja
jak zwykle, cos fajnego to mnie nie ma. ale w tzw. miedzyczasie uczylem sie m.in. jak robic znak krzyza. zastanawialem sie wtedy czy aby nie pomylilem grup, ale widzac swoich rowiesnikow szybko upewnilem sie, ze to przygotowania do bierzmowania a nie pierwszej komunii. tak czy owak na tych karkolomnych czynnosciach zbiegla mi godzinka srodowego wieczorka, skutecznie uniemozliwiajac mi udzial w spotkaniu fan klubu... taaa. mam nadzieje, ze nie wyrzucalisie nieobecnych:P, no chyba ze tak, to nabede jezcze jedna koszulke przy popnownym zapisywaniu sie... aha i jeszcze jedno. udalo sie dogadac z pubem w sprawie sponsoringu czy moze jakis inny potencjalny sponsor wykazal jakiekolwiek zaintresowanie?
-
Gość
Gawrzyk pisze:Na finałowy mecz Pucharu Polski pomiędzy Lechem Poznań a Legią Warszawą, który odbędzie się we wtorek sprzedano już ponad 26 tysięcy biletów. W sprzedaży pozostało ok 300 biletów zwróconych przez niektóre firmy, oraz 200 biletów VIP w cenie 60 zł. Dla kibiców Legii przeznaczono 1200 wejściówek.
Kibice Lecha na oprawę tego spotkania przeznaczą 25 tysięcy złotych
to jest fan klub!
to fakt... ale tak jak juz mowilismy tam wszyscy kibice zadecydowali ze sa sklonni placic 1 zl wiecej za bileciki... i latwo policzyc... na kazdym meczu okolo (minimum) 15 tys ludzi - 3 tys. karnetow = 12 tys. zł z jednego meczu! do tego pewnie jacys sponsorzy... to ladna kwotka sie uzbiera!
tak patrzac to kurcze 4 mecze i Fan Klub ma busa ma wyjazdy