Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 10.06.2012r.godz. 15.00
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 6.05.2012r. godz. 1
Oby Daniel w niedzielę równie skutecznie "woził" Schleina i Jamrożego.
http://www.youtube.com/watch?v=flCyF_BhE2k
http://www.youtube.com/watch?v=flCyF_BhE2k
MOTOR LUBLIN
oby wyszło jak zawsze kulawo na treningu, zaj**cie w meczu:)
Borowicz ma rozwaloną łapę i pojedzie za niego prawdopodobnie Kostro
Dobra wiadomość pojawiła się na fb klubowym:
Myśle, że przy ładnej pogodzie 6 tyś stuknie
Na stadion będzie mogło wejść 7,5 tysiąca osób!!
Myśle, że przy ładnej pogodzie 6 tyś stuknie
Czyli wygląda na to, że goście zostali wreszcie pogonieni na właściwe miejsce czyli wyjście z drugiego łuku 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Całkiem możliwe bo usunięte zostały barierki blokujące przejście na ten sektor. Oby tylko pogoda była ładna bo z tego co widzę w różnych prognozach to mają być burze w niedziele.
Trochę się mija z celem ta przedsprzedaż skoro i tak w niedzielę będę stał po program...
Gdy kupowałem bilet na niedzielny mecz Pani rozwiała moje wątpliwości i powiedziała, że programy będzie można kupić przy budce spikerskiej na specjalnym stanowisku.
Chyba że tak
Tylko ciekawe ile osób o tym będzie wiedziało, a ile będzie i tak stało w kolejce :s
Trzeba było pytać, to już niech się inni martwią, ważne, że sam nie będę stał.
Wejście na stadion od 17?
NervGal pisze:Chyba że takTylko ciekawe ile osób o tym będzie wiedziało, a ile będzie i tak stało w kolejce :s
Wszyscy myślący zapytali i wiedzą. Reszta będzie stała w kolejce, oprócz Ciebie, bo Ciebie Hans poratował ;]
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Czy dzisiaj są dostępne bilety w przedsprzedaży, czy już trzeba będzie jutro do kas wcześniej się udać ?
- michal5555
Na stronie oficjalnej było wspomniane że tylko w piątek od 10-15 i w niedzielę kasy są czynne od 13. A więc sobota nie czynne, zapewne z tego powodu że piłkarze Motoru mają mecz.
Czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi czy trybuna na wyjściu z drugiego łuku(ta przy dawnym barku) będzie dostępna dla kibiców lubelskiej drużyny wybierających się na stadion czy to będzie cały sektor przeznaczony dla Ostrowskich kibiców??
Ten sektor przy barze będzie chyba zajęty przez gości bo dzięki temu nie trzeba robić buforów i automatycznie na stadion można wpuścić więcej ludzi tzn 7,5 tyś. Poza tym usunęli tą barierkę na mostku nad wjazdem na tor która blokowała przejście na ten właśnie sektor. Byłem wczoraj na przedsprzedaży i był spory ruch więc spodziewam się pełnego stadionu
jeśli oczywiście pogoda dopisze.
Kurka więc zajumali mi moją miejscówkę na której oglądałem mecze od 20 lat 
- tezetomaniak
- Trener
Zapodziałem gdzieś informację, jutro kasy czynne od 13:00 ? 
tezetomaniak pisze:Zapodziałem gdzieś informację, jutro kasy czynne od 13:00 ?
http://www.kmzlublin.pl/index.php?optio ... &Itemid=54
Można kupić karnety więc bilety pewnie też.
Witam wszystkich,
Wybieram się jutro na meczyk z Warszawy i odrazu po meczu będę wracał. Posiadam dwa wolne miejsca. Szczegóły na tel. 696085588. Zapraszam.
Wybieram się jutro na meczyk z Warszawy i odrazu po meczu będę wracał. Posiadam dwa wolne miejsca. Szczegóły na tel. 696085588. Zapraszam.
Co tak cicho, to juz jutro
Mam dobre przeczucia, zapewne jak zawsze z Ostrowem ( a troche o tym zapomnielismy) bedzie swietny mecz do ostatniego biegu. Stawialem w typerze do 35, ale cos czuje, ze Karlsson i Schlein nam troche nerwow napsuja. Jamrozy tez poki co trzyma niezly poziom. Ciezko powiedziec co pokaze Staszewski i Gizatulin, ale mysle ze tak do 37 powinnismy ich stuknac
Licze, ze jutro Misiek z Dawidem pokaza klase, zaraz za nimi Jelen, no i ze swoje dorzuci Miesiac. Wiadomo w koncu czy jedzie Karol czy Korniszon?
Stawiam 53:37
Stawiam 53:37
Stawiam, ze poczatek bedzie wyrownany, ale pozniej im odkoczymy i wygramy cos w granicach 55-35 :]
- michal5555
Zapowiada się wspaniałe wydarzenia, oby pogoda się nie pogorszyła. Ale można spodziewać się dużej frekwencji kibiców. Jak wczoraj byłem po bilet to kolejka była spora. Co do Karola to mam nadzieję, że jednak zastąpi Korniszona. Z tego co wyczytałem w artykule :
"Chociaż LW KMŻ jeździ teraz w wyższej lidze, to na dobre wyniki "Carlosa" liczy wielu kibiców. Możliwe, że tegoroczny debiut ligowy Baran zaliczy już w tę niedzielę. Zawodnik rodem z Rzeszowa pojawił się na środowym treningu i ambitnie walczył o miejsce w składzie. Jeśli Baran wskoczy do meczowego zestawienia, to zapewne zajmie miejsce przeciętnie spisującego się do tej pory Madsa Korneliussena"
Trzeba liczyć na to że jednak Karol się pojawi. I warto dodać, że będzie wielki powrót Tadzia Kostro
zobaczymy co pokaże.
"Chociaż LW KMŻ jeździ teraz w wyższej lidze, to na dobre wyniki "Carlosa" liczy wielu kibiców. Możliwe, że tegoroczny debiut ligowy Baran zaliczy już w tę niedzielę. Zawodnik rodem z Rzeszowa pojawił się na środowym treningu i ambitnie walczył o miejsce w składzie. Jeśli Baran wskoczy do meczowego zestawienia, to zapewne zajmie miejsce przeciętnie spisującego się do tej pory Madsa Korneliussena"
Trzeba liczyć na to że jednak Karol się pojawi. I warto dodać, że będzie wielki powrót Tadzia Kostro
Wystep Jelenia i Miśka w ZK nie napala optymizmem przed jutrzejszym meczem. Zdaje sobie sprawe ze stawki z ktora przyszlo im rywalizowac ale mimo to chlopaki mogli sie lepiej postarac. Jak do tej pory pewnym punktem naszej druzyny wydaje sie Dawid.
- tezetomaniak
- Trener
Baran zalicza dobrego dzwona na Węgrzech i po kilku biegach decyduje sie kontynuować zawody.. Aż taka desperacja ?
Tak czy siak, sklad na jutro już 100% KMO.
Tak czy siak, sklad na jutro już 100% KMO.