Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

Re: Treningi

#6176 Postautor: rAdEk23 » 3 maja 2012, o 18:05

kilar pisze:Gwarancja startow dla Madsa, zawodnika 2ligowego ? No nie zartujcie, chyba nikt w klubie tak w kolano by sobie nie strzelal.

Ja bym się wcale nie zdziwił, gość rok temu krzyczał o gwarancje a sezon mu wyszedł, to myślisz że spuścił z tonu ? :? wątpię;)
Sipma Lublin :D :D :D

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#6177 Postautor: Remus » 3 maja 2012, o 18:08

Żaden zawodnik w Lublinie nie ma gwarancji startów.
Obrazek

Awatar użytkownika
GeloSMT
Junior

#6178 Postautor: GeloSMT » 3 maja 2012, o 18:19

Skoro nie ma to jak na zdrowy rozsądek wytłumaczyć to ,że Karol Baran znów nie pojedzie w meczu ???
Czy należy tłumaczyć to formą z treningu ? <wycięte>
Czy należy to tłumaczyć tym,że Baran kłóci sie z Dzikowskim ??

No sam nie wiem jak to wyjaśnić-tłumaczyć ale patrząc z boku coś tu kurde śmierdzi na kilometry

meesha: kultury trochę...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#6179 Postautor: Cooper » 3 maja 2012, o 18:28

Jest jeszcze Woodward chetny do jazdy, takze "nie ma lipy".
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
GeloSMT
Junior

#6180 Postautor: GeloSMT » 3 maja 2012, o 18:31

Chętny to i ja jestem ale co z tego skoro gwarantuje tyle samo punktów co Jeleniewski w łodzi :lol:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#6181 Postautor: Cooper » 3 maja 2012, o 18:34

"Gwarancje" sa tyle samo warte zarowno u Barana, Madsa jak i Woodwarda.

Awatar użytkownika
GeloSMT
Junior

#6182 Postautor: GeloSMT » 3 maja 2012, o 18:40

Człowieku pojmij fakt jest taki,że Baran wchłania tutaj Korniszona i Łudłorda jak tylko chce bo nikt nie zna naszego toru z obecnej kadry jak właśnie Baran i idę o zakład,że ja pożyczę Karolowi mój skuter (50cm woooow) a i tak ich rozjedzie :lol:

Awatar użytkownika
Rusek
Kadrowicz

#6183 Postautor: Rusek » 3 maja 2012, o 18:48

Jeśli teraz jedzie Mads, na miejscu Karola powiedział bym że szukam sobie nowego klubu i tak bym robił.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#6184 Postautor: Hayden » 3 maja 2012, o 18:53

GeloSMT pisze:Człowieku pojmij fakt jest taki,że Baran wchłania tutaj Korniszona i Łudłorda jak tylko chce

A to akurat ciekawe.
Motor mocny

Awatar użytkownika
Scibi
Senior

#6185 Postautor: Scibi » 3 maja 2012, o 18:54

Dokladnie, szkoda zeby z takim potencjalem marnowal sie na lawie czekajac na dobry humor trenera ktory wystawi go do skladu.

Awatar użytkownika
GeloSMT
Junior

#6186 Postautor: GeloSMT » 3 maja 2012, o 18:55

hehe no "spolszczyłem" po swojemu jego nazwisko a co ;)

Żeby nie było nie na temat na miejscu Barana gdybym nie został wystawiony też zacząłbym szukać klubu ( to nie będzie dla niego zbyt trudne) bo lepiej zarobić mniej ale regularnie

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#6187 Postautor: yamahaR1 » 3 maja 2012, o 18:56

mlody26 pisze:W tej sytuacji nie widze innej opcji jak szukanie sobie innego klubu, nawet jesli miala by byc to druga liga. Nikt lawy nie chce grzac.
zycze powodzenia w niedzielnym meczu.

dziękujemy, zdrowia szczęścia i powodzenia w Krośnie

harry
Trener

#6188 Postautor: harry » 3 maja 2012, o 18:59

Rusek pisze:Jeśli teraz jedzie Mads, na miejscu Karola powiedział bym że szukam sobie nowego klubu i tak bym robił.

No jeszcze zostaje kwestia oddania niemałej kwoty za podpis. To może trochę utrudnić kwestię zmiany barw klubowych.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#6189 Postautor: Hayden » 3 maja 2012, o 19:00

do GeloSMT:

Nie chodzi mi przeciez o spolszczenie nazwiska Camerona. Ciekawe na jakiej podstawie twierdzisz, ze Baran na naszym torze jak to ujales "wchlania" Woodwarda jak tylko chce? Bo na pewno nie po bezposrednich startach ani sredniej domowej w sezonie 2011.
Motor mocny

Awatar użytkownika
GeloSMT
Junior

#6190 Postautor: GeloSMT » 3 maja 2012, o 19:04

No tak więc lepiej sobie zrobić z Barana czarnucha bo kasy może nie zdobyć aby oddać do składu się nie załapie bo....(no właśnie bo?)a puszczajmy super walecznego Jeleniewskiego który jak mało kto wjeżdża tam gdzie inni nigdy tego nie zrobią(trawa wewnątrz toru żużlowego ) albo lekko rzadkiego Korniszona z nadwagą ale zaraz zaraz można też wystawić kangura bo przecież w zeszłym sezonie jechał dobrze w Lublinie :lol:

Kurde bez kitu nie ma co organizować treningów w Lublinie bo One nic nie wnoszą skoro skład ustalany jest i tak niezależnie od wyniku owych treningów więc szkoda kasy i zawracania dupy zawodnikom

Hayden uważam,że Karol jest dużo lepszy od Camerona na lubelskim owalu pod każdym względem znajomości toru,waleczności na nim,sylwetki,startów itd takie jest moje zdanie i nikt go nie zmieni

Awatar użytkownika
Rusek
Kadrowicz

#6191 Postautor: Rusek » 3 maja 2012, o 19:05

Robi się chora atmosfera i wcale się nie zdziwię jak po najbliższym meczu nadal będziemy na ostatnim miejscu w tabeli z zerowym dorobkiem. Panie Grzegorzu nie tak sobie wyobrażałem podejście do sprawy. W Łodzi Karol nie pojechał, ok dostał kare za nie stawianie się na sparingach. W Gnieźnie nie pojechał, bo sam Karol powiedział że nie da rady, ale podczas sparingu poradził sobie z Duńskim Gwiazdorem. Dwa mecze zawalone przez Madsa a tu prosze kolejna szansa dla niego. Z takim podejściem daleko nie zajedziemy! Dla mnie może Korneliussen zrobić i 15pkt z Ostrowem, a i tak nie uznam że był sprawiedliwie ułożony skład. Ja już w dwóch meczach na oczy widziałem jego jazdę i za więcej dziękuje.

meesha
Trener
Kontakt:

#6192 Postautor: meesha » 3 maja 2012, o 19:06

uważam,że Karol jest dużo lepszy od[...]

Nie pozostaje nic innego jak czym prędzej słać CV na stanowisko trenera Kaemżeciku :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Rusek
Kadrowicz

#6193 Postautor: Rusek » 3 maja 2012, o 19:08

Wystarczy aby traktowano wszystkich równo, a nikt o nic nie miałby pretensji. Ja jestem zwolennikiem Karola nie od dziś, ale gdybym widział że na treningu jest słaby to na pewno bym go nie bronił.

meesha
Trener
Kontakt:

#6194 Postautor: meesha » 3 maja 2012, o 19:14

Oczywiście, a najlepiej widać jak kto jest traktowany (i dlaczego) z trybun, a już całkiem wyśmienicie spoza ekranu komputera :D Już pisałem, ale chyba trzeba jeszcze raz - jest wiele niuansów, o których pojęcia nie mamy, a które decydują o tym czy o tamtym. Niestety jak się ma naturę pieniacza i wszędzie widzi spisek to się tego nie zrozumie. Taczki w Juli są w promocji z tego co na billboardach widziałem :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#6195 Postautor: niespokojny » 3 maja 2012, o 19:17

GeloSMT zaparz sobie melisy i przemysl jeszcze raz to co napisales? Kto kogo wchlania? Baran przerznal 5 razy z Miesiacem. W poprzednim treningu raz wygral z Korneliussenem w powtorce biegu. A wczesniej to Kornik wiozl Barana i co? I Baran sie juz wiecej nie pojawil na torze. Treningi pokazaly ze Miesiac jest w lepszej dyspozycji od Barana, a co Miesiac gwarantuje? Nic. To jak niby Baran gwarantuje ponad 10? :lol: .
Ostatnio zmieniony 3 maja 2012, o 19:18 przez niespokojny, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#6196 Postautor: Cooper » 3 maja 2012, o 19:17

GeloSMT pisze:Człowieku pojmij fakt jest taki,że Baran wchłania tutaj Korniszona i Łudłorda jak tylko chce bo nikt nie zna naszego toru z obecnej kadry jak właśnie Baran

Racja! No chyba, ze ewentualnie Jelen i Dawid, no ale w sumie to nie wszyscy interesowali sie zuzlem, jak chlopaki sie na tym torze wychowywali... :? :roll:

Awatar użytkownika
Rusek
Kadrowicz

#6197 Postautor: Rusek » 3 maja 2012, o 19:18

Wiadomo że kij ma dwa końce ale zauważmy że u nas zawsze jest coś nie halo? Życze sobie żeby "Kornik" zrobil w niedziele cale 5pkt i przyczynił sie do porażki naszego zespołu może ktoś się otrząśnie albo i nie. U nas zawsze ktoś był odsuwany ze składu, daleko nie trzeba szukać np Siergiej Darkin, chyba każdy pamięta dlaczego już później nie korzystano z jego usług, tylko niech ktoś mi nie pisze że za wyniki. Bo temat ten był już przerabiany nie raz. A wiadomo ilu ludzi tyle opinii. Pozdrawiam.

meesha
Trener
Kontakt:

#6198 Postautor: meesha » 3 maja 2012, o 19:20

Życze sobie żeby "Kornik" zrobil w niedziele cale 5pkt i przyczynił sie do porażki naszego zespołu

Naszego może i tak, ale raczej nie Twojego jak widać...

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#6199 Postautor: Hela » 3 maja 2012, o 19:22

meesha pisze:Oczywiście, a najlepiej widać jak kto jest traktowany (i dlaczego) z trybun, a już całkiem wyśmienicie spoza ekranu komputera :D Już pisałem, ale chyba trzeba jeszcze raz - jest wiele niuansów, o których pojęcia nie mamy, a które decydują o tym czy o tamtym. Niestety jak się ma naturę pieniacza i wszędzie widzi spisek to się tego nie zrozumie. Taczki w Juli są w promocji z tego co na billboardach widziałem :)

A co nas kibiców obchodzi, że ktoś pieniacz, czy hazardzista. Jeśli jest lepszy od kolegi z zespołu niech jedzie w meczu. To powinno być kryterium, reszta to pierdoły. Mam nadzieję, że jutro jeszcze będzie trening i sprawa się wyjaśni na torze. Niech jedzie po prostu lepszy.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#6200 Postautor: niespokojny » 3 maja 2012, o 19:23

Chyba pomyliles Rusku forum fanclubu K.B z forum lubelskiej druzyny. Z Ciebie whooj a nie kibic :-| jak stawiasz jednego zawodnika ponad zespol. Ja zycze sobie kompletu Korneliussena czy kogokolwiek innego ktory pojedzie.
Ostatnio zmieniony 3 maja 2012, o 19:24 przez niespokojny, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych