Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kilar
Trener

Re: Treningi

#6126 Postautor: kilar » 2 maja 2012, o 23:52

vadik pisze:po co ? jak w meczu i tak pewnie pojedzie Mads 8)

Nie wiem, czy to napisales polzartem, czy na serio, ale stawianie na Madsa bez wczesniejszego treningu przed meczem, to jakies nieporozumienie.

Deri
Senior

#6127 Postautor: Deri » 3 maja 2012, o 00:06

kilar pisze:
vadik pisze:po co ? jak w meczu i tak pewnie pojedzie Mads 8)

Nie wiem, czy to napisales polzartem, czy na serio, ale stawianie na Madsa bez wczesniejszego treningu przed meczem, to jakies nieporozumienie.

Mads będzie się dopasowywał do toru w niedziele rano czyli będzie o niebo lepszy od Karola :lol: toż to nasz lider :roll:
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p

BR
Senior

#6128 Postautor: BR » 3 maja 2012, o 00:09

Fantys pisze:Ja bym próbowal i inwestował w niego.

Fantys pisze:ja bym chłopaka nie skreślał tylko brał się za niego

zostań jego sponsorem i menadżerem ;)

Awatar użytkownika
vadik
Junior

#6129 Postautor: vadik » 3 maja 2012, o 00:15

BR pisze:
Fantys pisze:Ja bym próbowal i inwestował w niego.

Fantys pisze:ja bym chłopaka nie skreślał tylko brał się za niego

zostań jego sponsorem i menadżerem ;)

ta niech go od razu adoptuje;p

a co do Madsa to mówiłem raczej serio;p pewnie pojedziemy skladem takim jak w Gnieźnie, zmiana tylko na juniorce;p

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#6130 Postautor: Hayden » 3 maja 2012, o 00:35

Naprawde nie rozumiem na jakiej podstawie ma jechac Mads zamiast Karola? Dziku chce sie w Smude bawic?
Motor mocny

Awatar użytkownika
vadik
Junior

#6131 Postautor: vadik » 3 maja 2012, o 00:38

bo to nasz stranieri :o

Awatar użytkownika
Chaser
Junior

#6132 Postautor: Chaser » 3 maja 2012, o 01:16

Wieczorka w akcji widziałem tylko raz na tym "sparingu" z Rawiczem i widać było że chłopak potrafi się złożyć w łuku więc nie gadajcie głupot, że poprzebija bandy. Powinniśmy jechać krajówką i bez gadania.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#6133 Postautor: Gelo » 3 maja 2012, o 01:44

Wieczorek walczy o życie na każdym łuku i to chyba widzi każdy. A to, że chłopakowi nie odpala sprzęt i NIKT nie chce mu pomóc - dopiero Karol (na poprzednim treningu) - to też prawda. Żeby z niego coś było, trzeba temu poświęcić sporo czasu - czy warto? pewnie warto spróbować. Co do seniorów - lubię Madsa i liczyłem, że będzie czarnym koniem ale wobec tego, że Woodward ma termin zajęty - konsekwentnie po dzisiejszym treningu - w niedzielę pojechałbym składem krajowym - z prostego powodu. Żaden z pięciu seniorów nie odstawał od reszty - nawet Jeleniewski przegrywający z Miśkowiakiem i Stachyrą. Ja jestem dobrej myśli - chłopaki są mniej więcej na porównywalnym poziomie i powinni z tą formą spokojnie wypunktować Ostrów.

Awatar użytkownika
mlody26
Junior

#6134 Postautor: mlody26 » 3 maja 2012, o 01:57

Zmiany nie sa planowane, w niedziele jedzie awizowany.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#6135 Postautor: Gelo » 3 maja 2012, o 02:03

czyżbyś młody26 sugerował, że Dzikowski uparł się na Karola? Ja nie widziałem dzisiaj, żeby Karol był wyraźnie gorszy od Pawła - chociaż prawdę powiedziawszy Paweł poprawił starty i ta róznica w "talencie" nie była aż tak widoczna. Kto był najsłabszy z pięciu naszych seniorów było widać jak na dłoni - szkoda, że trener nie chciał pomieszać trójek wiec sie o tym nie przekonamy. Zakładając, że Jeleń ma pewne miejsce w składzie - jest piatek i sobota na sprawdzenie trójki Miesiąc-Baran-Korneliussen. Najlepsi powinni jechać w meczu.

Tobuls
Szkółkowicz

#6136 Postautor: Tobuls » 3 maja 2012, o 07:39

Powiem tylko , że jakoś ten trener w porównaniu do poprzedniego sezonu traci u mnie uznanie z meczu na mecz.
Na początku te zmiany , teraz upieranie się na tego ogóra, który nie przywiezie nawet w tym meczy więcej jak 6-8 , czy też Miesiąca. Jakieś dziwne to jego działanie.
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen

Awatar użytkownika
GeloSMT
Junior

#6137 Postautor: GeloSMT » 3 maja 2012, o 08:09

Jeśli znów nie będzie Karola na meczu to bez kitu zrobi się już śmieszne chłopak póki co ma serio zajafke stara się trenuje itd a tu jeb nie daje się go do składu żal żal żal Panie trenerze puszczać Korniszona z którym Baran robi na naszymm torze co tylko chce :(

janek
Kadrowicz

#6138 Postautor: janek » 3 maja 2012, o 08:16

Jeżeli w najbliższym meczu, nie pojedzie Karol, to potwierdzi się, że trener uwziął się na niego.
Jeśli tak będzie, znów taczki pójdą w ruch!!! tym razem dla trenera.

P.S.
A gdzie dalszy ciąg videoblogów Prezesa Sprawki?? :?

Zaratustra
Kadrowicz

#6139 Postautor: Zaratustra » 3 maja 2012, o 08:39

Optymalnym zestawieniem na mecz byłaby nasza krajówka. Wszyscy jechali równo i z "zębem", co nastraja optymistycznie przed meczem w niedzielę.
Jeśli prawdą okaże się, że nie jedzie Karol, to wychodzi na to, że: Miśkowiak,Stachyra i Jeleniewski mają gwarancje startów (przynajmniej w oczach trenera ;) ), Korneliussena może zastąpić tylko Woodward, a o ostatnie miejsce walczą Miesiąc z Baranem... Stąd między innymi wziąłby się podział na takie, a nie inne grupy na treningu.
Mads jest ciekawym zawodnikiem, ale jeśli miałby nam robić w okolicach 10-ciu oczek na mecz, to już, by to pokazał raczej.
Jeszcze z jeden, czy dwa mecze i Baran może stracić motywacje albo "wysadzić" kogoś na treningu a'la Firlej i będzie bigos 8) :? ;)
W niedzielę mam zamiar obejrzeć interesujące, ale i "spokojne" widowisko i widzę duże szanse na taką opcję :)

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#6140 Postautor: Dobromir » 3 maja 2012, o 09:03

Dokładnie nie ma co kombinować tylko jechać krajowym. Nie wiem o co chodzi Dzikowskiemu. Baran miał wczoraj ładne starty, na trasie trochę wolny ale i tak z Ostrowem zrobi te 8 pkt. Panie Sprawka weź Pan sprawy w swoje ręce, bo ludzie chcą oglądać swoich.

Awatar użytkownika
Scibi
Senior

#6141 Postautor: Scibi » 3 maja 2012, o 09:46

Zachowanie trenera mozna by strescic w krotkim i starym polskim powiedzeniu; "Cudze chwalicie a swego nie znacie". Karol do skladu! To swoj chlopak, przez 4 lata startow w Lublinie zyskal sobie sympatie wiekszosci kibicow i bez niego to juz nie ten sam Motor. Zasluguje na szanse chociazby za wklad ktory wlozyl w awans naszej druzyny do 1 ligi.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#6142 Postautor: tezetomaniak » 3 maja 2012, o 09:46

Korneliussena trzeba sprawdzić w meczu u siebie, a z Ostrowem jest ku temu najlepsza okazja. Jeżeli pojedzie Mads, to sądzę, że właśnie z takiego powodu.
A Baran niech trenuje, jeszcze mu zostało kilka treningów, żeby odrobić straty z poprzedniego sezonu :wink:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#6143 Postautor: kilar » 3 maja 2012, o 10:01

Najrozsadniej jest pojechac krajowym. Korneliusen natomiast na naszym torze jezdzi dopiero od tego sezonu i zapewne nie jest to typ zawodnika, ktory popatrzy i sie przelozy, wiec dziwi mnie decyzja trenera i ciekawy jestem na jakiej podstawie on ja podjal.

Mysle, ze Baran spokojnie te 9-10 pt w niedziele moglby przywiezc, tylko czy Korneliusen da rade tyle zrobic.

Awatar użytkownika
Rusek
Kadrowicz

#6144 Postautor: Rusek » 3 maja 2012, o 10:02

Oczywiście dajmy zarobić zawodnikowi który dwa mecze klęczał a nie jechał, a Karol może sobie poszuka klubu na wypożyczenie ? Po meczu w Gnieźnie nie chce oglądać "Korneliuszka" w tym sezonie już wcale. W niedziele powinna jechać krajówka. A potem wolne terminy będzie miał zapewne Woodward i będzie pole manewru.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'

Sledzio
Trener
Kontakt:

#6145 Postautor: Sledzio » 3 maja 2012, o 10:18

Hayden pisze:Naprawde nie rozumiem na jakiej podstawie ma jechac Mads zamiast Karola? Dziku chce sie w Smude bawic?

W jednych z wywiadów Artur Mroczka powiedział że gdyby był obcokrajowcem już by dawno jeździł. A tak non stop jeździ Jensen.
I to raczej i u nas się sprawdza.

Awatar użytkownika
Rusek
Kadrowicz

#6146 Postautor: Rusek » 3 maja 2012, o 10:21

Szkoda tylko że punktów to ten nasz obcokrajowiec to nie robi takich jak powinien.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#6147 Postautor: MikeMistrz » 3 maja 2012, o 10:43

Sledzio pisze:W jednych z wywiadów Artur Mroczka powiedział że gdyby był obcokrajowcem już by dawno jeździł. A tak non stop jeździ Jensen.
I to raczej i u nas się sprawdza.

Nie wiem, czy w przypadku Karola tak jest, ale Mroczka to chyba sobie robi jaja. Było widać rok temu, że e-liga raczej go przerasta, a Jensen 2 dotychczasowe mecze pojechał na znakomitym poziomie. Ciężko też powiedzieć, że Duńczyk jest faworyzowany, zważywszy na to, że Paluch wstawił w 14 biegu Golloba z 3 punktami, zamiast Jensena z 8. Mieli wysoką przewagę, tego dnia jednak to Jensen był pewniejszy, a gość i tak wstawił Tomka. Prędzej to Jepsen mógłby się czepiać, że jest dyskryminowany, jako obcokrajowiec.

A jeśli pojedzie Korneliussen to trochę żenada. Ja też z każdym meczem przestaję wierzyć w jakiegoś nosa naszego trenera. Baran się w końcu wkurzy, pójdzie gdzieś na wypożyczenie, a my zostaniemy z dziurą w składzie :P.

Awatar użytkownika
rieper
Junior

#6148 Postautor: rieper » 3 maja 2012, o 10:45

Właśnie o to chodzi. Nie wiem dlaczego ale u wielu ludzi wciąż panuje takie przeświadczenie, że stranieri jest lepszy od zawodnika krajowego, bez względu na formę jaką dysponuje. Szkoda, że w tym gronie wydaje się być nasz trener. Czasy, kiedy zagraniczny z urzędu zdobywał 12+ minęły co najmniej 6 lat temu.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#6149 Postautor: kibicLBN » 3 maja 2012, o 10:50

Korneliussen jest w formie ale sprzęt jest o kant d... potłuc. Powinien jechać Baran. Ja tak twierdzę, a jestem ostatni który by stawał za Baranem :)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#6150 Postautor: maestro76 » 3 maja 2012, o 11:19

w tym sezonie 75% sukcesu to poukladany sprzet...
a forma to on moze blysnac w lozku (chociaz z tym jego mackiem nie jestem tego taki pewny :wink: )

jezeli karol sie czuje na silach musi jechac
never ride faster than your angel can fly