#307 Postautor: Talib » 14 maja 2004, o 10:48
LSM napisał:
"Co Wy wiecie o Motorze przyjdziecie raz w sezonie na mecz i tylko krytykować potraficie"
Na mecze to chodzę i rzadko bo nie mieszkam w Lublinie, ale jak tylko mam okazję to jestem. Flagi macie b. atrakcyjne, przyśpiewki pomysłowe, fajne programy na mecze i na dodatek wpuszczają kobitki za darmo. To plusy, ale jeśli chodzi o grę to jest to niemiłosierna kopanina, jak zresztą w większości klubów w Polsce. Byłem w ostatnią niedzielę na Lubliniance i musze przyznać, że grają dużo bardziej pomysłowy i lepszy taktycznie futbol. W Motorze poza Prędotą nikt jak na razie mnie nie zaskoczył dobrą grą, czy wyszkoleniem. Motor ze swoja 9 lokatą w III lidze jest gdzieś tak na 75 miejscu w Polsce, więc pisanie o potędze lubelskiej piłki trąci kretynizmem. Taki był sens mojej wypowiedzi.
Nie rozumiem również po co i na co niektórzy usiłuja wprowadzić element niezdrowej rywalizacji pomiędzy kibicami Motoru i TŻ-u. Przecież te kluby ze swoją wspólną historią są w zasadzie jak rodzeństwo. Ja lubię zarówno piłkę nożną, jak i żużel. Dlatego też chodzę na mecze i kibicuję obu zespołom.
I daruj sobie LSM takie protekcjonalne wypowiedzi, a jak jesteś takim znawcą Motoru to napisz mądralo gdzie np. w tej chwili gra Leszek Iwanicki, jeśli w ogóle wiesz o kogo chodzi.