Treningi
Re: Treningi
Wszystko jest napisane jakieś 15 cm nad Twoim pytaniem.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Gelo pisze:Mads ma dziś mecz wiec jedyne co mnie interesuje pod kątem treningu to forma Karola. Zaryzykowałbym w niedzielę jazdę w krajowym składzie, bo ryzyko jest niewielkie. Karol ma wciąż potencjał na wygrywanie ze wszystkimi zawodnikami 1 ligi a u nas na torze jestem spokojny, że pojedzie na poziomie Madsa. Od zawodnika z 2 ligi, który przeszedł ligę wyżej można oczekiwać 6-8 punktów. Każdy punkt więcej to znakomity występ.
Tez jestem za ze najwyzsza pora dac szanse Karolowi tym bardziej ze nie wiele mamy do stracenia. Nawet jezeli podpadl Dzikiemu przed sezonem za brak obecnosci na treningach to odsuniecie go od skladu w 2 meczach jest wedlug mnie wystarczajaca kara zwlaszcza ze wzial sobie to do serca i od poczatku sezonu jest na kazdym treningu.
Madsa faktycznie dzisiaj nie będzie, a trening jednak 18:30.
Dać szansę Karolowi...? "Nie mamy nic do stracenia". Owszem mamy i to dużo bo jeżeli przegramy u siebie z Ostrowem to raczej już możemy zapomnieć o pierwszej czwórce. Co ten baran sobą reprezentuje. Po korniszonie mniej więcej wiadomo ile może punktów zdobyć, a Karol ???? Potrafi ktoś odpowiedzieć w jakiej jest dyspozycji... Na co go stać w 1 lidze bo puki co to nawet nie wiadomo jakim dysponuje sprzętem.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Blinki pisze: puki .
Póki.
Od tego jest chyba ten trening żeby ocenić na co stać, a na co go nie stać w najbliższym meczu.

Skoro na treningach lał wszystkich jak szlo, to znaczy, że stać go na wiele, zwłaszcza u nas. Dla mnie jest 100 razy pewniejszy niż Mads, który ponad 10 pkt. nie zrobi. Karol jak najbardziej.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Kurde nie mogę już się powstrzymać.
Do Blinki:
Weź się człowieku ogarnij trochę albo wytrzeźwiej po wczorajszym grillu. O co po tym ogórku można sie spodziewać. Jak na razie to nic nie pokazał, a porównując do Barana to myślę, że na dzień dzisiejszy jest daleko z tyłu. Zresztą zawsze myślałem że ten korniszon to straszny ogór jak na I ligę. Jeżeli już jakiś zagraniczny ma jeździć to tylko Cam.
PS Żeby nie było nie jestem obrońcą Karola , ale też jeżeli mamy być uczciwi to czy zna ktoś powody dlaczego Karol nie jeździł w tych pierwszych treningach , przepraszam pseudo sparingach??? Mnie doszły słuchy że jako ostatni dostał kasę i to z wielką łaską ( !!!! ) , jakieś parę dni przed tymi sparingami ale to może tylko ploty.
Do Blinki:
Weź się człowieku ogarnij trochę albo wytrzeźwiej po wczorajszym grillu. O co po tym ogórku można sie spodziewać. Jak na razie to nic nie pokazał, a porównując do Barana to myślę, że na dzień dzisiejszy jest daleko z tyłu. Zresztą zawsze myślałem że ten korniszon to straszny ogór jak na I ligę. Jeżeli już jakiś zagraniczny ma jeździć to tylko Cam.
PS Żeby nie było nie jestem obrońcą Karola , ale też jeżeli mamy być uczciwi to czy zna ktoś powody dlaczego Karol nie jeździł w tych pierwszych treningach , przepraszam pseudo sparingach??? Mnie doszły słuchy że jako ostatni dostał kasę i to z wielką łaską ( !!!! ) , jakieś parę dni przed tymi sparingami ale to może tylko ploty.
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
Blinki pisze:Dać szansę Karolowi...? "Nie mamy nic do stracenia". Owszem mamy i to dużo bo jeżeli przegramy u siebie z Ostrowem to raczej już możemy zapomnieć o pierwszej czwórce. Co ten baran sobą reprezentuje. Po korniszonie mniej więcej wiadomo ile może punktów zdobyć, a Karol ???? Potrafi ktoś odpowiedzieć w jakiej jest dyspozycji... Na co go stać w 1 lidze bo puki co to nawet nie wiadomo jakim dysponuje sprzętem.
Jezeli przegramy z Ostrowem u siebie - możemy zwijać zabawki i przygotowywać się do barażu z drugoligowcem - to chyba oczywiste. Natomiast co prezentuje Baran - mniej więcej też wiadomo. To nie jest tak, że pojechałby zupełnie w ciemno. Był przecież u nas na treningu, gdzie na tle innych seniorów wypadł bardzo korzystnie, pojechał w sparingu z Rawiczem - upadek wynikający tylko i wyłącznie moim zdaniem z braku obycia z motocyklem a potem wygrana z Korneliussenem - z paluszkiem w tyłku - wystarczyło się "po karolowemu" zasadzić na starcie. W Lublinie Karol może być bardzo mocny (oczywiście nie musi). Ja jestem dobrej myśli - przez trzy lata totalne klapy meczowe Barana na naszym torze można policzyć na palcach jednej ręki.
musimy odsunac od składu Paula Montha !!! Angol nie gwarantuje nic !!!
"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
Mi wystarcza dwa biegi, zeby stwierdzic, ze Karol jest dluuuugo przed Madsem i Miesiacem i spodziewam sie z jego strony z Ostrowem 11-12pkt. Nie zartuje 
Z kim jak z kim, ale z Ostrowem u siebie to kazdy z naszych powinien pod 10 sie zakrecic.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
tym bardziej nie rozumiem tych komentarzy na syfach. ja wiem - małolaty, napinka, wiara we własne siły. Ale my mamy dobrych zawodników, własny tor i jednak teoretycznie najsłabszą drużynę w lidze za rywala. My ten mecz po prostu musimy wygrać, bo jak nie - będzie dramat.
Powinnismy ich pogonic z 20 pt. Patrzac na sklady, to jedynie kogo sie obawiam, to Karlsson i Gizatulin. Pierwszy mimo, ze wiekowy, to jednak ponad dyche powinien zrobic bez problemu, a drugi to rusek, a wiadomo, jak ruski to wariat - bedzie gryzl tor i wjedzie wszedzie.
ja się jakoś ruskich nigdy nie obawiałem i nie przypominam sobie żeby któryś zaszalał wybitnie w Lublinie. Może Poważny w środkowym triasie w barwach Krosna i troche Sajfutdinow 3 lata temu... Borodulin miał naszych wymiatać w zeszłym roku a nie ukończył żadnego wyścigu. Peter zapewne zrobi swoje ale i on jest jak najbardziej do pokonania, co pokazał mecz w Grudziądzu. Tamten tor wprawdzie ewidentnie mu nie leży ale i u nas kompletu zrobić nie powinien.
Mi utknal w pamieci mecz z Rybnikiem z 2007, gdzie bylo 38-53. Jak w program spojrze to Gafurow 10+2, Powazhny 12+2, Gizatulin 6. I co ciekawe, jeszcze wtedy Schlein dyszke machnal.
Wpadłem po drodze na stadion i jest już rozpakowany Łełek
Gelo pisze:tym bardziej nie rozumiem tych komentarzy na syfach. ja wiem - małolaty, napinka, wiara we własne siły. Ale my mamy dobrych zawodników, własny tor i jednak teoretycznie najsłabszą drużynę w lidze za rywala. My ten mecz po prostu musimy wygrać, bo jak nie - będzie dramat.
Teoretycznie dużo słabszą drużyną jest Łódź. Ostrów na papierze wcale tak słaby nie wygląda. Karlsson - jak to Karlsson - może być niełapany, a w najgorszym wypadku przywiezie pewnie i tak 10+. Do tego wystarczy, żeby któryś dobrze się spasował i możemy mieć ciepło.
Całe szczęście, że nasi wydają się być w formie. Dlatego też oczekuje zwycięstwa, ale nie powinno być huraoptymizmu, bo z kelnerami nie jedziemy.
kilar pisze:Mi utknal w pamieci mecz z Rybnikiem z 2007, gdzie bylo 38-53. Jak w program spojrze to Gafurow 10+2, Powazhny 12+2, Gizatulin 6. I co ciekawe, jeszcze wtedy Schlein dyszke machnal.
przypomnij jeszcze ile Jelen wtedy zrobil : D
METHANOL ADVENTURE TEAM
A to nie wtedy Jasiu Stachyra chciał bić Harrisa w parkingu, jak pojechał ostro z Dawidem?
Jeleń 2 pkt
Jeleń 2 pkt
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Gelo pisze:ja się jakoś ruskich nigdy nie obawiałem i nie przypominam sobie żeby któryś zaszalał wybitnie w Lublinie. Może Poważny w środkowym triasie w barwach Krosna i troche Sajfutdinow 3 lata temu... Borodulin miał naszych wymiatać w zeszłym roku a nie ukończył żadnego wyścigu. Peter zapewne zrobi swoje ale i on jest jak najbardziej do pokonania, co pokazał mecz w Grudziądzu. Tamten tor wprawdzie ewidentnie mu nie leży ale i u nas kompletu zrobić nie powinien.
Daleko nie trzeba szukać. 2010 mecz z Wandą Kraków 64:24 Andriej Kurdiaszow 9+1 (3,2,1,uw,3)
Szału nie ma, d..py nie urywa
Jak tak mają szaleć w niedzielę Giza i Okularnik, to jestem na tak.
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Na treningu obecni: Miśkowiak, Stachyra, Jeleniewski, Miesiąc, Baran, Łukaszewski, Kostro, Wieczorek.
Wyszedłem po pierwszej serii:
1. Miśkowiak, Stachyra, Jeleniewski
2. Miśkowiak, Stachyra, Jeleniewski
3. Stachyra, Miśkowiak, Jeleniewski
1. Miesiąc, Baran, Łukaszewski
2. Miesiąc, Baran, Łukaszewski
3. Miesiąc, Baran, Łukaszewski
Ogólnie Baran dużo wolniejszy od Miesiąca, nawet jak Karol wyszedł pierwszy, to Paweł minął go na drugim wirażu. Szkoda że nie było Madsa, wtedy może wiedzielibyśmy coś więcej.
Wie ktoś może, dlaczego nie było Borowicza?
Pozdrawiam
Wyszedłem po pierwszej serii:
1. Miśkowiak, Stachyra, Jeleniewski
2. Miśkowiak, Stachyra, Jeleniewski
3. Stachyra, Miśkowiak, Jeleniewski
1. Miesiąc, Baran, Łukaszewski
2. Miesiąc, Baran, Łukaszewski
3. Miesiąc, Baran, Łukaszewski
Ogólnie Baran dużo wolniejszy od Miesiąca, nawet jak Karol wyszedł pierwszy, to Paweł minął go na drugim wirażu. Szkoda że nie było Madsa, wtedy może wiedzielibyśmy coś więcej.
Wie ktoś może, dlaczego nie było Borowicza?
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Kontuzjował się ostatnio w jakiejś Belgii czy gdzieś. Pęknięta albo złamana (nie pamiętam) kość łódeczkowata.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Ulala, to ta sama co kiedyś chyba Piszcz złamał. Pozostaje mieć nadzieję, że w klubie już są dogadani co do wypożyczenia Tadka na niedzielę, bo Wieczorek gwarantuje jedynie przebicie dmuchawca na wyjściu z pierwszego wirażu.
MOTOR LUBLIN