Orzeł Łódź - Motor Lublin (15.04.2012 r.)
Re: Orzeł Łódź - Motor Lublin (15.04.2012 r.)
Maxx, tezetomaniak, owen
wiem, ze mecz przegrany i nastroje nie za wesole, ale dyskutujcie na poziomie, a jak nie potraficie, to nic nie piszcie
wiem, ze mecz przegrany i nastroje nie za wesole, ale dyskutujcie na poziomie, a jak nie potraficie, to nic nie piszcie
METHANOL ADVENTURE TEAM
istred pisze:Mam nadzieję, że w końcu niektórym się otworzyły oczy. Mamy trzech pierwszoligowych zawodników, z których jeden dziś kompletnie zawiódł.
Pozostali, to drugoligowcy i trzeba było mieć tą świadomość kontraktując tych zawodników, a nie innych.
Jeśli walczymy o utrzymanie, a skład na to wskazuje, to porażka w zasadzie zgodna z planem.
Mnie na plus zaskoczył Miesiąc. Nie spodziewałem się aż 5 punktów po tym zawodniku, ale przypuszczam, że wpływ na to mógł mieć takie, a nie inny tor. Gdyby był planowy beton to pewnie by się skończyło jak u Daniela.
Sam Jeleniewski spieprzył konkretnie. Kraść starty też trzeba umieć, a jak się nie umie, to się startuje normalnie.
Ale Daniel to niezły zawodnik i pewnie jeszcze nieraz w tym sezonie zdobędzie sporo punktów.
Cieszy postawa Miśkowiaka i przede wszystkim Dawida Stachyry. A przed sezonem tak wielu skazywało go na walkę o miejsce w składzie razem z Miesiącem i Baranem
Postawa Miesiąca cieszy (znaczy, zaskoczył cię na plus jak rozumiem tylko nie wiem czym)...
Daniel dzisiaj dał d...py na całej linii mimo tego, iż w ubiegłym sezonie był zawodnikiem Orła. Ze sprzęglem spartaczył konkretnie...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
kilar pisze:ermen pisze:Juniorzy robią różnicę.
Ale to jest nic odkrywczego, ze juniorzy robia roznice.
To nic odkrywczego, bo to "oczywista oczywistość"
Mecz przegrany. nie ma co robić z tego tragedii. Jeszcze wiele zawodów do odjechania. Trzeba wyciągnąc w tej porażki wnioski i tyle.
Każdemu jego Everest...
Ja bym jeszcze obwinił pana Darka bo jakby kazał Miśkowiakowi(na konferencji) robić 18pkt na mecz zamiast 14 to moglibyśmy wygrać 
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2012, o 18:41 przez spokojny, łącznie zmieniany 1 raz.
Hans pisze: a tu koleś kasuje kupe kasy przed sezonem i ślizga mu się sprzegło ?
z tego co zrozumialem z postow i przekazow to chyba nie tyle sie slizga, co przeciwnie - ciagnie?
grzesieck pisze:Maxx, tezetomaniak, owen
Powinieneś kolego przede wszystkim uspokoić niejakiego (i nijakiego) "istred'a", od którego (jak zwykle) zaczynają się nieporozumienia. Czuje się mocny i wszechwiedzący a tak naprawdę ma pojęcie o żużlu jak koza o komputerze...
MOTOR LUBLIN
ze skladu wypadaja jelen,miesiac i korniszon za nich na gniezno jedzie cam,baran i fisher.
po selekcji naturalnej mamy sklad na ostrow
po selekcji naturalnej mamy sklad na ostrow
never ride faster than your angel can fly
Ja się pytam kto przy zdrowych zmysłach wystawił Jelenie do składu? Przecież było wiadomo, że nie ma sprzętu! I kto do cholery wystawił Miesiąca? Przeciweż wiadomo, że nie ma startów, a w Łodzi liczy się tylko ten element! Nie po to na forum jest tak zacne grono ekspertów, żeby je tak poprostu olewać! Najprawdziwszym faktem jest, że demokracja jest najlepszym systemem, więc skład powinni wybierać forumowicze a nie jakiś dyktator Dzikowski, czy szaman Sprawka co nawet pogody dobrze załatwić nie może. 
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2012, o 18:54 przez Kalhorn, łącznie zmieniany 1 raz.
Maxx nie podniecaj sie tak juz, bo nie wiem czy twoj Karol by tak super pojechal, juz pare razy w II lidze tez potrafil dac dupy i to na swoim torze, w Krakowie z tymi lepszymi przegrywal, raptem na jednym treningu sie pokazal z dobrej strony, wiec przestan tu bic piane.
- tezetomaniak
- Trener
Przecież było wiadomo, że nie ma sprzętu!
Z Kołodziejem pewnie wygrał na Trykaczu od Tomka Piszcza.
Popek pisze:Maxx nie podniecaj sie tak juz, bo nie wiem czy twoj Karol by tak super pojechal, juz pare razy w II lidze tez potrafil dac dupy i to na swoim torze, w Krakowie z tymi lepszymi przegrywal, raptem na jednym treningu sie pokazal z dobrej strony, wiec przestan tu bic piane.
Nie wiem jak Ty Kolego ale ja podniecam się tylko i wyłącznie na widok fajnej, gorącej laski na moich kolanach a nie na widok jakichś dziwnych wpisów jakich wiele na tym forum różnego autorstwa...
Leśli cię to "rusza" to fajnie, gratuluję
MOTOR LUBLIN
Ja nie wiem po jakiego h...... Dzikowski na treningu notował czasy poszczególnych zawodników?????
(Nie wyciągnął wniosków z tego, tylko na siłę chciał ukarać K.Barana!!!)
Wg tego nie puściłby w Łodzi, ani Jeleniewskiego -sprzedawczyka z Dauvgapils, ani "mega startowca" Miesiąca.
Tych dwóch w/w out ze składu, aby nie było więcej, takich mega wtop jak dzisiaj!!!
Z resztą jedziemy o utrzymanie, to w czym problem... problem będzie wygrać wszystko u siebie.
Wg tego nie puściłby w Łodzi, ani Jeleniewskiego -sprzedawczyka z Dauvgapils, ani "mega startowca" Miesiąca.
Tych dwóch w/w out ze składu, aby nie było więcej, takich mega wtop jak dzisiaj!!!
Z resztą jedziemy o utrzymanie, to w czym problem... problem będzie wygrać wszystko u siebie.
Janek jak masz już kląć to pisz poprawnie ortograficznie. H.... pisze się przez CH!
ps. nie wiedziałem że tylu doskonałych taktyków w Lublinie mamy
ps. nie wiedziałem że tylu doskonałych taktyków w Lublinie mamy
Od 2003 roku na forum jestes i nie wiesz, ze tutaj co drugi to zawodowy trener i prezes w jednym? 
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
GIGI pisze:Janek jak masz już kląć to pisz poprawnie ortograficznie. H.... pisze się przez CH!
Może chodziło mu o hultaja?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Tak czas wolno lecial bez zuzla ,tyle czekania i taka kicha
Niewiem czy Dziuku zostal zmiekczony przez Dariusza ,czy co, ale cale zamieszanie z zajawkowym typem(mysle ze zasadne)nawet trenerio nie walczyl nic nie zmienial(taktyczna dopiero w 14) Moze widzial ta lipe od srodka i zobaczyl 2.5 zawodnika w druzynie .
Slabo to wyszlo na poczatek sezonu jedyny promyk to ze narazie wszyscy maja po 2pkt ,i nikt jeszcze wyraznie nie odskoczyl.
Dawno pisalem ze nasza pieta achilesowa bedzie juniorka(co kazdy wie) ,ale i stranieri za slabi na ta lige .
Idealny bylby PK i mialem nadzieje ze to wypali zawsze te 10pkt+ ,i nawet kulawa juniorka by przeszla.
Ale teraz trzeba myslec jak nie konczyc za 3mc-e ,i nie martwic sie o spadek.Jak na razie to marnosc ,i to my na dzis jestesmy najslabsi w lidze.
Niewiem czy Dziuku zostal zmiekczony przez Dariusza ,czy co, ale cale zamieszanie z zajawkowym typem(mysle ze zasadne)nawet trenerio nie walczyl nic nie zmienial(taktyczna dopiero w 14) Moze widzial ta lipe od srodka i zobaczyl 2.5 zawodnika w druzynie .
Slabo to wyszlo na poczatek sezonu jedyny promyk to ze narazie wszyscy maja po 2pkt ,i nikt jeszcze wyraznie nie odskoczyl.
Dawno pisalem ze nasza pieta achilesowa bedzie juniorka(co kazdy wie) ,ale i stranieri za slabi na ta lige .
Idealny bylby PK i mialem nadzieje ze to wypali zawsze te 10pkt+ ,i nawet kulawa juniorka by przeszla.
Ale teraz trzeba myslec jak nie konczyc za 3mc-e ,i nie martwic sie o spadek.Jak na razie to marnosc ,i to my na dzis jestesmy najslabsi w lidze.
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2012, o 21:08 przez LEON1978, łącznie zmieniany 1 raz.
RadeKas pisze:Od 2003 roku na forum jestes i nie wiesz, ze tutaj co drugi to zawodowy trener i prezes w jednym?
Zaden problem zostac trenerem, wystarczy 2000 (?) postow :]
- niespokojny
- Trener
Wrocilem z tej Lodzi i wniosek jest jeden. II liga to nie I, tylko Laguta nie mial problemow z przeskokiem. Jak chce sie cos zawojowac w I lidze to trzeba brac sprawdzonych zawodnikow a nie II ligowcow. Miesiac robi duzo wiatru ale nic z tego nie wynika, popelnia na ostatnim wirazu dwa razy ten sam blad. Korneliussen nie potrafil sie dobrze zlozyc w pierwszy luk. Jeleniewski nie mial odwagi wyjsc do nas po meczu, w zasadzie mu sie nie dziwie. Zamiast w wynalazki II ligowe lepiej bylo zalatwic dobrych juniorow, albo takiego Jamroga jako goscia. Nasi juniorzy mogli zostac w domu. 100 metrow za reszta w kazdym biegu. Miskowiak i Stachyra walczaki, swietnie pojechali. Miskowiak sprzet ekstraligowy. Pozniej wrzuce pare filmow z tego zalosnego meczu.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Przynajmniej jeden pozytyw z tego meczu to postawa naszych kibiców:
"Już od samego początku z dobrej strony zaprezentowali się kibice przyjezdni, którzy podobnie jak łodzianie, rozciągnęli nad swoim sektorem flagę w klubowych barwach. Przez cały czas głośno dopingowali swoim zawodnikom, a po meczu podziękowali żużlowcom obu drużyn."
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/27993 ... wegiel-kmz
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/zdjec ... hoto-start
"Już od samego początku z dobrej strony zaprezentowali się kibice przyjezdni, którzy podobnie jak łodzianie, rozciągnęli nad swoim sektorem flagę w klubowych barwach. Przez cały czas głośno dopingowali swoim zawodnikom, a po meczu podziękowali żużlowcom obu drużyn."
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/27993 ... wegiel-kmz
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/zdjec ... hoto-start
baran był be mimo tego że nie wiadomo było w jakiej był formie, jeleń był super bo punktował, a teraz wszyscy zmieniają zdanie, pie....ni oportuniści, proszę was o wstrzymanie się w ocenie bo jeszcze w tym sezonie możecie kilka razy zmieniać decyzję.
bo w tym sporcie jestes tak dobry jak twoj ostatni mecz. za zaslugi sie nie jezdzi
never ride faster than your angel can fly
Nie wiem czemu czepiacie się Miesiąca jako jedyny walczył na trasie z naszymi Orłami ani Misiek ani Stachyra po przegranym łuku jechali swoje i tyle.
Reszta bez komentarza.
Fajna grupa przyjezdna do zobaczenia w Lublinie.
Pozdro z Łodzi.
Reszta bez komentarza.
Fajna grupa przyjezdna do zobaczenia w Lublinie.
Pozdro z Łodzi.
Jutro to dzisiaj, tyle, że jutro.
no, czyli prosta sprawa Miesiac > Stachyra i Miskowiak
a tak serio, to ok, spoko, naprawde fajnie, ze Miesiac walczyl i ja akurat do niego pretensji nie mam, bo i tak zdobyl wiecej punktow niz sie spodziewalem, ale jednak wole tego Miska i Stachyre, ktorzy 'przegrali luki' 3 razy na 11 swoich startow, niz Pawla, ktory nie wygral luku ani razu, ze startu sie nie zabieral, a dodatkowo popelnial glupie bledy na ostatnim luku
a tak serio, to ok, spoko, naprawde fajnie, ze Miesiac walczyl i ja akurat do niego pretensji nie mam, bo i tak zdobyl wiecej punktow niz sie spodziewalem, ale jednak wole tego Miska i Stachyre, ktorzy 'przegrali luki' 3 razy na 11 swoich startow, niz Pawla, ktory nie wygral luku ani razu, ze startu sie nie zabieral, a dodatkowo popelnial glupie bledy na ostatnim luku
METHANOL ADVENTURE TEAM
maestro76 pisze:bo w tym sporcie jesteś tak dobry jak twój ostatni mecz. za zasługi się nie jeździ
przyjąłem do wiadomości że jeleń dla ciebie już się nie liczy
a znasz wyniki meczu Polska - Reszta Świata? jak tak to Hampel nie istnieje...
analogicznie "jesteś tak dobry jak Twój ostatni post"
No to w myśl tej zasady jesteś słaby 
Naczelny obrońca Karola Barana.