Stadion
Re: Stadion
No kurna, to miejsce obrzedow religijnych, przynajmniej kiedys wspoluzytkowali go Swiadkowie Jehowy.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Religijni ludzie
Info dla tych co sa z kujawsko-pomorskiego lub zal im sciska 4 litery z innego powodu - pada, jest zimno i paskudnie.
Info dla tych co sa z kujawsko-pomorskiego lub zal im sciska 4 litery z innego powodu - pada, jest zimno i paskudnie.
Shack pisze:dokladnie, najwyzej czwartkowy kask sie przelozy. tylko na czerwiec sie nie da :/
Ciężko się z tym nie zgodzić. W klubie chyba zaczęli święta w Wielki Czwartek więc wrócą po lanym poniedziałku.
Tor jak został zaorany w środę tak leży do dziś. Niczego nie zrobiono przez trzy dni. Czy można było - nie wiem. Ale swoje robi deszcz, który go coraz mocniej rozmywa. Wydaje się, że można było wykonać choć minimum pracy. Jakoś go ubić, zaszynować, aby siąpiący deszcz nie narobił większej szkody. A tak mamy gotowe bajorko i duże prawdopodobieństwo, że pojeździć na swoim torze przed meczem w Łodzi (wiem, zaraz się wielu odezwie - po co nam treningi w Lublinie skoro jedziemy do Łodzi
Nie wiem z czego wynikają takie zaniedbania. Nikomu nie zależy? Nikt nie potrafi? Trener z gdańskiej plaży nie może dopilnować tematu?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Sprawka z Ziółkowskim mogli wczoraj drogę krzyżową zrobić na stadionie to by się tor ubił trochę! a najlepiej niech święta tam spędzą całe, między jajkiem a kiełbasą mogą kamienie pousuwać z toru!
PS. Nawet w tak laickim kraju jak Anglia, Wielki Piątek jest wolny od pracy. Dziwne że w naszym kraju, tak ważny przecież dzień dla chrześcijan, jest pracujący.
PS. Nawet w tak laickim kraju jak Anglia, Wielki Piątek jest wolny od pracy. Dziwne że w naszym kraju, tak ważny przecież dzień dla chrześcijan, jest pracujący.
Żużel nie zna dni pracujących. Od lat się kręci w niedziele i święta 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
No to teraz pytanie-zagadka:
Co moze zrobic sedzia najblizszych zawodow, posiadajac wiedze (nie jest tajemnica skad jest) o domniemanym braku prac przy torze, mimo kilku dni (w tej chwili tylko prognozowanej) niezgorszej pogody
Czy jest szansa, ze bedzie czynnikiem, ktory ruszy cos w tym zlym klubie 
Zrzuta na medal na zuzel.info raczej by byla...
Co moze zrobic sedzia najblizszych zawodow, posiadajac wiedze (nie jest tajemnica skad jest) o domniemanym braku prac przy torze, mimo kilku dni (w tej chwili tylko prognozowanej) niezgorszej pogody
Zrzuta na medal na zuzel.info raczej by byla...
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Panowie trochę wyobraźni i wiedzy w temacie fizyki. Przy obecnych temperaturach powietrza i zapowiadanych w poniedziałek do -3. Stan nawierzchni będzie bardzo fajny, ale na pewno nie nadający się do jazdy. Obecnie pada deszczyk (godz. 01.06) Gdyby to był lipiec, była by szansa na odjechanie zawodów, ale nie w kwietniu. Także przestańcie się napinać, a jak tak chcecie mecz w poniedziałek, to proponuje wszystkim zwolennikom meczu w poniedziałek - w ręce suszarki i każdy inny sprzęt wydalający ciepło(co nie którzy mogą przyłożyć głowy), aby w niedziele suszyli tor, co by wyrobili się na poniedziałek
Pozdrawiam
A.L
Pozdrawiam
A.L
Gdyby to był lipiec, była by szansa na odjechanie zawodów, ale nie w kwietniu.
Wreszcie ktoś rozsądny. Alleluja!!!
Sam brak opadów to jest pikuś biorąc pod uwagę: wyjściowy stan toru + temperaturę + wilgotność powietrza. No ale 99% "speców" będzie twierdzić, że nie pada = można zrobić tor. No nie bardzo. Można go sobie obecnie przewracać, wywracać, orać, ubijać do woli i nadal zostanie plastelina. Powodzenia w jeżdżeniu po czymś takim bezpiecznie i widowiskowo.
I żeby to wiedzieć nie jest potrzebna jakaś specjalistyczna wiedza. Przejdź się jeden z drugim na tor, zobacz jak on wygląda (nie na fotkach czy filmikach, ale jak się zachowuje "pod butem") i uruchom wyobraźnię co w obecnych warunkach pogodowych można z tym zrobić. Tylko tyle i aż tyle...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
mysza jest sporo prawdy w tym co piszesz ale to, ze tor wyglada jak wyglada jest efektem zaniedbania. mam sciagnac Olsena (a najlepiej caly gang) zeby im wstydu narobil?
carpe diem!
Bartosh czy Ty w zeszłym sezonie wykonywałeś jakąś pracę dla klubu i Cię zwolnili ??
Zrobiłem się w pył zrzędliwy a sezon temu broniłeś wszystkich teraz zaś jedziesz po całym klubie dziwna zmiana
Jak masz takie chody,że jesteś w stanie sprowadzić tutaj Olsena to nie rozumiem na co Ty czekasz ?
Zrobiłem się w pył zrzędliwy a sezon temu broniłeś wszystkich teraz zaś jedziesz po całym klubie dziwna zmiana
Jak masz takie chody,że jesteś w stanie sprowadzić tutaj Olsena to nie rozumiem na co Ty czekasz ?
bartosch pisze:mysza jest sporo prawdy w tym co piszesz ale to, ze tor wyglada jak wyglada jest efektem zaniedbania. mam sciagnac Olsena (a najlepiej caly gang) zeby im wstydu narobil?
Wlasnie przekonales mnie, ze na zuzlu mozna jezdzic caly rok. Trzeba tylko odpowiednio pielegnowac tor i dbac o takowy z ogromna gorliwoscia.
Czekam na czwartek i rozpoczecie serii kar dla tego zlego klubu, ktora zakonczy w lubelskim zuzlu ere wladzy osob niekompetentnych i leniwych. Moze slynny Ole cos dorzuci od siebie.
Przy takim zapleczu menagerskim jaki ma Lublin, nowy klub bedzie potega niespotykana na Swiecie. Tyle wiedzy, praktyki i znajomosci, nie to co ta obecna "amatorka".
Ostatnio zmieniony 8 kwietnia 2012, o 12:11 przez sadychor, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprawka pewnie nie chciał podpisać kontraktu ze Skidmorem, więc nie dziw się frustracji Bartoscha 
GeloSMT pisze:Bartosh czy Ty w zeszłym sezonie wykonywałeś jakąś pracę dla klubu i Cię zwolnili ??
Zrobiłem się w pył zrzędliwy a sezon temu broniłeś wszystkich teraz zaś jedziesz po całym klubie dziwna zmiana![]()
jedyną osobą, która może mnie zwolnić jestem ja sam:) nigdy nie stawałem w obronie klubu, jeśli już to tylko broniłem Rafała. ja mogę nawet zrobić koncert Lady Gaga przed meczem tylko czekam na przelew:) Alleluja!
carpe diem!
jerry78 pisze:Sprawka pewnie nie chciał podpisać kontraktu ze Skidmorem, więc nie dziw się frustracji Bartoscha
nie można podpisywać czegoś czego nie potrafi się przeczytać ze zrozumieniem:) poza tym ani w ubiegłym ani w tym sezonie nie proponowałem żadnych kontraktów klubowi z Lublina.
carpe diem!
sadychor pisze:Wlasnie przekonales mnie, ze na zuzlu mozna jezdzic caly rok. Trzeba tylko odpowiednio pielegnowac tor i dbac o takowy z ogromna gorliwoscia.
Czekam na czwartek i rozpoczecie serii kar dla tego zlego klubu, ktora zakonczy w lubelskim zuzlu ere wladzy osob niekompetentnych i leniwych. Moze slynny Ole cos dorzuci od siebie.
Przy takim zapleczu menagerskim jaki ma Lublin, nowy klub bedzie potega niespotykana na Swiecie. Tyle wiedzy, praktyki i znajomosci, nie to co ta obecna "amatorka".
jasne, że można. po zakończeniu sezonu w Polsce zaproponowałem kilku "grajkom" np. Argentynę ale są też inne fajne miejsca na ziemi do ścigania. ja tak samo nie mogę już się doczekać czwartku i Janka przy świetle. chyba, że będą kombinować to wtedy będzie kara. amatorka to nie jest, bo Panowie biorą kasę za swoją wiedzę, praktykę i znajomości:) Alleluja!
carpe diem!
jeszcze jakieś pytania?:) służę wiedzą, praktyką i znajomościami z okazji Świąt for free!:)
carpe diem!
bartosch pisze:(...)
jasne, że można. po zakończeniu sezonu w Polsce zaproponowałem kilku "grajkom" np. Argentynę ale są też inne fajne miejsca na ziemi do ścigania.(...)
A ja glupi myslalem, ze da sie w Lublinie...
PS I taka prosba, tylko nie lady zgaga.
sadychor pisze:A ja glupi myslalem, ze da sie w Lublinie...
w Lublinie w zimie? był plan ale się nie udało, jak widzisz tutaj nawet na wiosnę się nie da:)
carpe diem!
sadychor pisze:PS I taka prosba, tylko nie lady zgaga.
ok będzie Budka Suflera:)
carpe diem!
No to niech się kangur uczy polskiego, jak chce w Polsce jeździć, to nie będzie problemu. A 2 cz 3 lata temu nie proponowałeś?
jerry78 pisze:No to niech się kangur uczy polskiego, jak chce w Polsce jeździć, to nie będzie problemu. A 2 cz 3 lata temu nie proponowałeś?
tematu Lublina nie było. póki co niech jeździ w Anglii i punktuje, a na Polskę jeszcze przyjdzie czas.
carpe diem!
Tylko problem jest taki, ze w swojej stajni nie masz zawodnika, który by się nawet nadawał na II ligę w Polsce
jerry78 pisze:Tylko problem jest taki, ze w swojej stajni nie masz zawodnika, który by się nawet nadawał na II ligę w Polsce
a widziałeś kiedyś Skippa w akcji?
carpe diem!
bartosch pisze:(...)ok będzie Budka Suflera:)
Z deszczu pod rynne...
bartosch pisze:(...)w Lublinie w zimie? był plan ale się nie udało, jak widzisz tutaj nawet na wiosnę się nie da:)
Kraza mocne sugestie, ze nie da sie ze wzgledu na ludzi przeciez. Beda inni ludzie to nawet w zimie beda zawody
Przynajmniej tak mozna zlosliwie wnioskowac.