Bo Lublin jest położony na żyle wodnej, a stadion i budynek klubowy to już w ogóle jakieś 100 metrów od niejNie oszukujmy się tu zawsze tak było i będzie.
Treningi
Re: Treningi
Czy Jeleń coś mówił na temat dzisiejszego toru?
Dziś byłoby uzasadnionym to, co "mówi" w mojej sygnaturce. Bo tylko tego tam chyba jeszcze brakuje.
Dziś byłoby uzasadnionym to, co "mówi" w mojej sygnaturce. Bo tylko tego tam chyba jeszcze brakuje.
GKracing pisze:Normalnie to są jakieś jaja jak zwykle w Lublinie, nie przygotować toru do jazdy jak tyle czasu była pogoda to są żarty normalnie.
A wlasciwie to czemu ten tor nie wysechl sam z siebie, bez bronowania, jak tyle czasu spiekota taka byla? Ja pytam powaznie, bo nie wiem.
A moze D. Sprawka ma jednak jakis plan? Juz nie pierwszy raz zaskoczylby milo wszystkich kibicow.
Torsen pisze:Czy Jeleń coś mówił na temat dzisiejszego toru?
Że do ideału mu sporo brakuje, jak bedzie trzeba jechać to pojedzie ale we 4 będzie to dość ryzykowne, bo tor nie związał i sie rozsypuje.
Liczy ze P.Słupski podejmie odpowiednia decyzje
vadik pisze:Torsen pisze:Czy Jeleń coś mówił na temat dzisiejszego toru?
Że do ideału mu sporo brakuje, jak bedzie trzeba jechać to pojedzie ale we 4 będzie to dość ryzykowne, bo tor nie związał i sie rozsypuje.
I to samo napisałem o torze parę postów wyżej:P a nawet nie byłem jak Daniel jeździł
go! pisze:A moze D. Sprawka ma jednak jakis plan? Juz nie pierwszy raz zaskoczylby milo wszystkich kibicow.
Powiem szczerze ze Dariusz ma na dzisiejsza noc taki plan

Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
W Lublinie często pada w nocy.
Pojęczcie sobie jeszcze może wam trochę ulży. Brak słów.
Deri pisze:Powiem szczerze ze Dariusz ma na dzisiejsza noc taki plan
aeroplan
vadik pisze:
tylko to ze tor nie zwiazal to nie jest zdaje sie wina deszczu, to samo bedzie i w poniedzialek i w poniedzialek za miesiac
Przeciez nie od dzis wiadomo ze to wina miasta. Wycofali sie z dofinansowania na dosypanie nowej nawierzchni przed zima

Shack pisze:vadik pisze:
tylko to ze tor nie zwiazal to nie jest zdaje sie wina deszczu, to samo bedzie i w poniedzialek i w poniedzialek za miesiac
tak tylko jakby nie był tak nasączony to te dziury nie były by takie straszne...
Problem toru narastał z tygodnia na tydzień. Zaniedbano jego przygotowanie na jesieni, nic nie zrobiono po zimie, nic nie zrobiono gdy przyszła piękna wiosna. Teraz zbieramy owoce nicnierobienia. Gdyby został przygotowany dwa-trzy tygodnie temu, odpowiednio wymieszany, przemielony podczas pierwszych jazd, sparingów przez zawodników teraz moglibyśmy z uśmiechem czekać na zawody. A tak to wystarczy pare godzin deszczu i się robi bagno po kostki.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
To co sie dzieje w tym klubie to jakaś paranoja tor przygotowuje się na 3 dni przed meczem ,kevlarów na pierwszy mecz nie ma SZOK!!!Może w końcu Pan Żuk się tym zainteresuje i dla pana Dariusza może być już za póżno.!!!
- stefanzdzialek
- Senior
Nie bój, nie bój.
"Po owocach jego go poznacie" Wprowadzi KMŻ - cik do e-ligi to jeszcze mu Żuk pomnik obok Piłsudskiego na Litewskim postawi.
To jest wybitny strateg, manager i mentor, nikt nie zarżnie kury, która znosi złote jajka, zwłaszcza przed Wielkanocą.
Nie czytacie gazet i SF przecież tam zawsze Dariusz mówi, że będzie dobrze lub bardzo dobrze, "a niektórzy jeszcze wtykają mu szpilki..."
"Po owocach jego go poznacie" Wprowadzi KMŻ - cik do e-ligi to jeszcze mu Żuk pomnik obok Piłsudskiego na Litewskim postawi.
To jest wybitny strateg, manager i mentor, nikt nie zarżnie kury, która znosi złote jajka, zwłaszcza przed Wielkanocą.
Nie czytacie gazet i SF przecież tam zawsze Dariusz mówi, że będzie dobrze lub bardzo dobrze, "a niektórzy jeszcze wtykają mu szpilki..."
- Egon
- Zawodowiec
To nie ludzie - to wilki..!
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Mieciu napisałeś cztery posty i wszystkie o tym samym, chyba już wszyscy zrozumieli co masz na myśli.
Spójrz na to trochę bardziej obiektywnie, czy na prawdę myśli, że Sprawka nie chciałby, żeby tor był przygotowany. Piszesz w tonie jak Sprawka, Ziółkowski i nie wiem kto jeszcze z wiadrami chodzili i dolewali wody na tor. Najprawdopodobniej plan był takie, żeby tor zrobić w zeszłym tygodniu, a w tym odjechać dwa - trzy treningi, złoty kask i spokojnie czekać na mecz z Grudziądzem. Pogoda jest licha od zeszłego czwartku, a może i środy, z tego wyszła sytuacja jaka wyszła.
Jakby cały czas padało to już byłaby decyzja o odwołaniu meczu, bo jak nie odwołają go przed weekendem, to klub poniesie straty finansowe, ponieważ będzie trzeba ten mecz zorganizować, czyli ściągnąć zawodników, ochronę, karetki, sędziego, to wszystko kosztuje, a Sprawce można wiele zarzucić, ale pieniędzy wyrzucać w błoto nie lubi wybitnie. Jakby była pogoda to plan by wypali i te kilka treningów wystarczyłoby, bo większość naszych zawodników zna tor.
Spójrz na to trochę bardziej obiektywnie, czy na prawdę myśli, że Sprawka nie chciałby, żeby tor był przygotowany. Piszesz w tonie jak Sprawka, Ziółkowski i nie wiem kto jeszcze z wiadrami chodzili i dolewali wody na tor. Najprawdopodobniej plan był takie, żeby tor zrobić w zeszłym tygodniu, a w tym odjechać dwa - trzy treningi, złoty kask i spokojnie czekać na mecz z Grudziądzem. Pogoda jest licha od zeszłego czwartku, a może i środy, z tego wyszła sytuacja jaka wyszła.
Jakby cały czas padało to już byłaby decyzja o odwołaniu meczu, bo jak nie odwołają go przed weekendem, to klub poniesie straty finansowe, ponieważ będzie trzeba ten mecz zorganizować, czyli ściągnąć zawodników, ochronę, karetki, sędziego, to wszystko kosztuje, a Sprawce można wiele zarzucić, ale pieniędzy wyrzucać w błoto nie lubi wybitnie. Jakby była pogoda to plan by wypali i te kilka treningów wystarczyłoby, bo większość naszych zawodników zna tor.
Jutro prawdopodobnie koło godziny 15 jakieś trytanie na torze.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
To dobrze, bo przed południem tor był wystawiony dalej na wysychanie
Na deszcze się nie zanosi, więc nawet, jak dopiero jutro rano zabiorą się za "robienie", to nie powinno być źle 
Re: Orzeł Łódź - Motor Lublin (15.04.2012 r.)
Fakt, trenowanie w chwili wyjazdowego meczu do Łodzi na własnym torze (przyczepnym) nie ma większego sensu i nie przełoży się na ustalenie składu. W zeszłym tygodniu wyszedł pomysł by pojechać sparing w Bydgoszczy (miało to się dobyć w ten czwartek), ale wyszedł ZK u nas, wie może ktoś czy planowany wcześniej spar odbędzie sie np w pt czy całkowicie trener rezygnuje z tego pomysłu?
tym razem przydałoby się by podeszli do tego bardziej profesjonalnie, dziś niech bronują tor a jutro poprostu ubijają i powinien być fajny tor na trening, ciekawe kto ma zamiar się pojawić czy trener się zjawi czy znowu sam Jeleń.
Czytając inny wątek,już nie jestem sobie w stanie przypomnieć jaki to był,przeczytałem,jak jeden z forumowiczów pisał o dzisiejszym treningu planowanym na godz.16. Sam już nie wiem komu i w co wierzyć,może ktoś to potwierdzić lub zdementować? Przejeżdżając dziś koło Zygmuntowskich dostrzegłem bus Daniela. Opłaca się dziś jechać zatem na stadion o 16?
Re: Orzeł Łódź - Motor Lublin (15.04.2012 r.)
Tylko że wczoraj w Bydzi było raczej przyczepnie 
"Życie to jazda"
O 16 to nie wiem, ale o 15 jest casting na "parasolki" więc może warto 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Realista pisze:Czytając inny wątek,już nie jestem sobie w stanie przypomnieć jaki to był,przeczytałem,jak jeden z forumowiczów pisał o dzisiejszym treningu planowanym na godz.16. Sam już nie wiem komu i w co wierzyć,może ktoś to potwierdzić lub zdementować? Przejeżdżając dziś koło Zygmuntowskich dostrzegłem bus Daniela. Opłaca się dziś jechać zatem na stadion o 16?
nie opłaca dziś nie ma żadnych jazd