Nasi pierwszoligowi rywale w sezonie 2012
Re: Nasi pierwszoligowi rywale w sezonie 2012
a nie z Lublina i to od urodzenia 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Czyli nawet w I lidze mozna....
Hela pisze:A to już całkiem darowano Startowi wymóg oświetlenia?
Do mnie dotarła informacja, że przesunięto termin jakoś na czerwiec czy sierpień ze względów procedurę przetargową w Gnieźnie czy coś takiego.
Podobno przepisy mowia jasno, ze oswietlenie ma byc gotowe w sezonie 2012, nie ma mowy o konkretnej dacie.
Witam wszystkich!
Zanim zaczniecie komentować, co sie dzieje w innych miastach rozeznajcie się, co sie dzieje u was, bo na dzień dzisiejszy jedziecie na tym samym wózku, co Gniezno!
Oto wpis pana z Elektrobudu na naszym forum
" Bardzo cieszymy się, że efekt naszej pracy nie tylko spełnia wymagania techniczne ale również podoba się kibicom. Wielu martwiło się zmniejszeniem przez nas ilości słupów, jednak jako kibice wiedzieliśmy że trzeba je ograniczyć do minimum.
Podczas odbioru toru przedstawiciel GKSŻ stwierdził, że mamy najrówniej oświetlony tor w Polsce.
W Lublinie z odbioru póki co nic nie wyszło - po załączeniu oświetlenia ich tor był łaciaty
.
Pozdrowienia z firmy Elektrobud."
Formalnie biorąc też nie macie jeszcze oświetlenia
Zanim zaczniecie komentować, co sie dzieje w innych miastach rozeznajcie się, co sie dzieje u was, bo na dzień dzisiejszy jedziecie na tym samym wózku, co Gniezno!
" Bardzo cieszymy się, że efekt naszej pracy nie tylko spełnia wymagania techniczne ale również podoba się kibicom. Wielu martwiło się zmniejszeniem przez nas ilości słupów, jednak jako kibice wiedzieliśmy że trzeba je ograniczyć do minimum.
Podczas odbioru toru przedstawiciel GKSŻ stwierdził, że mamy najrówniej oświetlony tor w Polsce.
W Lublinie z odbioru póki co nic nie wyszło - po załączeniu oświetlenia ich tor był łaciaty
Pozdrowienia z firmy Elektrobud."
Formalnie biorąc też nie macie jeszcze oświetlenia
Kwestia regulacji, nie ma co siac paranoi...
GKMas pisze:(...)bo na dzień dzisiejszy jedziecie na tym samym wózku, co Gniezno! (...)
Moze sam najpierw sie rozeznaj jak to wyglada u nas a jak w Gnieznie. Bo wychodzi na to, ze w czwartek jedziemy przy swietle gwiazd...
GKMas pisze:(...)Podczas odbioru toru przedstawiciel GKSŻ stwierdził, że mamy najrówniej oświetlony tor w Polsce.(...)
A wy mu uwierzyliscie
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Bez złośliwości, ale w świetle przepisów jesteście w tym samym miejscu!
Lublin =ma oświetlenie, które na dzień dzisiejszy nie spełnia wymogów, czyli jakby go nie było! Czytaj nie może zostać użyte
Gniezno = dopiero ruszył przetarg, czyli są jeszcze w lesie = niema oświetlenia ,nie może zostać użyte!
Dla mnie to samo

Lublin =ma oświetlenie, które na dzień dzisiejszy nie spełnia wymogów, czyli jakby go nie było! Czytaj nie może zostać użyte
Gniezno = dopiero ruszył przetarg, czyli są jeszcze w lesie = niema oświetlenia ,nie może zostać użyte!
Dla mnie to samo
Weź się ogarnij, jak nie może zostać użyte jak zostanie użyte pojutrze. A że GKSŻ nie traktuje wszystkich równo i nie jest konsekwentna to inna sprawa.
A jak napiszę Ci że jestem szefem GKSŻ i że wydałem osobiście decyzję że oświetlenie jest ok to mi uwierzysz? Skąd wiesz że gość był z elektrobudu. Umowę o pracę Ci pokazała skana chociaż?
A jak napiszę Ci że jestem szefem GKSŻ i że wydałem osobiście decyzję że oświetlenie jest ok to mi uwierzysz? Skąd wiesz że gość był z elektrobudu. Umowę o pracę Ci pokazała skana chociaż?
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2012, o 16:52 przez kibicLBN, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
W takim razie w tym samym miejscu jest Rzeszow...
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Dziwna sprawa, czyli licencję toru ktoś sfałszował? Czy KMŻ otrzymał licencje toru, która nie pozwala na rozgrywanie zawodów przy świetle? To jest temat "zerojedynkowy" więc liczę na prostą odpowiedz z Grudziądza 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Do otrzymania licencji toru nie jest wymagane oświetlenie! (Wymó�ośw�tlenia rok 2012 bez konkretnej daty). Owszem nie musicie mi wierzyć! �kt mi przecież um�y o prace nie pokazał, że�ra�je dla Elektrobudu.
Przekazałem wam�ylko inf., jakie padło u nas�a forum.
Ale faktycznie jak przyjrzeć się zdjęciom�tadi�u na waszym forum po włączeniu lam��to widać, że tor nie �st�ednolicie oświetlony i są c�mniejsze mie�ca!
Kończę temat, bo mni�am�amiaru tu czegoś udowadniac czy sie�pinać!
Z kibicowskim poz�owieniem i do zobaczenia w lany poniedziałek
�
Przekazałem wam�ylko inf., jakie padło u nas�a forum.
Ale faktycznie jak przyjrzeć się zdjęciom�tadi�u na waszym forum po włączeniu lam��to widać, że tor nie �st�ednolicie oświetlony i są c�mniejsze mie�ca!
Kończę temat, bo mni�am�amiaru tu czegoś udowadniac czy sie�pinać!
Z kibicowskim poz�owieniem i do zobaczenia w lany poniedziałek
[quote="GKMas"]Witam wszystkich!
Zanim zaczniecie komentować, co sie dzieje w innych miastach rozeznajcie się�co sie dzieje u was, bo na dzień �isiejszy jedziecie na tym samym wózk� co Gniezno!
" Bardzo cieszymy się, ż�ef�t naszej pracy nie tylko spełnia w�agania techniczne ale również �doba�ię kibicom�Wielu martwiło się zmn�jsze�em przez nas ilości słupów, �dnak�ak�kibice wiedzieliśmy że trzeba j�ogr�iczyć do minimum.
Pod�as odbioru toru przedstawiciel GKSŻ stwierdził, że m�y najrówni� oświetlony tor� Polsce�W Lublinie z odbioru póki co nic nie wyszło -�o załączeniu oświe�enia ich ��był łaci�y
.
Pozdrowienia �f�my Elektrobud."
Formalnie biorąc też nie macie jeszcze oświe�enia�quote]
Ja tam stary�estem to i lepiej dla mnie że zawody będą w dzień a nie w no�, bo w noc�g�zej wid� ... ale za to strasznie bym się wku�ył jak by mi ktoś słupami tor p�asłaniał jak w Grudziąd�, �ańsku o ile się�ie m�ę i innych mi�tach gdz� słupy ogran�zają wid�zność tutaj muszę przyznać�est dobra robo� i dbanie��ibiców a ni�partanin�i liczenie "pieniążków".
� do łaciatego toru to luzik przecież od ��s�ego sezony wpro�dzają obowiązkową jazdę w nokt�izorach ni�słyszałeś o tym ?�������
Zanim zaczniecie komentować, co sie dzieje w innych miastach rozeznajcie się�co sie dzieje u was, bo na dzień �isiejszy jedziecie na tym samym wózk� co Gniezno!
" Bardzo cieszymy się, ż�ef�t naszej pracy nie tylko spełnia w�agania techniczne ale również �doba�ię kibicom�Wielu martwiło się zmn�jsze�em przez nas ilości słupów, �dnak�ak�kibice wiedzieliśmy że trzeba j�ogr�iczyć do minimum.
Pod�as odbioru toru przedstawiciel GKSŻ stwierdził, że m�y najrówni� oświetlony tor� Polsce�W Lublinie z odbioru póki co nic nie wyszło -�o załączeniu oświe�enia ich ��był łaci�y
Pozdrowienia �f�my Elektrobud."
Formalnie biorąc też nie macie jeszcze oświe�enia�quote]
Ja tam stary�estem to i lepiej dla mnie że zawody będą w dzień a nie w no�, bo w noc�g�zej wid� ... ale za to strasznie bym się wku�ył jak by mi ktoś słupami tor p�asłaniał jak w Grudziąd�, �ańsku o ile się�ie m�ę i innych mi�tach gdz� słupy ogran�zają wid�zność tutaj muszę przyznać�est dobra robo� i dbanie��ibiców a ni�partanin�i liczenie "pieniążków".
� do łaciatego toru to luzik przecież od ��s�ego sezony wpro�dzają obowiązkową jazdę w nokt�izorach ni�słyszałeś o tym ?�������
zamiast 500 + program Beryl +
Grudziądz nam zazdrości i dlatego tak piszą. Facet z firmy to dla nich wyrocznia. Niech napiszą jaki u nich ze stadionu widok i na co.
A moim zdaniem goscio sobie puscil baka a pelikany lyknely 
podobno wlasnie poprawiaja te swiatla, wiec cos w tym moze byc.
No oswietlenie poki co jest wlaczone dluzsza chwile na stadionie.
Tymczasem:
Slaby poczatek dla Ostrowa.
Poważny upadek Janowskiego i Gomólskiego. Zawodnik tarnowskiego klubu potrącił Gomólskiego i obaj upadli na tor. Janowski wstał z toru o własnych siłach. Mniej szczęścia miał Gomólski, który karetką został odwieziony do szpitala. Trwa przerwa w zawodach.
Slaby poczatek dla Ostrowa.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/277965/awizowane-sklady-na-mecz-lechma-start-gniezno-orzel-lodz
co jak co, ale patrząc po nazwiskach to skład Startu robi wrażenie
co jak co, ale patrząc po nazwiskach to skład Startu robi wrażenie
W ekstralidze by się utrzymali spokojnie.
W ekstralidze by nie mogli jechać takim składem.
Naczelny obrońca Karola Barana.
KosaRKS pisze:W ekstralidze by nie mogli jechać takim składem.
no tak, przeciez jest za mocny
"Życie to jazda"
Musieliby wybierać pomiędzy Antonio, a Bjarne 
Naczelny obrońca Karola Barana.
Występy obcych Naszych ligowych rywali:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/27802 ... i-pedersen
porównajcie ostatnie wyniki z wysp Woodwarda i Korneliussena
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/27802 ... i-pedersen
porównajcie ostatnie wyniki z wysp Woodwarda i Korneliussena
-