Treningi
Re: Treningi
nie będzie Barana, właśnie staruje w Kryterium Asów w Bydgoszczy 
Trening i Karol bedzie jak wróce z Radomia 
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
A kiedy wrócisz? 
Narazie się nie wybieram

Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
w dzisiejszym wywiadzie w magazynie sportowym na temat "dlaczego do tej pory nasi zawodnicy nie wyjechali na tor" prezes odpowiedział, że Jacek Ziółkowski dba o to żeby tor pasował naszym zawodnikom. Mnie ręce opadły - ale przynajmniej już wiem dlaczego na tydzień przed arcyważnym meczem nasi nie odbyli żadnego treningu.
Jeszcze jakieś ciekawostki po których ręce mogą bardziej opaść?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
to chyba wystarczy
To nie tak najgorzej 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Gelo pisze:prezes odpowiedział, że Jacek Ziółkowski dba o to żeby tor pasował naszym zawodnikom.
Ja bym dodał, że "Jacek wkłada w to całe swoje serce, pracując często ponad 12 godzin dziennie" !
Wywiad na typowym poziomie- mówić dużo, po to tylko żeby mówić. Konkretów prawie żadnych nie było...
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Prezes po prostu zrobil sobie prima aprillisowy zart.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Ja bym dodał, że "Jacek wkłada w to całe swoje serce, pracując często ponad 12 godzin dziennie" !
W TO - czyli w co?
-
martins1982
meesha pisze:Trening dziś o 18
![]()
![]()
![]()
Będzie Baran
![]()
![]()
Był ktoś może na wczorajszym na treningu?
Ja bylem, byli wszyscy zawodnicy, trening przy sztucznym swietle, na wejsciu na stadion Tyskie i karnety za darmo dla kazdego kibica... a potem sie obudzilem 
Gelo pisze:Ja bym dodał, że "Jacek wkłada w to całe swoje serce, pracując często ponad 12 godzin dziennie" !
W TO - czyli w co?
W przygotowanie stadionu (w tym toru) tak, żeby można było tam trenować i przeprowadzać zawody.
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
jestem pod wielkim wrażeniem "efektów" tej codziennej dwunastogodzinnej pracy.
Moze przez 12 godzin mysli, jak sie do tego zabrac 
Gelo pisze:jestem pod wielkim wrażeniem "efektów" tej codziennej dwunastogodzinnej pracy.
To nie tu jest problem. Nie chodzi o to kto i ile czasu poświęca na przygotowanie toru, tylko czy ma do tego odpowiednie narzędzia (polewaczka - sprawna !!!, własny traktor, równiarka, brony, siatki do ściągania mazi z toru itd) i tu jest pies pogrzebany
Jak klub porządnie nie zainwestuje we własny sprzęt to będzie wiecznie problem z przygotowaniem toru.
Dodatkowo, wczoraj będąc na meczu piłkarskiego Motoru przeraziła mnie ilość kamieni a właściwie drobnych kamyczków na torze, same się nie wyzbierają.
Ostatnio zmieniony 2 kwietnia 2012, o 10:57 przez jerry78, łącznie zmieniany 2 razy.
To przez dwanaście godzin "pracy" dziennie przez dwa tygodnie, siedząc w tym interesie "dziesiąt" lat nie można było wykombinować czegokolwiek? Podobno Polak potrafi a potrzeba jest matką wynalazków...
- Egon
- Zawodowiec
Wiadomo coś o tym nowym traktorze? Jest/będzie/nie będzie? Bo ze starym faktycznie problem. Z polewaczką też, ale to raczej rzeczy, które robi się przed każdym sezonem. No właśnie..to my w końcu mamy tą swoją "nową" polewaczkę, jak to było zapowiadane? Czy dalej jeździmy "Zdzichową"? Czy tylko nowa została przemalowana w zdzichowe barwy, bo dalej widzę niebieską z logo Zdzichtexu. Musi mi się naprawdę nudzić skoro rozmyślam teraz o traktorach i polewaczkachjerry78 pisze:To nie tu jest problem. Nie chodzi o to kto i ile czasu poświęca na przygotowanie toru, tylko czy ma do tego odpowiednie narzędzia (polewaczka - sprawna !!!, własny traktor, równiarka, brony, siatki do ściągania mazi z toru itd) i tu jest pies pogrzebany![]()
Jak klub porządnie nie zainwestuje we własny sprzęt to będzie wiecznie problem z przygotowaniem toru.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Jeśli pogoda się nie zepsuje, a tor zostanie przygotowany, to trening całej drużyny pewnie tylko w piątek czy sobotę.
Jutro graja piłkarzyki :
"...Wiadomo, że zamiast środowego meczu ligowego "żółto-biało-niebiescy” zagrają na Al. Zygmuntowskich o godz. 16 sparing z Lublinianką-Wieniawą..."
W czwartek eliminacje złotego kasku.
Zostaje piątek i sobota.
Jutro graja piłkarzyki :
"...Wiadomo, że zamiast środowego meczu ligowego "żółto-biało-niebiescy” zagrają na Al. Zygmuntowskich o godz. 16 sparing z Lublinianką-Wieniawą..."
W czwartek eliminacje złotego kasku.
Zostaje piątek i sobota.
Pierwszy wyjazd na tor i od razu turniej, na bogato
Dobrze, ze Miedziaka nie bedzie 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Są jakieś przeszkody, żeby jutro po kopaczach wyjechać i jeździć do 21 czy 22? Poza paroma kWh nie widzę 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
jakby sobie nie mogli pokopać o 11 albo na Wieniawie. są rzeczy ktorych nie kumam
Dawno już stadion mieli klepnięty na mecz, a że przeciwnika nie ma to sobie robią sparing, nie widzę w tym nic dziwnego.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Dziwne jest to, że nie chcą pójść na rękę.
W piłkę mogą pograć na kilku innych boiskach, a żużlowcy mogą trenować jedynie przy Zygmuntowskich.
Oprócz tego, że "już dawno mieli klepnięty stadion" jest jeszcze życzliwość i umiejętność dogadywania się.
W piłkę mogą pograć na kilku innych boiskach, a żużlowcy mogą trenować jedynie przy Zygmuntowskich.
Oprócz tego, że "już dawno mieli klepnięty stadion" jest jeszcze życzliwość i umiejętność dogadywania się.