Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
No to co ze mecz w Łodzi ? Jak sobie wynajma nasz stadion to sami beda organizatorami tego meczu, nic nie trzyma tu naszego zarzadu, a to czy ktos bedzie wolal pojechac na wyjazd z naszymi czy obejrzec ekstralige w Lublinie to juz jego sprawa.
No pewnie to już każdego indywidualny problem czy jest józefem czy nie ^^
Ja osobiście wolałbym sie wybrać do Łodzi. Patrząc choćby na to,że bardziej interesują mnie wyniki naszej drużyny,niż batalia juzków o podbój E-ligi. Nikt nie powiedział przecież,że i my możemy sie bić z juzkami w następnym sezonie w E-lidze. Ale optymista ze mnie,pewnie zaraz któryś z forumowiczów wyleje na mnie "kubeł zimnej wody" 

Wszyscy są pod ogromnym wrażeniem Twojej pogardy dla Rzeszowa i Twojego oddania sprawie lubelskiego zespołu.
Ja natomiast z największą przyjemnością obejrzę żużel na światowym poziomie, a wynik z Łodzi sprawdzę w Sportowych Faktach. Mam nadzieję, że rzeczywiście dojdzie do tego meczu w Lublinie.
Ja natomiast z największą przyjemnością obejrzę żużel na światowym poziomie, a wynik z Łodzi sprawdzę w Sportowych Faktach. Mam nadzieję, że rzeczywiście dojdzie do tego meczu w Lublinie.

Daniel Jeleniewski: "Jeszcze kupę mogę zrobić."
Wszyscy są pod ogromnym wrażeniem Twojego zainteresowania żużlem na światowym poziomie z Prokopem i Kretem
i Twojego braku zainteresowania własną (czy aby na pewno?) drużyną
Wiadomo, nie mogłem się powstrzymać, ale nie zamierzam kontynuować tej rozmowy. Każdy już przecież wie - kto, co, jak i dlaczego lubi

Wiadomo, nie mogłem się powstrzymać, ale nie zamierzam kontynuować tej rozmowy. Każdy już przecież wie - kto, co, jak i dlaczego lubi

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Nie, nie własną, własnej nie mam.meesha pisze:Wszyscy są pod ogromnym wrażeniem (...) Twojego braku zainteresowania własną (czy aby na pewno?) drużyną
Tajemnicą też pozostaje dla mnie, z czego wywodzisz rzekomy brak zainteresowania z mojej strony lubelską drużyną. Przecież napisałem, że sprawdzę wynik

Po co więc bierzesz w niej udział?nie zamierzam kontynuować tej rozmowy

Po to, żebyś się pytał... :/
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
To ma swoją nazwę - trollowanie.
Bana mu!
Bana mu!

Janusz pozostanie januszem na wieki wieków amen.
- tezetomaniak
- Trener
Torsen ja również wybiorę się chętnie na mecz Rzeszów - Leszno jeśli będzie w Lublinie.
Popieram Cię w 105%
Popieram Cię w 105%

Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/27521 ... odzi-z-gtz
Haha to się nabyła
) Tomasza nie ma to nogi w drogę

Haha to się nabyła

Motor mocny
Były mistrz świata na żużlu doznał poważniej kontuzji w czwartek.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/27544 ... -havelocka
Szkoda że byli wielcy żużlowcy chcąc dorobić do emerytury takie wypadki mają.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/27544 ... -havelocka
Szkoda że byli wielcy żużlowcy chcąc dorobić do emerytury takie wypadki mają.
Ale z tym, że Havelock to "wielki żużlowiec był" to trochę Cię poniosło
Owszem tytułu mistrza świata nikt mu nie zabierze, ale to klasyczny jednodniowy fart typu Szczakiel albo Muller :p

No może trochę, ale nie zmienia to faktu że zdobycie tytułu w tamtych czasach przy świetnych jeźdźcach typu Ermolenko, Nielsen, czy Jonsson przeszło mu to łatwo.
Trafił z silnikiem i z przełożeniami tego dnia, do tego był w dobrej formie w tamtym sezonie. Gdyby było wtedy GP nawet tylko 3-4 rundy to wątpie, żeby w klasyfikacji stanął nawet na pudle.
Jak wygląda sprawa z karnetami ? Dużo sprzedanych ? bo kurcze jak sporo wyprzedanych powiedzmy z 3 tyś, a na stadion może wejść max 4,5 tyś to będzie problem z wejściem na stadion
Jest ktoś wtajemniczony ?

Jest ktoś wtajemniczony ?
Na stadion może wejść max 7500 , takie są najnowsze wieści.
- Łoptymista
- Trener
lubie to
fajnie, ze sie udalo
fajnie, ze sie udalo
No i po co tyle krzyku i lamentu bylo na forum ?
jerry78 pisze:Na stadion może wejść max 7500 , takie są najnowsze wieści.
No i super. Czyli normalka w klubie

bo kurcze jak sporo wyprzedanych powiedzmy z 3 tyś
Biorąc pod uwagę kiepski stosunek cenowy w porównaniu do pojedynczych wejściówek można zaryzykować stwierdzenie, że ta liczba będzie bliższa 300 niż 3000 :p