TZ SIPMA LUBLIN - KM OSTRÓW WLKP 56:34
"nie zna naszego toru" :lol:
czyli 'nie umiał' po próbie toru i jednym, dwóch biegach tak pokonywać pierwszego łuku, żeby nie dać się minąć. Nie wiem czemu cały czas wchodził za szeroko, ale o to już trzeba spytać jego samego.
ps: według forum KM-u:
13. (69,12) Stachyra, Ferjan, Pietrzyk, Jeleniewski 3:3 (50:28)
15. (68,75) Piszcz, Jędrzejak, Ferjan, Franków 3:3 (56:34)
---
8. (70,16) Pietrzyk, Ferjan, Stachyra, Śledź (d) 1:5 (30:18)

Ósmy bieg 70,16
A ja bede wdzięczny za czas biegu 6
A może niech ktoś poda wszystkie po prostu...
A ja bede wdzięczny za czas biegu 6
A może niech ktoś poda wszystkie po prostu...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
1 - 68,59
2 - 68,09
3 - 67,60
4 - 69,51
5 - 68,72
6 - 69,10
7 - 68,59
8 - 70,16
9 - 68,31
10 - 68,44
11 - 68,28
12 - 68,31
13 - 69,12
14 - 69,88
15 - 68,75
dzieki za info
2 - 68,09
3 - 67,60
4 - 69,51
5 - 68,72
6 - 69,10
7 - 68,59
8 - 70,16
9 - 68,31
10 - 68,44
11 - 68,28
12 - 68,31
13 - 69,12
14 - 69,88
15 - 68,75
dzieki za info
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!
Geest pisze:co zas sie tyczy kuriera lubelskiego, to jest tam wzmianka o ich "przyslonietym banerze". czy ktos wie o co z tym chodzilo?
Z żużlowcami związał się Dziennik Wschodni (patron medialny) to pewnie zazyczyli oni sobie wyłączności na reklamę swojego dziennika podczas imprezy. Więc "schowano" reklamę Kuriera (który pewnei jest bliżej związany z piłką nożną). Nie jest to normalne jak dla mnie. Przeciez Kurier też sporo zrobił dla popularyzacji zużla (wpadkę z antyprogramem przemilczę). Ale "lajf is brutal", zostaje silniejszy (albo ten kto dał wiecej).
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Garstka śmiechu nie zaszkodzi
Zapraszam pod ten link--> http://foto.zuzel.info/album101/DSCN2653
...ach to wychowanie Wielkopolskie
Niach, niach, niach
P.S. Wie ktoś co się stało z silnikiem/motorem Tomka Piszcza na rundzie honorowej ?
Zapraszam pod ten link--> http://foto.zuzel.info/album101/DSCN2653
...ach to wychowanie Wielkopolskie
P.S. Wie ktoś co się stało z silnikiem/motorem Tomka Piszcza na rundzie honorowej ?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Geest pisze:co zas sie tyczy kuriera lubelskiego, to jest tam wzmianka o ich "przyslonietym banerze". czy ktos wie o co z tym chodzilo?
Hehe, baner był tak zasłonięty, że i tak go było widać więc Kurierek nie ma się co nerwować. Jedynie napis "Kurier" był błękitny a nie biały (wisiał na budzie po lewej stronie)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Z żużlowcami związał się Dziennik Wschodni (patron medialny) to pewnie zazyczyli oni sobie wyłączności na reklamę swojego dziennika podczas imprezy. Więc "schowano" reklamę Kuriera (który pewnei jest bliżej związany z piłką nożną). Nie jest to normalne jak dla mnie. Przeciez Kurier też sporo zrobił dla popularyzacji zużla (wpadkę z antyprogramem przemilczę). Ale "lajf is brutal", zostaje silniejszy (albo ten kto dał wiecej).
no fakt, to chyba jedyne sensowne wytlumaczenie, mam jednak nadzieje, ze nie skonczy sie to jakims konfliktem, bo jak wspomniales, kurier duzo zrobil dla popularyzacji zuzla w lublinie, wydaje mi sie ze zdecydowanie wiecej niz dziennik wschodni, ktory artykuly zuzlowe upycha gdziestam w srodku... ale Kurier chyba ddo grona sponsorow TŻ-u nie nalezy (czyz tak?)... swoją drogą ciekawe ile klub zainkasował za reklame dziennika wschodniego na plastronie...
-
studenciak_22
grzesieck pisze:O meczu zostało juz chyba wszystko napisane wiec ja dodam od siebie tylko jedno...bardzo podobal mi sie jeden motyw, a mianowicie: "Straż pożarna sie pali!" -![]()
![]()
Mi też sie to podobało
Fotkahttp://www.km.osw.pl/galeria/2004/lublin-ostrow/13.jpg
TeŻet z LUBLINA NAJLEPSZA W POLSCE DRUŻYNA!!!!!!!!!
...........................GG#1009468
...........................GG#1009468
studenciak_22 pisze:MoDeSta chodzi mi o to ze denerwowala sie y taka gracja ze az miloa co do ojca to pszesadzil a dzecko bylo nieswiadome popelnionego cznu pozdrowka
Dzieciaczka nie obwiniam, ale momentami wygladalo to tak, jakby ojczulek "podpuszczal" synka
mikas pisze:Bo Modesta to jest chodzÄ…ca "gracja" Pewnie mi siÄ™ od niej dostanie ale co tam.
Hehe....stapasz po cienkim lodzie Michalku
Pozdrowionka
-
studenciak_22
Bimmer pisze:Geest pisze:swoją drogą ciekawe ile klub zainkasował za reklame dziennika wschodniego na plastronie...
Według oficjalnej oferty sprzed sezonu - 100 tys zł za cały sezon. Jesteśmy prawie na półmetku i nie wiadomo za ile meczy DW zapłacił, w każdym razie będzie to odpowiednio mniej.
Dziennik zapłacił przed sezonem proporcjonalnie tyle co SIPMA, miał mieć śliniaki ale w końcu zdecydował sie na plastron.
Oczywiście, że za te pieniądze Dziennik zażądał wyłączności a cdo do tego co kto i ile pisze to nie ma tu znaczenia . TŻ Lublin, Dziennik Wschodni i Kurier Lubelski są to przedsięwzięcia biznesowe czy się to komuś podoba czy nie i liczy sie tylko kasa. Oczywiście Kurier może sie pogniewać i nie napisać ani słowa o żuzlu ale czy tym sposobem zwiększy czy też zmniejszy nakład??? Na marginesie należy dodać, że Kurier PIERWSZY dostał propozycję współpracy ale tak długo kombinował i zwodził, że skończyło sie jak skończyło.
-
studenciak_22
Coz, musze to napisac bo niektorzy za bardzo sie spuszczaja jak to nas Lublin rozjechal. Prawda jest taka ze jestesmy slabi, szczegolnie na wyjezdzie, o czym mialem okazje sie na wlasne oczy w poniedzialek przekonac.
W Gdansku moze ponad 30 pkt wymeczycie ale na pewno tez Was na ziemie troche sprowadza, i wydaje mi sie ze w Lublinie tez Gdansk wygra ale gdzies 42:48. Jak bedzie Wam sie chcialo jechac to takze w Gdasku bedziecie mieli okazje przekonac sie co to jest doping, tej Waszej "zylety" nie ma co porownywac. Tam zyje CALY stadion!
W Gdansku moze ponad 30 pkt wymeczycie ale na pewno tez Was na ziemie troche sprowadza, i wydaje mi sie ze w Lublinie tez Gdansk wygra ale gdzies 42:48. Jak bedzie Wam sie chcialo jechac to takze w Gdasku bedziecie mieli okazje przekonac sie co to jest doping, tej Waszej "zylety" nie ma co porownywac. Tam zyje CALY stadion!
Face your fears, live your dreams
Oj Tarchal Tarchal,z tym dopingiem to mogłes sobie darować, bo jesli nasz doping jest słaby to jaki jest Wasz?? Ja od niektórych osób z Ostrowa które były w Lublinie słyszałem,że jednak u Was doping jest słabszy od naszego.Wiem,że jest Ci żal że przegraliście, ale nie musisz nam probować udowadniac ze mamy słabą drużynę.A co będzie w meczach z Gdańskiem to sie dopiero okaże.
studenciak_22 pisze:P.S. Studenciak czy to Ty byleś koło Ostrowian w białej koszulce z koziołkiem?
nie ja byłem w zielonej kurtce
W zielonej kurtce? Czyzby ten pan na zdjeciu w lewym gornym rogu to Ty
http://www.fc.osw.pl/fotki/lublin030504/imag0001.jpg
mikas pisze:Oj Tarchal Tarchal,z tym dopingiem to mogłes sobie darować, bo jesli nasz doping jest słaby to jaki jest Wasz?? Ja od niektórych osób z Ostrowa które były w Lublinie słyszałem,że jednak u Was doping jest słabszy od naszego.Wiem,że jest Ci żal że przegraliście, ale nie musisz nam probować udowadniac ze mamy słabą drużynę.A co będzie w meczach z Gdańskiem to sie dopiero okaże.
U nas doping jest drogi buraczq