OSZUKALI MNIE!Takie mam pierwsze skojarzenie

A tak na serio to szkoda, że nasze władze klubowe ( i także niektórzy kibice - wnioskuję po poście jerrego78) myślą o standardzie w jakim kibice oglądają mecz, jedynie w kontekście spełnienia przykrego obowiązku. Przecież światła to duża szansa na promocję żużla w Lublinie i regionie, szansa na ściągnięcie nowych kibiców i sponsorów, szanse na wychowanie kolejnego pokolenia ludzi, którzy zakochają się w żużlu po zawodach przy sztucznym oświetleniu. Ja i wielu moich rówieśników, z dzieciństwa pamiętamy jednorazowe zawody przy świetle. Dla wielu to był pierwszy kontakt z żużlem, który przerodził się w niezłą zajawkę

Poza tym czy światła to luksus? Moim zdaniem to STANDARD, naprawdę minimum. Dlatego nie ma co się oglądać na Łódź czy Gniezno. Robimy krok do przodu w rozwoju. Czy w Toruniu płaczą, że tyle płacą za wynajem Motoareny? Czy żałują przeprowadzkę bo taniej było na Broniewskiego? Dlaczego robią inwestycje na stadionach od Zielonej Góry po Rzeszów? To się po prostu opłaca.
Zamiast więc biadolić, dziadować i robić z siebie Rumuna, lepiej podziękować MOSiRowie za zrobienie dobrej roboty, miastu za wyłożenie kasy i wziąć się do pracy nad pomysłami jak zarobić na tej inwestycji w prąd.
Zarobić ok. 7 tys. miesięcznie na światło to nie jest zadanie niewykonalne. Prezes dał radę z Bogdanką, dał radę z Tyskim to i teraz da radę!

Monter77, a ile osób może wejść na stadion i z czego to wynika? Jeszcze nikt nie był w stanie tego wyjaśnić.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!