Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - CZAPKI ZIMOWE
Ja byłbym zainteresowany szalikiem jakby ktoś zorganizował taką akcję ewentualnie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Sezon sie niedługo zbliża wieć jak by ktoś organizował produkcje szalików to zgłaszam chęć zakupu.
Ewentualnie jestem w stanie zająć się samym wykonaniem gdyż mam takie możliwości. Potrzebował bym tylko projektu.
Jestem w stanie zrobic zarówno koszulki jak i szaliki.
Wzorem konkursu na kevlary może warto pomyśleć nad konkursem na projekt szalików i koszulek. Chyba że ktoś juz zajmuje się tymi rzeczami to chętnie zamówię zarówno koszulke jak i szalik
Z motorowym pozdrowieniem
Ajsmen
Ewentualnie jestem w stanie zająć się samym wykonaniem gdyż mam takie możliwości. Potrzebował bym tylko projektu.
Jestem w stanie zrobic zarówno koszulki jak i szaliki.
Wzorem konkursu na kevlary może warto pomyśleć nad konkursem na projekt szalików i koszulek. Chyba że ktoś juz zajmuje się tymi rzeczami to chętnie zamówię zarówno koszulke jak i szalik
Z motorowym pozdrowieniem
Ajsmen
- Egon
- Zawodowiec
Nie będziemy bawić się w konkursy, bo i tak nie wszystkim dogodzimy. Chyba obecny system się sprawdza..będzie fajny projekt, więc nie ma się czego obawiać
w planach szaliki, a trochę później t-shirty, z którymi nie zdążyliśmy w ubiegłym sezonie.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Ale juz nad propozycja wykonania mysle, ze warto sie zastanowic. Moze by w koncu sprawniej sie to wszystko odbywalo ? 
Po prostu dysponuje dobrym kontaktem z firmą w lbn która szyje ubrania itp.
planuje ktoś zorganizowanie akcji na koszulki żółto-biało-niebieskie?
- Egon
- Zawodowiec
Planuje 
to cudownie
a kiedy ta akcja będzie prowadzona i czy to będą koszulki regio ?
a kiedy ta akcja będzie prowadzona i czy to będą koszulki regio ?
- Egon
- Zawodowiec
Chwila..jeszcze mamy zimę
tak koszulki Regio, ale też t-shirty, z całkiem nowym wzorem.
zima jest ale każdy wie ile czasu potrwa najpierw sama zbiórka pieniędzy a potem realizacja zamowienia
- michal5555
I jak tam z szalikami ? Bo został dobry miesiąc do pierwszego meczu i obawiam się że chyba nie zdążymy .
Po co Ci szalik? Zima już się kończy 
- michal5555
Bo dziwnie się czuje siedząc na sektorze C z szalikiem KMŻ
, a po za tym obrzydliwie wygląda i nosząc go wygląda na to że kibicuje sponsorowi, a tak nie jest. Ogólnie żałuje że nie załapałem się na wcześniejszą edycję szalików. W tym Kmż-u byłem na dwóch meczach i teraz z utęsknienie czekam na te MOTORU.
Kiedy będzie organizowana akcja zapisów na koszulki i szaliki? Jestem zainteresowany trzema sztukami koszulek i szalików.
-
FanSpeedway
Mam pytanie. Kiedy będzie organizowane akcja na koszulki ?
Sezon za pasem a tu jakoś cicho o akcji "szalik" Koszulka" itp.
Będzie coś takiego organizowane?? bo jak nie to chyba barwy bogdankowe trzeba będzie kupić ???
Będzie coś takiego organizowane?? bo jak nie to chyba barwy bogdankowe trzeba będzie kupić ???
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
- Egon
- Zawodowiec
Witam po trzytygodniowej nieobecności widzę, że niektórzy nie mogą się już doczekać
Stwierdziliśmy, ze im bliżej rozpoczęcia sezonu tym więcej osób śledzi forum i dlatego też akcja szalikowa i koszulkowa organizowana jest dopiero teraz. Lepiej zrobić coś raz, a dobrze, niż trzy razy, a gorzej
Także proponujemy całkiem nowy, świeży wzór szalika naszego Motoru
oto i on

Projekt przejdzie jeszcze lifting ale z grubsza będzie wyglądał właśnie tak
jeśli ktoś nie ma konta na forum proszę pisać na gg: 11471708 lub mail: lukasz@egon@wp.pl
Szczegóły dotyczące akcji podam w najbliższym czasie, koszt szalika to ok 15zł, koszulka 80-85zł, ale nie dostałem jeszcze odpowiedzi od producenta.

Projekt przejdzie jeszcze lifting ale z grubsza będzie wyglądał właśnie tak
jeśli ktoś nie ma konta na forum proszę pisać na gg: 11471708 lub mail: lukasz@egon@wp.pl
Szczegóły dotyczące akcji podam w najbliższym czasie, koszt szalika to ok 15zł, koszulka 80-85zł, ale nie dostałem jeszcze odpowiedzi od producenta.
Ostatnio zmieniony 27 marca 2012, o 00:33 przez Egon, łącznie zmieniany 6 razy.
- Egon
- Zawodowiec
Lista chętnych na szalik:
1. Keslej 1szt
2.
Lista chętnych na żółto-biało-niebieskie koszulki Regio z koziołkiem na środku:
1.
1. Keslej 1szt
2.
Lista chętnych na żółto-biało-niebieskie koszulki Regio z koziołkiem na środku:
1.
Po ile koszulki? I czy nie ma możliwości zrobienia jakiejś wersji damskiej tych koszulek?
Ostatnio zmieniony 27 marca 2012, o 08:47 przez pizek, łącznie zmieniany 2 razy.
1. Keslej 1szt
2. Stereeo 1szt
1. Keslej 1szt
2. Stereeo 1szt
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
czy nie ma możliwości zrobienia jakiejś wersji damskiej
Możliwość pewnie jest, kwestia odpowiedniej liczby chętnych, żeby firma przyjęła zlecenie. Ale to już Egona działka, nie będę się z buciorami pchał
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
1. Keslej 1szt
2. Stereeo 1szt
3. Volt 1szt
1. Keslej 1szt
2. Stereeo 1szt
3. Volt 1szt
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt: