Żużel w TV
Re: Żużel w TV
HD , 5D (bo nawet zapach czuć
) panoramiczny obraz, kontrast maksymalny.

Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:kontrast maksymalny.
Z tym to różnie bywa. Podobnie jak i z ostrością

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
no niektórym to się i tnie nawet 

Utrata wizji/fonii, skaczacy/tnacy obraz, dylatacja czasu.
itvl jak w morde strzelil
itvl jak w morde strzelil

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Ale emocje i wspomnienia bezcenne!!!
No tylko za 10 pln to na cały dzien się tak nie zbetonujesz 

Wolę zapłacić 200 zł za całą wyprawę z dobrem inwentarza (patrz posty powyżej) niż za dziesięć zł frustrować się przed ekranem przy zacinającym się i niewyraźnym itvl.
simona pisze: no ale takich mamy kibiców i nie jest dziwne że o sponsorów w Lublinie jest ciężko skoro są kibice którzy wszystko by chcieli za fri
Nie kuwa, będziemy płacić 10 zł za przycinającą się transmisję z dwóch marnych kamer, bo itvl tak chce. Jak ci się kibice nie podobają to po co włazisz na ich forum. Do Rzeszowa!
radonis 100% poparcia!

radonis pisze:Niestety transmisje itvl nie są warte takich pieniędzy i rynek to dobitnie itvl-owi pokazuje w najprostszy możliwy sposób.
Po prostu tego nie kupuje.
A skąd ta wiedza?
To nieprawda.
Taki footsal to kupuje kilkaset osób. Sam nie wiem jak to działa, ale tak jest. Teraz robimy projekty na inne dyscypliny, których już teraz prognozy sprzedaży sa bardzo obiecujące i nie wiadomo czy nie prześcigną żużla. Prawdopodobnie chodzi o to, że taki footsal i inne dyscypliny uprawia bardzo wiele osób i one nie zastanawiaja sie nad ceną tylko kupują, bo na przykład chcą siebie zobaczyć, swoją córkę, wnuczka itp, a taki żużel uprawia z dwieście osób w całym kraju a kibice sa trochę chytrzy lub ubodzy i oszczędzają. Zobaczymy co będzie w trakcie sezonu. Wiem, że został zakupiony wóz satelitarny i już nie będzie problemu z jakością łączy.
10 zł/dobę? To jest bujanie w obłokach.
Dla jednych bujanie inni wykupili dostęp za 80 zł na trzy miechy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
cytat ;każdy widzę jest taki mądry i wie jak najlepiej zrobić program, może warto wiedzieć co się stało że została zmieniona ekipa wyjazdowa????? przez co zmieniony został cały zaplanowany plan zrobienia materiału z Zakopanego( wie może ktoś jakie były wcześniejsze założenia ??)
może harry wie coś więcej ???
a wielkie brawa dla itvl za to że chce dalej pokazywać tak popularny żużel w Lublinie , no chyba że ktoś woli patrzeć wyniki wyjazdowych meczów na SF, a 10zł za dobę to nawet bilet na mecz w Lublinie jest droższy , a dodatkowo można obejrzeć przez dobę inne wydarzenia które są na stronie itvl sport[/quote]
następny pracownik zawiedziony poziomem swojej firmy
-jak dobrze że itvl istnieje

może harry wie coś więcej ???
a wielkie brawa dla itvl za to że chce dalej pokazywać tak popularny żużel w Lublinie , no chyba że ktoś woli patrzeć wyniki wyjazdowych meczów na SF, a 10zł za dobę to nawet bilet na mecz w Lublinie jest droższy , a dodatkowo można obejrzeć przez dobę inne wydarzenia które są na stronie itvl sport[/quote]
następny pracownik zawiedziony poziomem swojej firmy

harry pisze:kibice sa trochę chytrzy lub ubodzy i oszczędzają. Zobaczymy co będzie w trakcie sezonu.
Wiem, że został zakupiony wóz satelitarny i już nie będzie problemu z jakością łączy.
Ach Ci wredni i chytrzy kibice. Okradają itvl bo obiektywnie oceniają jakość oferowanej usługi i nie kupują byle czego.
Stosunek ceny do jakości w tym momencie jest o wiele za wysoki.
I nie piszę jedynie o jakości obrazu i przekazu, ale o dziennikarstwie i realizacji transmisji. Trzeba równać do najlepszych w danym segmencie. Ktoś tu wspominał o proarcie. To co robią TV klubowe (Gdańsk, Gniezno) jest o niebo wyższej jakości.
Piocze pisze:Maxx pisze:Może należałoby zmienić nazwę (te słowa kieruję do niejakiego Leszka Masieraka) na Business Television Lublin???
A jak Ci się nie podoba cenowa oferta Polsatu Sport, to masz pretensje do Romana Kołtonia?
A gdzie ty widział chociaż namiastkę przywołanego Romana Kołtonia w itvl?

MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Maxx pisze:Piocze pisze:Maxx pisze:Może należałoby zmienić nazwę (te słowa kieruję do niejakiego Leszka Masieraka) na Business Television Lublin???
A jak Ci się nie podoba cenowa oferta Polsatu Sport, to masz pretensje do Romana Kołtonia?
A gdzie ty widział chociaż namiastkę przywołanego Romana Kołtonia w itvl?Może ktoś lub coś mi umknęło
Owszem, umknął Ci fakt, że ani Masierak, ani Kołtoń nie odpowiadają za ceny w swoich stacjach.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
[quote]a kibice sa trochę chytrzy lub ubodzy i oszczędzają. Zobaczymy co będzie w trakcie sezonu. Wiem, że został zakupiony wóz satelitarny i już nie będzie problemu z jakością łączy.[quote]
A czy chytrym jest także ten, kto w jakiejś budce nie zapłaci za byle jakiego hot-dog'a jak za obiad w renomowanej restauracji? Nie do końca harry tak jest jak to uzasadniasz. Tutaj chodzi dokładnie o wspomnianą już relację ceny do jakości oferowanego produktu.
A czy chytrym jest także ten, kto w jakiejś budce nie zapłaci za byle jakiego hot-dog'a jak za obiad w renomowanej restauracji? Nie do końca harry tak jest jak to uzasadniasz. Tutaj chodzi dokładnie o wspomnianą już relację ceny do jakości oferowanego produktu.
MOTOR LUBLIN
Do Piocze.
A Tobie umknął najwyraźniej sens mojej wypowiedzi. Przeczytaj wypowiedzi Masieraka w komentarzach na itvl, następnie to co ja napisałem i zamiast niepotrzebnie "docinać" wypowiedz się odnośnie treści a nie formy.
Pozdrawiam
A Tobie umknął najwyraźniej sens mojej wypowiedzi. Przeczytaj wypowiedzi Masieraka w komentarzach na itvl, następnie to co ja napisałem i zamiast niepotrzebnie "docinać" wypowiedz się odnośnie treści a nie formy.
Pozdrawiam

MOTOR LUBLIN
Koper pisze:A kiedy następny Magazyn Żużlowy ITVL? Ten ostatni był całkiem całkiem i nagle cisza....
Następny Magazyn Żużlowy jutro o 18.oo.
Jako że premierowy to bezpłatny. Później odtwarzany już nie

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
- Trener
- Kontakt:
O, dzięki za info. Niestety raczej nie obejrzę premiery bo jutro nie mam możliwości o 18.00 a później raczej nie skuszę się na wysłanie smsa czy jak to tam się aktywuje te retransmisje 

Dzisiaj Turniej Ben Fund Bonanza w Birminngham, ktoś może wie czy jest jakiś streaming live z tych zawodów?
-
- Senior
Na 100% nie ma.
-
Nie, nie poleciał i gwarantuję ci Maxxie, że do ciebie nigdy nie poleci

Głupota nie boli, ale męczy bliźnich...
Jutro (wtorek) o godz 18.30 kolejny odcinek magazynu żużlowego.
Jak ktoś się chce dowiedzieć jak się zostaje sędzią żużlowym to dobrze by było jakby zaczął od obejrzenia tego odcinka.
Jak ktoś się chce dowiedzieć jak się zostaje sędzią żużlowym to dobrze by było jakby zaczął od obejrzenia tego odcinka.
Dzięki za info harry. Oczywiście live za free? Później... 

MOTOR LUBLIN