forum i strona

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

Re: forum i strona

#226 Postautor: meesha » 30 sierpnia 2011, o 11:16

Mnie tam dziwiło, że do tej pory był. Przecież to nie jest oficjalne forum klubowe...
A czy to taki problem wklepać 10 znaków (zuzel.info) w pasek przeglądarki?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

#227 Postautor: mundzio » 30 sierpnia 2011, o 11:24

nie wiem czy ktos o to pytal, ale da sie defaultowo ustawic zeby klikniecie w link otwieralo nowa karte a nie odpalalo na tej samej ...

stiffler

#228 Postautor: stiffler » 30 sierpnia 2011, o 11:37

Problem to nie jest dla nas, ale dla nowych może być.

tommi1980

#229 Postautor: tommi1980 » 30 sierpnia 2011, o 13:39

:lol:
Ostatnio zmieniony 7 września 2011, o 11:48 przez tommi1980, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#230 Postautor: GIGI » 30 sierpnia 2011, o 13:43

Nie bardzo rozumiem o czym ta dyskusja. Wstawcie sobie stronę zuzel.info do ulubionych i już.

Awatar użytkownika
Misiejk

#231 Postautor: Misiejk » 30 sierpnia 2011, o 14:02

Albo ustawić forum na stronę startową :D
Lubelski Klub Węglowy

Rudy
Junior

#232 Postautor: Rudy » 24 października 2011, o 09:22

Piszę w temacie Forum,aby ktoś się nie czepił ,że nie na temat.Temat więc związany z forum i z zachowaniem adminów.
Jakiś admin może mi odpowiesz,dlaczego dostałem od Ciebie bana ?

Gdzie ja kogoś obraziłem ,czy coś złego napisałem? Ja piszę prawdę na forum ,czy sie to komuś podoba czy nie,opinie też wyrażam swoje ,a z gustami sie nie dyskutuje tylko trzeba uszanować to co ktoś mysli.Czytasz chyba forum pochopnie ,bo właśnie kibicLBN zauważył ten problem już wcześniej i to Cię zabolało ? :
kibicLBN pisze:A powiem ci Rudy tylko tyle. Co z tego że ja wyraże swoją opinię, którą podziela rzesza ludzi, skoro wejdzie pewien obrońca krzyża i tego właśnie krzyża będzie bronić :twisted: , bez względu na to czy jest w tym jakiś sens czy nie.Najchętniej jeszcze rzuci parę słów, takich abym wyszedł na durnia i "forumowego pieniacza" , a że facet ma wśród forumowiczów coś jakby autorytet to pójdzie nagonka. Oj zmienili niektórzy ostatnio oblicze :?
I powiedz mi Rudy warto w takich okolicznościach pisać co się myśli? Zwłaszcza że mądre słowa utoną w morzu obronnych granatów :D

Boli Cię to że ktoś napisał jak widzi teraz całą sytuację na forum ?

Zablokowałeś mi nick na tydzień- nierozumiem za co.Proszę mi przytoczyć konkretne wypowiedzi ,nie wyrwane z kontekstu ,bo ciekawy jestem gdzie pisałem głupoty jak to określiłeś w uzasadnieniu. Jak to ktoś napisał rzeczywiście chyba tu totalitaryzm panuje i "starzy" użytkownicy forum tępią nowych lub tych co ich wypowiedzi im nie pasują na temat zawodników czy klubu. Nie raz Twoi koledzy wypisują bzdury w tematach to co najwyżej ,ktoś da ostrzeżenie ,żeby temat zmienić lub się przenieść itp.,bo posypią sie bany,a Ty bez jakiegokolwiek ostrzeżenia i konkretnego uzasadnienia,za to chyba że żyje dajesz mi bana. Uważam ,że Cię trochę poniosło.

ps.Wypowiedz tyczy się admina,który zbanował mi konto,bo wychodzi na to,że to nie meesha tylko ktoś anonimowy.Więcej nie piszę na ten temat,nie sobie każdy wyciągnie wnioski swoje ,może co poniektórzy zmienią swoje nawyki (złe ) .
Ostatnio zmieniony 24 października 2011, o 09:51 przez Rudy, łącznie zmieniany 3 razy.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

meesha
Trener
Kontakt:

#233 Postautor: meesha » 24 października 2011, o 09:30

Nie wiem od kogo dostałeś bana, ale na pewno nie ode mnie. Moderatorzy tutaj takich uprawnień nie posiadają. Zatem swoje żale kieruj pod innym adresem...
Druga sprawa gdzie napisałem cos na Twój temat,że nazwałeś mnie adwersarzem?

Rozumiesz w ogóle co oznacza to słowo? Przeciwnik w dyskusji, czyli osoba mająca inne poglądy na omawiany temat (bez adwersarzy nie ma dyskusji). Nie jest to nic obraźliwego więc nie rozumiem o czym w ogóle piszesz...

Przy okazji uprzejma prośba do adminów. Jak już banujecie to się podpiszcie pod tym bo niby z jakiej racji ja mam takie rzeczy później czytać pod swoim adresem???
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#234 Postautor: _piotrusss » 24 października 2011, o 09:35

...a przede wszystkim solidnie informujcie banowanych za co konkretnie zostali zbanowani. O ile (w ostateczności) modę na rzucanie banami jak ryżem w młodą parę, można znieść, to banowanie bez podania przyczyny (choćby była najbardziej oczywista) jest wyrazem braku szacunku i buty w stosunku także do innych użytkowników. W innym przypadku nie ma się co oburzać na zarzuty kolesiostwa i niejasnych zasad.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Rudy
Junior

#235 Postautor: Rudy » 24 października 2011, o 09:44

meesha pisze:Nie wiem od kogo dostałeś bana, ale na pewno nie ode mnie. Moderatorzy tutaj takich uprawnień nie posiadają. Zatem swoje żale kieruj pod innym adresem...
???

Po Twojej wypowiedzi ,którą przytoczyłem nagle mi konto zablokowano bez przyczyny,a że napisałeś "Niech taczka będzie z Wami",chyba normalne,że padło na Ciebie podejrzenie.

Jeśli to nie Ty to przepraszam za posądzenie ,posta zmieniłem i proszę osobę ,która nie podpisując się i nie argumentując zbanowała mi konto o wyjaśnienie jak to napisałem wcześniej (wyżej) .
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

meesha
Trener
Kontakt:

#236 Postautor: meesha » 24 października 2011, o 09:52

a że napisałeś "Niech taczka będzie z Wami",chyba normalne,że padło na Ciebie podejrzenie.
Chyba za bardzo szukasz tej "prawdy" tam gdzie jej nie ma. To zdanie nie miało żadnego ukrytego dna. Tak sobie napisałem parafrazując tekst z "Gwiezdnych Wojen" w nawiązaniu do akcji "taczka dla Sprawki" popularnej swego czasu na forum, a kręconej przez moich forumowych adwersarzy właśnie :)

Natomiast cytat z ks. Tischnera o trzech prawdach, który tak Cię dotknął akurat przypasował mi do Twoich słów, które jak mantrę powtarzasz, że piszesz swoją prawdę i to jest jedyna słuszna prawda. Jeśli jest ona tak słuszna jak rzucone na mnie bezpodstawnie oskarżenia o zbanowanie Cię na forum za to, że masz odmienne od mojego zdanie, to już wnioski z tego wyciągnij sam...

Rudy
Junior

#237 Postautor: Rudy » 24 października 2011, o 10:02

Oj messha,ja jak widzisz jak sie pomyliłem umiem sie do tego przyznać.Przeprosiłem Cię -nie wiem czy zauważyłeś i zmieniłem treść postu,a Ty dalej swoje ehhhh.......

meesha
Trener
Kontakt:

#238 Postautor: meesha » 24 października 2011, o 10:10

Doceniam fakt, że przeprosiłeś i przyznałeś się do błędu, ale choćbyś zmieniał teraz treść tego posta 10 razy to i tak mleko się wylało :]
Dobra, dajmy już spokój. Niech się winowajca całego zamieszania tłumaczy :p

ermen
Zawodowiec

#239 Postautor: ermen » 24 października 2011, o 12:28

Aha. już to widzę jak się wytłumaczy... Skoro nawet na maile od zbanowanych nie odpowiada... No, chyba, że coś przez ostatni rok sie zmieniło?? Buźka na końcu wypowiedzi Meeshy nie jest chyba przypadkowa :)
Każdemu jego Everest...

Koper
Trener
Kontakt:

#240 Postautor: Koper » 18 listopada 2011, o 15:01

W dniu dzisiejszym po godzinie 19:30 nastąpi przerwa w dostępnie do usług WWW i pocztowych dostarczanych przez MikroBit - firmę która ma patronat techniczny nad nasza strona klubowa.

Jest to związane z nieprzewidzianą awarią routera brzegowego którą ma byc usunieta jak najszybciej będzie to możliwe. Firma MikroBit Przewiduje przerwę nie dłuższą niż 3-4 godziny.

Czynności serwisowe które dzisiaj zostaną w nocy wykonane dodatkowo zabezpieczą przed takimi sytuacjami w przyszłości.

buby
Szkółkowicz

#241 Postautor: buby » 3 lutego 2012, o 17:55

kiedy będzie zrobiona ligowa mapa:)??

http://www.kmzlublin.pl/index.php?optio ... &Itemid=27

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#242 Postautor: Manitou » 3 lutego 2012, o 19:19

Jak zapłacisz za zamówioną czapkę ;]

buby
Szkółkowicz

#243 Postautor: buby » 3 lutego 2012, o 20:28

Manitou pisze:Jak zapłacisz za zamówioną czapkę ;]

a jest czapka ta niby moja? jeśli tak to zapłacę

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#244 Postautor: Manitou » 3 lutego 2012, o 21:00

:lol: :lol: :lol: o proszę jaki łaskawca, jak jest to zapłaci :shock:
Jak się wpisywałeś na listę to chyba znałeś zasady - zapisy--> wpłaty--> odbiór czapki ...

Chodziło mi raczej o to żebyś się nie czepiał, że ktoś nie uaktualnił głupiej mapki po której chcesz sobie paluszkiem pośmigać, skoro sam nie wywiązujesz się ze swoich zobowiązań. Bez odbioru.

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#245 Postautor: Egon » 3 lutego 2012, o 21:04

buby pisze:

Po pierwsze to należy czytać, co jet napisane w odpowiednim wątku, po drugie należy czytać co się dostaje na PW, a nie zgrywać zaskoczonego :? No ale czarne listy są od tego, żeby ktoś na nich był. ;)

Mani jeszcze pamiętasz? :D
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

buby
Szkółkowicz

#246 Postautor: buby » 3 lutego 2012, o 21:28

Egon pisze:
buby pisze:

Po pierwsze to należy czytać, co jet napisane w odpowiednim wątku, po drugie należy czytać co się dostaje na PW, a nie zgrywać zaskoczonego :? No ale czarne listy są od tego, żeby ktoś na nich był. ;)

nie zgrywam kolego zaskoczonego, tylko się kulturalnie spytałem nie będę się tłumaczył bo nie mam komu:)KONIEC TEMATU,

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#247 Postautor: KosaRKS » 4 lutego 2012, o 09:37

Manitou pisze:Chodziło mi raczej o to żebyś się nie czepiał, że ktoś nie uaktualnił głupiej mapki po której chcesz sobie paluszkiem pośmigać, skoro sam nie wywiązujesz się ze swoich zobowiązań. Bez odbioru.

''weź człowieku ogarnij się i zacznij jeździć na wyjazdy:)wtedy będziesz miał coś do powiedzenia!!!!!!!!!!!''

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
Jcob
Senior

#248 Postautor: Jcob » 4 lutego 2012, o 13:15

Weź go zostaw. W Równem był, a Ciebie tam nie widziałem :D
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."

Properr

#249 Postautor: Properr » 4 lutego 2012, o 13:33

Oj Jcob, jakbyś nie wiedział, że Kosa to Random:) :P

janek
Kadrowicz

#250 Postautor: janek » 29 lutego 2012, o 15:12

Ludzie, weźcie czym prędzej zlikwidujecie tego babola ze strony KMŻ "WYSPRZEDANE" !!!!!!! :shock: