Lubelski klub w sezonie 2012

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

Re: Lubelski klub w sezonie 2012

#3251 Postautor: Łoptymista » 10 lutego 2012, o 12:04

sadychor co Ty tak ciagle o tych taczkach
wez sie odczep od pana prezesa i przestan go tak zlosliwie atakowac

8)

ps policzyles krytykow?

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#3252 Postautor: sadychor » 10 lutego 2012, o 12:19

Nie, tak z czapki pi razy oko ;) A odczepic sie nie odczepie, trzeba podtrzymywac plomyk oporu bo cos przygasa az nudno sie robi :wink: :-P :mrgreen:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#3253 Postautor: Egon » 10 lutego 2012, o 12:47

sadychor pisze:
Egon pisze:No nie żartuj :P Podejrzewasz nasz klub, że byłby w stanie stworzyć jakąś strefę kibica nawet w jakiejś mikroskali? Pozornie nietrudna sprawa stałaby się problemem nie do przeskoczenia.

Miejsca parkingowe dla taczek, miejsc 36. Zaraz przy wejsciu do budynku klubowego. W sam raz dla forumowych krytykow.

Nie za dużo tych miejsc? :D Przecież by się pozabijali nawzajem o naszego biednego prezesa, bo każdy chciałby go przewieźć na swojej ;)
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Awatar użytkownika
istred
Trener

#3254 Postautor: istred » 10 lutego 2012, o 12:48

Jeśli chodzi o parking, to o konieczności jego przeniesienia mówiło się już bardzo dawno, więc pewnie jest zasadne.
Ponoć jest tam więcej miejsca... ale wydaje mi się (pewnie jestem w błędzie), że tego miejsca jakoś dużo więcej niż w obecnym miejscu nie ma.

Mam jednak inne wątpliwości.
Czy przeniesione zostaną niebieskie budy, w których zawodnicy organizują sobie warsztaty - chyba nie będzie to takie łatwe...
Co z zapleczem sanitarnym w parku maszyn - zbudują jakieś szatnie (pewnie nie, bo miejsca nie ma) czy na siusiu czy choćby pod prycha po meczu zawodnicy będą pedałowali do obecnego budynku klubowego? ...pewnie to drugie.
Jak zostaną zorganizowane boksy - czy przeniesione zostaną prowizoryczne rozwiązania czy jednak powstaną jakieś boksy z prawdziwego zdarzenia?
...co choćby z myciem motocykli? Wydaje się, że w tamto miejsce nie jest doprowadzona woda (polewaczka "tankuje" z obecnego parku maszyn).
Takie wątpliwości można mnożyć. Mam jednak nadzieję, że ktoś o tym wcześniej pomyślał i cały remont jest naprawdę dokładnie przemyślany i robiony zgodnie z jakimś kompletnym planem (tu się pewnie mylę po raz kolejny).

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#3255 Postautor: Hayden » 10 lutego 2012, o 13:46

istred pisze:Mam jednak nadzieję, że ktoś o tym wcześniej pomyślał i cały remont jest naprawdę dokładnie przemyślany i robiony zgodnie z jakimś kompletnym planem (tu się pewnie mylę po raz kolejny).

Obawiam sie, ze cos takiego u nas jest niewykonalne :\