Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
czyli jest szansa na pierwsze miejsce po 1 rundzie 
mam nadzieje nie bedzie żadnych zmian w terminarzu a szczególnie meczu w Lublinie 3 maja!!!! ze wzgledu na mozliwosc zafundowania sobie przedluzonego weekendu kosztem niewielu dni urlopu jest szansa ze wielu kibicow z tego skorzysta i wyjedzie w tym terminie z LUblina;p
Niepokoi mnie ten brak informacji o treneiro.
Nowych sponsorów też ni widu ni słychu
Żużlowcy będą jeździć w I lidze jeśli zgodzą się radni
http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724, ... radni.html
http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724, ... radni.html
Oprócz montażu oświetlenia pieniądze pójdą na nowy park maszyn. Do tej pory żużlowcy pracowali nad swoimi maszynami tuż przy głównym wejściu na stadion, obok stadionowego budynku. Teraz park maszyn ma być przeniesiony na przeciwległy kraniec stadionu, tam, gdzie kończy się trybuna przy Bystrzycy. Na razie w trakcie meczów parkują tam ciągnik i polewaczka wykorzystywane do kosmetyki toru.
Jakoś tak dziwnie będzie
Karol Baran Karol!
dziwnie? Juz dawno powinno byc tak zrobione. Obecny park maszyn jest bardzo maly, od strony Bystrzycy wydaje mi sie ze bedzie wieksza przestrzen.
radonis pisze:Niepokoi mnie ten brak informacji o treneiro.
Przecież co miesiąc pada informacja, że "w najbliższym tygodniu" podpiszą umowę z trenerem. Mnie też to dziwi że ciągle ma się to wyjaśnić a na umowę czekamy już 4 miesiące.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Spokojnie przecież trenejro chce u nas pracować więc kontrakt podpisze. Według niego wszystko w Lublinie mu pasuje. Kasę ma na czas a i Prezes zanim podejmie decyzje jakiego zawodnika zatrudnić to konsultuje z Dzikowski. Gdyby go teraz nie zakontraktował to strzelił by sobie gola prosto w ja**
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Blinki pisze:Spokojnie przecież trenejro chce u nas pracować więc kontrakt podpisze. Według niego wszystko w Lublinie mu pasuje. Kasę ma na czas a i Prezes zanim podejmie decyzje jakiego zawodnika zatrudnić to konsultuje z Dzikowski. Gdyby go teraz nie zakontraktował to strzelił by sobie gola prosto w ja**
i chyba sobie zaczyna strzelać, są wieści z Rzeszowa że nasz wspaniały prezio rozmawia z J.S i nie jest to plotka dla prezesa liczy się aspekt finansowy
- Egon
- Zawodowiec
Blinki pisze:Kasę ma na czas a i Prezes zanim podejmie decyzje jakiego zawodnika zatrudnić to konsultuje z Dzikowski. Gdyby go teraz nie zakontraktował to strzelił by sobie gola prosto w ja**
To nawet "papież" nie pisze się wielką literą
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
losiu pisze:Oprócz montażu oświetlenia pieniądze pójdą na nowy park maszyn. Do tej pory żużlowcy pracowali nad swoimi maszynami tuż przy głównym wejściu na stadion, obok stadionowego budynku. Teraz park maszyn ma być przeniesiony na przeciwległy kraniec stadionu, tam, gdzie kończy się trybuna przy Bystrzycy. Na razie w trakcie meczów parkują tam ciągnik i polewaczka wykorzystywane do kosmetyki toru.
Jakoś tak dziwnie będzie
Strasznie dziwnie. Ciężko się będzie przyzwyczaić jak stamtąd będą wychodzić na prezentację czy wyjeżdżać na tor. Jako dziecko stałem i patrzyłem na motocykle i żużlowców jak tata stał po bilety...
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
poza tym, oddalanie wyjazdu z parku maszyn od linii startu ma swoje minusy, o czym przekonał się w Ostrowie Zbyszek Suchecki.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
Dobra dobra nie przesadzaj. Zbyszek wyjeżdżał w Ostrowie ze szczytu pierwszego łuku, a u nas parking będzie przy początku drugiego to o połowę toru bliżej. Mnie się pomysł przeniesienia parku maszyn podoba. Jest możliwość zbudowania od podstaw nowoczesnego zaplecza dla zawodników i nie trzeba się będzie wstydzić naszych tymczasowych boksów z obdartej blachy falistej.
Jedyny minus jaki tu widzę to ze będzie ciężko fale rozpocząć jak się emerytura przeniesie wraz z parkingiem.
Czterech liter nie chce im sie podniesc to myslisz, ze bedzie sie chcialo dreptac ze 300 metrow dalej od tradycyjnego miejsca meczowego pochowku i do tego wspinac po prawie pionowych schodach
Eeeeee tam 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Co tu taka cisza?!? Nikogo nie wkurza, że mamy piątek, a zapowiadanych sponsorów i umowy dla trenera ani widu ani słychu? Ponarzekajmy trochę, bo tak łyso jak wchodzi się na forum po 10 rano, a tu ani jednego postu od wczoraj 
Wszyscy się zdążyli przyzwyczaić, żeby nie wierzyć w to co mówi prezio 
Myślę, że większe byłoby poruszenie, gdyby coś się wydarzyło w zapowiadanym przez Dariusza terminie - kewlary/sponsorzy/umowa z Dzikowskim/cokolwiek
Myślę, że większe byłoby poruszenie, gdyby coś się wydarzyło w zapowiadanym przez Dariusza terminie - kewlary/sponsorzy/umowa z Dzikowskim/cokolwiek
Nie przesadzam. Naprawdę tak uważam jak napisałem.radonis pisze:Dobra dobra nie przesadzaj. Zbyszek wyjeżdżał w Ostrowie ze szczytu pierwszego łuku, a u nas parking będzie przy początku drugiego to o połowę toru bliżej. Mnie się pomysł przeniesienia parku maszyn podoba. Jest możliwość zbudowania od podstaw nowoczesnego zaplecza dla zawodników i nie trzeba się będzie wstydzić naszych tymczasowych boksów z obdartej blachy falistej.
Nie przeniesie. Emerytura właśnie dlatego siedzi tam, gdzie siedzi, bo najbliżej do bram wyjściowych.piv pisze:Jedyny minus jaki tu widzę to ze będzie ciężko fale rozpocząć jak się emerytura przeniesie wraz z parkingiem.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Park maszyn powinni przeniesc juz 20 lat temu, pamietam jak ogladalem relacje z meczow wyjazdowych Motoru na TVL i dziwilem sie jak to mozliwe, ze wszedzie maja dosyc przestronne te parki maszyn, z boksami dla zawodnikow itd., a u nas taki open space 5x5 :F
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
Zdaje sie, ze tam juz kiedys byl park maszyn. Jedyny minus tego to, ze idac na stadion nie bedzie slychac warkotu motorow.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ale swoj klimat ma, poza tym jesli chodzi o kibicow, to jeden z bardziej "dostepnych" parkingow, jakie widzialem. Ostatnio jeszcze "z gory" popatrzylem sobie na parking w Toruniu, ale to tylko dlatego, ze ten pod trybunami za ciasny na GP. Ale ogolnie nic do przenoszenia parku maszyn nie mam.
Z drugiej strony miesjce parkingu jest atrakcyjne "komercyjnie", tuz przy glownym wejsciu, idealnie, zeby tam sie z jakimis grillami rozstawic i browarami, taka mini strefa kibica.
Z drugiej strony miesjce parkingu jest atrakcyjne "komercyjnie", tuz przy glownym wejsciu, idealnie, zeby tam sie z jakimis grillami rozstawic i browarami, taka mini strefa kibica.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Egon
- Zawodowiec
No nie żartuj
Podejrzewasz nasz klub, że byłby w stanie stworzyć jakąś strefę kibica nawet w jakiejś mikroskali? Pozornie nietrudna sprawa stałaby się problemem nie do przeskoczenia.
Motor! Motor! Tylko Motor!
No nie zartuj, ze myslales, ze klub ma na stadionie handlowac kielbasa i piwem... 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Łoptymista
- Trener
handlowac nie musi
wystarczy, ze bedzie na tym zarabial
wystarczy, ze bedzie na tym zarabial
Egon pisze:No nie żartujPodejrzewasz nasz klub, że byłby w stanie stworzyć jakąś strefę kibica nawet w jakiejś mikroskali? Pozornie nietrudna sprawa stałaby się problemem nie do przeskoczenia.
Miejsca parkingowe dla taczek, miejsc 36. Zaraz przy wejsciu do budynku klubowego. W sam raz dla forumowych krytykow.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji