Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
ermen
Zawodowiec

Re: Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka

#951 Postautor: ermen » 23 grudnia 2011, o 11:47

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... ydlewskim/

"...Prezes klubu z Lublina przyznaje, że słyszał już bardzo wiele pomysłów, które mogłyby uzdrowić sytuację polskiego żużla, jednak zdecydowanie najbliższy jest mu jeden z nich. - W całej sprawie jak najbardziej podzielam zdanie pana Witolda Skrzydlewskiego. Myślę, że ma wiele racji. Wynika to w dużej mierze z tego, że prowadzi klub, na który wydaje własne pieniądze. Dzięki temu ma najlepsze spojrzenie na całą sytuację. Jego nie stać, żeby oszukiwać siebie samego. Podobnie działa zresztą klub rzeszowski. Proszę zobaczyć, jak pani Marta Półtorak decyduje o swoim klubie. To pokazuje, że można działać tak, aby klub z sezonu na sezon nie notował deficytu. Potrzeba tylko normalnego, biznesowego podejścia, które reprezentują pani Marta czy pan Witold..."
Każdemu jego Everest...

meesha
Trener
Kontakt:

#952 Postautor: meesha » 4 stycznia 2012, o 12:38

Egon w tym roku hasło jest inne i "rozważamy różne scenariusze" więc duże zdobycze punktowe też są rozważane. Prezes wszedł dynamicznie w Nowy Rok i nowe motto, a Ty stoisz nadal w 2011

Nie wiem, śmiech śmiechem, ale co w tym dziwnego, że prezes jakiejkolwiek instytucji rozważa różne scenariusze??? To chyba normalne. Od tego on jest, od tego jest on, od tego jest...
Żenujące to jest robienie sobie z tego podśmiechujek. A czy to Sprawki wina, że SyFy przepisują artykuły ze wszystkich gazet, a później jeszcze same siebie cytują???
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#953 Postautor: Manitou » 4 stycznia 2012, o 12:49

Meesha! Wyrażaj się!! ;)

simona
Szkółkowicz

#954 Postautor: simona » 4 stycznia 2012, o 22:25

Żenujące to jest robienie sobie z tego podśmiechujek. A czy to Sprawki wina, że SyFy przepisują artykuły ze wszystkich gazet, a później jeszcze same siebie cytują???[/quote]

SF i inna prasa raczej nie przepisują sobie artykułów bo chyba jest coś jak ;autoryzacja wywiadu,wypowiedzi ; a że prezes chce być bardzo medialny więc jest wszędzie tylko nie tam gdzie powinien być czyli w ciągłym poszukiwaniu sponsorów, a tych tak jak i oczekiwanych kontraktów Karola i Daniela, młodzieżowców, trenera jakoś nie widać , nie wspomnę o założeniu S.A. y y y y y y y y

meesha
Trener
Kontakt:

#955 Postautor: meesha » 4 stycznia 2012, o 22:37

SF i inna prasa raczej nie przepisują sobie artykułów bo chyba jest coś jak ;autoryzacja wywiadu,wypowiedzi

Wszystko się zgadza, takie rzeczy się dzieją, ale w poważnych mediach, a nie tych SyFilisach :/
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#956 Postautor: RadeKas » 4 stycznia 2012, o 22:43

Simona chyba uwaza SF za powazne media z profesjonalnymi dziennikarzami :lol: .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

meesha
Trener
Kontakt:

#957 Postautor: meesha » 4 stycznia 2012, o 22:53

Cóż można powiedzieć... "I'm sorry Mama, I never meant tu hurt you, I never meant to make you cry, but tonight I'm cleaning out my closet"

Przykro generalnie ;)

simona
Szkółkowicz

#958 Postautor: simona » 4 stycznia 2012, o 23:30

no ale co niektórzy wiedza lepiej co znaczy autoryzacja wypowiedzi i wywiadów 8) i uważajcie aby wam prezes D.S. nie pokazał się w lodówce waszej poszukując sponsorów :shock:

meesha
Trener
Kontakt:

#959 Postautor: meesha » 4 stycznia 2012, o 23:57

O, widzę że chyba jakaś pani "redachtór" ze SyFilisów nam się objawiła, bo broni tego badziewia niczym niepodległości :lol: Wiemy czym jest autoryzacja (w przypadku wypowiedzi prasowej), daruj sobie więc te gorzkie żale na fujarce...

Awatar użytkownika
Piocze
Senior

#960 Postautor: Piocze » 5 stycznia 2012, o 10:24

To żadna redachtór SF, a wszyscy od lat dobrze wiedzą, że Sportowe w dużej mierze (jak zresztą większość portali) jadą na prasówce.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."

meesha
Trener
Kontakt:

#961 Postautor: meesha » 5 stycznia 2012, o 12:44

No jak widać nie wszyscy wiedzą :p

Awatar użytkownika
Egon
Zawodowiec

#962 Postautor: Egon » 28 stycznia 2012, o 16:00

NiceSport pisze:Prezesem KMŻ jest Dariusz Sprawka, który wydaje się mieć trzeźwe spojrzenie na panujące realia i dobrze radzi sobie na piastowanym stanowisku...
Paweł Miesiąc pisze:Na pewno tak, to bardzo dobry prezes. Nie mogę mieć zastrzeżeń co do naszej współpracy, układa się ona jak najlepiej. Ma dobre podejście do tego sportu i myślę, że bez prawidłowo steruje klubem.
Motor! Motor! Tylko Motor!

J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."

Robson
Senior

#963 Postautor: Robson » 28 stycznia 2012, o 16:11

...i nie jest prawdą, że
dach przeciekał, szczególnie, że
prawie nie padało

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#964 Postautor: kilar » 28 stycznia 2012, o 16:26

Przez ostatnie lata to zaden prezes latwo nie mial. Czy to Harry, czy to epizod Kolodzieja, brzuch Kasinskiego, albo teraz prezio Sprawka. Kazdy z nich sie nasluchal, czy to na stadionie, czy to na forum (tu naczytal). I pewnie kazdy nastepny tez sie naslucha.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#965 Postautor: istred » 28 stycznia 2012, o 17:24

Kasa w klubie jest od Bogdanki i miasta, zawodnicy kasę otrzymują bez opóźnień, miejsce w składzie jest. Z punkty widzenia zawodnika wszystko jest w jak najlepszym porządku, więc niby dlaczego mieliby narzekać?
Szczególnie, że klub nie kontraktuje jakichś armat, więc i cieniasy się cieszą, że rywali do miejsca w składzie nie będzie zbyt wielu.

Problem w tym, że zawodnicy mają inny interes niż kibice, sponsorzy, działacze itd. i oceniają prezesa wyłącznie z własnej perspektywy.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#966 Postautor: sadychor » 28 stycznia 2012, o 17:31

No, a przeciez to jest pewne info KMO100%, ze kazdy kto podpisal kwity z klubem ma zaznaczyc, po polsku, w wywiadzie jakim dobrym prezesem jest prezes 8)
PK dalej duka regulke "Dariusz Sprawka jest najlepszym prezesem klubu zuzlowego w Polsce" i dlatego nie ma jeszcze kontraktu :-P
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#967 Postautor: yamahaR1 » 28 stycznia 2012, o 23:29

Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Sprawka Dariusz, naszego klubu „Motor”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! To mówiłem ja – Karlsson Peter, zawodnik pierwszoligowy. Niech żyje nam prezes sto lat!
To jeszcze ja – Peter, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Było za mnie ZZ. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam! To śpiewałem ja – Karlsson :wink:

buby
Szkółkowicz

#968 Postautor: buby » 30 stycznia 2012, o 18:44

yamahaR1 pisze:Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Sprawka Dariusz, naszego klubu „Motor”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! To mówiłem ja – Karlsson Peter, zawodnik pierwszoligowy. Niech żyje nam prezes sto lat!
To jeszcze ja – Peter, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Było za mnie ZZ. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam! To śpiewałem ja – Karlsson :wink:

weź człowieku ogarnij się i zacznij jeździć na wyjazdy:)wtedy będziesz miał coś do powiedzenia!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#969 Postautor: Cooper » 30 stycznia 2012, o 18:45

wow, dobre 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#970 Postautor: sadychor » 30 stycznia 2012, o 18:48

Wg tego kryterium to jestes kombatantem, bo kaszkiet straciles na wyjezdzie i mozesz mowic, co chcesz ;)
Ale naprawde ciezko wyczuc, ze yamaha zartowal :?: :D
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#971 Postautor: yamahaR1 » 30 stycznia 2012, o 18:58

buby pisze:
yamahaR1 pisze:Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Sprawka Dariusz, naszego klubu „Motor”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! To mówiłem ja – Karlsson Peter, zawodnik pierwszoligowy. Niech żyje nam prezes sto lat!

weź człowieku ogarnij się i zacznij jeździć na wyjazdy:)wtedy będziesz miał coś do powiedzenia!!!!!!!!!!!

:shock:

dobrze !!! zacznę !!!!!!!!!
a do tego czasu nic nie mówię, będę tylko pisał !!!!!!!!

Czarek
Trener

#972 Postautor: Czarek » 30 stycznia 2012, o 19:20

Czy to prawda, że prezes Sprawka narzekał na ilość drużyn w Ekstralidze? Przecież dzięki 10-drużynowej lidze łatwiej tam awansować. Chyba, że prezes się tego awansu boi...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#973 Postautor: istred » 30 stycznia 2012, o 20:43

"(ble, ble, ble) to też nie zależy tylko od zarządu Bogdanki, trzeba pamiętać że dużo zależy od właścicieli tego podmiotu" - odnośnie kwoty jaką Bogdanka przeznacza na KMŻ.

Ktoś mógłby wytłumaczyć co autor miał na myśli?
Czy próbuje przekazać, że to Aviva, PZU, ING lub Amplico ma głos decydujący w tej kwestii?
...to byłaby chyba najlepsza wypowiedź prezesa jak do tej pory, choć rywalizacja duża :)

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#974 Postautor: Torsen » 30 stycznia 2012, o 20:48

Czarek pisze:Czy to prawda, że prezes Sprawka narzekał na ilość drużyn w Ekstralidze?
A jaka jest ich ilość? Litr? Tona? A może hektar?

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#975 Postautor: truskawa » 30 stycznia 2012, o 21:13

Chciałeś koniecznie coś napisać/chciałeś się koniecznie doebać do Czarka

Niepotrzebne skreśl
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN