Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Zbyszek nie miał chyba ostatnio czasu na zabawy w kontrakty bo zima zaatakowała
A tak szczerze mówiąc to się dziwię facetowi że mu się te hobby nie znudziło jeszcze.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Tomek Piszcz gdzieś już podpisał?
No nie, meesha, zdradziłeś całą tajemnicę naszych poczynań transferowych, Zbyszek przecież mówił, że chciałby iść do ekstaligi, ale na lidera w I lidze też się ostatecznie zgodzi.
O Tomku nasz trenejro mówi: "to bardzo sympatyczny chłopak, ale nawet w drugiej lidze sobie nie radził". Zatem nie ma tematu...Tomek Piszcz gdzieś już podpisał?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
No nie, meesha, zdradziłeś całą
tajemnicę naszych poczynań
transferowych, Zbyszek przecież
mówił, że chciałby iść do ekstaligi, ale
na lidera w I lidze też się ostatecznie
zgodzi.
No to by sie zgadzało patrząc na nasze transfery. Skoro Mitko, jak zdradził miał poważna propozycje od nas a Suchy go woził jak chciał i to na jego torze to na lidera jak znalazł. A tańszy od Karlssona? ;P
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2012, o 21:37 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
"to bardzo sympatyczny chłopak, ale nawet w drugiej lidze sobie nie radził"
Te same słowa można by powiedzieć i o Suchym. Liczyłem na więcej z jego strony ale kontrakt warszawski w klubie pewnie będzie miał.
A tańszy od Karlssona?
"Letko" tańszy...
Już tylko 39 stron i 7 dni. Damy radę
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
No i wydało się.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2012/ ... erry-barr/
Polak, który w nadchodzącym sezonie będzie reprezentował w polskiej lidze barwy zespołu z Lublina, w Birmingham Brummies ma pełnić rolę rezerwowego.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2012/ ... erry-barr/
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Spokojnie. Tylko tylko babol 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Psujesz zabawę Apo 
Może by ze 2 strony doszły
Może by ze 2 strony doszły
- Egon
- Zawodowiec
Wypada tylko sprawę przemilczeć
Tomek to fajny gość..i chyba tyle. Ja tam nie mam nic do tego żeby u nas podpisał tylko ilość jak na razie nie przeradza się w jakość, niby wszyscy nasi zawodnicy coś gwarantują, ale szkoda, że tylko jeden w miarę pewne punkty. Każdy czeka na nazwisko..przeglądajac różne fora, to wypada stwierdzić, że u nas panuje meganapinka. Jeśli to miałoby decydować o pozycji klubu, to bylibyśmy na podium w E-lidze 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Jinxsior pisze:Tak tak już widzę te komplety dziadka tym bardziej na naszym torze gdzie Daniel Dawid Mads będą nie do złapania przez nikogo. A jeśli tak lubisz Petera to będziesz w tym meczu kibicował pile.
Tym postem jasno wskazales mi, ze masz blade pojecie o tym sporcie i nie ma co z toba dyskutowac chlopie
Jak mozna Woodwarda oraz Miskowiaka wrzucac do jednego worka z Karlssonem, to nigdy nie byla, nie jest i nie bedzie ta sama klasa. Jeden zaklad juz poszedl, moze jinxsior chcesz sie zalozyc o wieksza stawke, ze Peter stuknie wyzsza srednia od kazdego z wymienionej trojki? Smiac mi sie chce na prawde jak czytam tego posta, zapomnieliscie chyba rowniez o tym, ze ostatnie lata Peter spedzil w E-Lidze co chyba jakims dziwnym trafem umknelo waszej uwadze. Dodajac do tego, ze nasz tor na prawde zrobil sie twardy i decydowal bedzie glownie start... to jestem w stanie polozyc bardzo duza sume, ze wlasnie Peter na Zygmuntowskich bylby nie lapany. Bjarne z murzynem moze powalcza, ale reszta? byc moze zalapia sie na szpryce. Grzeszycie Panowie gardzac okularnikiem, oj grzeszycie... Tak jak bylem pewien Woodwarda, tak jestem pewien powyzszego i tego, ze Peter to absolutne top 5 I ligi w nadchodzacym sezonie.
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Prezes LW KMŻ o GTŻ i Starcie: "Niemal pewne, że nie mają tych środków na kontach bankowych"
Podejrzewam, że każdy klub bierze pod uwagę różne scenariusze
Podejrzewam, że każdy klub bierze pod uwagę różne scenariusze
No to zabłysnął.
Ja też uważam, że ani Grudziądz, ani Gniezno nie ma tych pieniędzy na kontach bankowych. Co więcej, nie potrzebuje ich mieć na kontach bankowych w tym momencie.
Co więcej, jestem pewien, ze KMŻ też nie ma na koncie pieniędzy do zabezpieczenia wypłat dla swoich zawodników w 2012 r.
Ja też uważam, że ani Grudziądz, ani Gniezno nie ma tych pieniędzy na kontach bankowych. Co więcej, nie potrzebuje ich mieć na kontach bankowych w tym momencie.
Co więcej, jestem pewien, ze KMŻ też nie ma na koncie pieniędzy do zabezpieczenia wypłat dla swoich zawodników w 2012 r.
Prawde powiedział 
Prawdopodobnie żaden klub w Polsce nie ma środków na nadchodzący sezon na kontach w banku. Kluby podpisują umowy ze sponsorami czy też dostają dotacje z innych źródeł w trakcie sezonu czy nawet pod jego koniec. Do tego nikt nie przewidzi frekwencji i wpływów z biletów oraz wydatków związanych z punktówkami dla zawodników. Nie raz można było usłyszeć że sponsorzy się wycofują lub ograniczają wsparcie dla klubu. Tak więc budżet powinien być skonstruowany w bezpieczny sposób. Lepiej zakończyć sezon na małym plusie z gorszym wynikiem sportowym niż później zostawić po sobie smród i żebrać o wsparcie na spłatę długów lub zamykać klub.

Lumpproletariacki pisze:[url=http://nicesport.pl/zuzel/103474/prezes-lw-kmz-o-gtz-i-starcie-niemal-pewne-ze-nie-maja-tych-srodkow-na-kontach-bankowych]
Wątpliwości z tej sprawie ma jednak prezes innego pierwszoligowca. - Niemal pewne jest, że dane ośrodki nie mają zdeponowanych tych pieniędzy na kontach bankowych - uważa szef Lubelskiego Węgla KMŻ Dariusz Sprawka i dodaje: - Ciężko oceniać kolegów z innych drużyn, gdyż sam nie mam wiedzy na temat budowanych przez nich budżetów i ich możliwości oraz wydolności finansowych.
Czy to jeszcze kogoś dziwi? "Niemal pewne, że nic nie wiem" - cały Sprawka.
Ja bym chciał w Lublinie jeździć... O wiele nie proszę...
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.
Ramzes coś jeszcze chcesz dodać czy po prostu po raz kolejny musiałeś podetrzeć się tym nazwiskiem?
Przeczytaj co napisałeś i jaka była wypowiedź prezesa.
Jak ma on niby wiedzieć skąd konkretnie wezmą w przyszłości pieniądze prezesi innych klubów.
Dedykuję temu postowi jeden z moich ulubionych cytatów:
Jak ma on niby wiedzieć skąd konkretnie wezmą w przyszłości pieniądze prezesi innych klubów.
Dedykuję temu postowi jeden z moich ulubionych cytatów:
A gdyby tu było nagle przedszkole..., w przyszłości....
Nie można zatem stwierdzić, w oparciu o co budowane były te kalkulacje. Niemal pewne jest, że dane ośrodki nie mają zdeponowanych tych pieniędzy na kontach bankowych. To jest szereg działań, gdzie w konkretnych pozycjach zapisuje się cyfry, które mimo wszystko są bardzo subiektywne. Konstruuje się go również w oparciu o doświadczenia z wcześniejszych lat, a także na podstawie analizy rynku.
Tutaj pelny sens wypowiedzi, bez wyrywania z kontekstu i robienia z kogos malpy.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
radonis pisze:Ramzes coś jeszcze chcesz dodać czy po prostu po raz kolejny musiałeś podetrzeć się tym nazwiskiem?
No właśnie o to chodzi. Jak nie wie skąd prezesi wezmą pieniądze to po co się odzywa że wie że ich nie ma na koncie? Po co się odzywa jak w zasadzie sam stwierdza że nie ma o tym pojęcia? To coś wie czy nic nie wie a tylko mu się coś wydaje? Robi z siebie małpę w cyrku z której cała Polska się śmieje.
- Łoptymista
- Trener
sens...
jak cyfry moga byc subiektywne
tej wypowiedzi blizej do belkotu
albo prezes sie mocno przejezyczyl, albo "ałtor" nie skumal i cos potegowal
nie zmienia to faktu, ze nasz prezes nie powinien tak chetnie publicznie lustrowac cudzych portfeli. nie jest od tego, przyjaciol mu to tez nie zjednuje, a co ma byc to bedzie. kluby na gie albo sie rozkracza albo wygraja lige w cuglach. poczekajmy
lepiej wypowiadac sie na wlasny temat i... dawac tego PK;)
jak cyfry moga byc subiektywne
tej wypowiedzi blizej do belkotu
albo prezes sie mocno przejezyczyl, albo "ałtor" nie skumal i cos potegowal
nie zmienia to faktu, ze nasz prezes nie powinien tak chetnie publicznie lustrowac cudzych portfeli. nie jest od tego, przyjaciol mu to tez nie zjednuje, a co ma byc to bedzie. kluby na gie albo sie rozkracza albo wygraja lige w cuglach. poczekajmy
lepiej wypowiadac sie na wlasny temat i... dawac tego PK;)
Dalej chlopie nie lapiesz sensu tej wypowiedzi.
W skrocie:
"kluby buduja budzety w oparciu o kalkulacje, nie o realna kase z konta, jak ktos sie machnie w kalkulacjach to ma cieplo"
Dalej rozjasniajac: walczymy o awans, bedzie publika, bedziemy atrakcyjni marketingowo - pojawi sie nowe wsparcie, ktos tam dotrzyma slowa i da kasy itp. Przyjedzie taki Pulpet i wszystko sie sypie
W skrocie:
"kluby buduja budzety w oparciu o kalkulacje, nie o realna kase z konta, jak ktos sie machnie w kalkulacjach to ma cieplo"
Dalej rozjasniajac: walczymy o awans, bedzie publika, bedziemy atrakcyjni marketingowo - pojawi sie nowe wsparcie, ktos tam dotrzyma slowa i da kasy itp. Przyjedzie taki Pulpet i wszystko sie sypie
Sam chłopie nic nie chwytasz. Gó.no prawda to co mówi Sprawka. Nie ma zielonego pojęcia czy Gniezno ma czy nie ma zdeponowanych pieniędzy na koncie. Może ty wiesz? To błyśnij wiedzą. Sprawka pieprzy głupoty aby pieprzyć i robi z siebie durnia. W zasadzie to żadna nowość. Tylko po co takie głupie gadki o tym Gnieźnie czy Grudziądzu. Oni robia to latami i lepiej czy gorzej im to jednak wychodzi.
Ale na pewno przeczytales caly wywiad, czy tylko sam tytul 
A czy Ty umiesz czytać czy ktoś ci to streścił?