TZ SIPMA LUBLIN - KM OSTRÓW WLKP 56:34
-
Piotrbaz
właśnie wróciłem z pod stadionu jeszcze biletów nie sprzedaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 to znaczy nie chce zapeszać ale....................... bądzmy dobrej mysli już nie leje ! a rysio z polewaczki najwyzej se dzisiaj nie pojezdzi!!!!!!!!!!!!!!!!
sport ponad wszystko ROBERT DADOS NA ZAWSZE W MOJEJ PAMIĘCI
no i ja już w domu . zajebisty meczyk tylko szkoda że tak łatwo wygralismy. Jestem pod wrazeniem jazdy tomka dziś po porostu był nie do ugryzienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z bonusem ma komplecik !!!!!!!!!!!!!!!!!!! po prostu rewelacja , reszta oprócz sledzia wypełniła swoje zadanie!!!!!!!!!!!!
sport ponad wszystko ROBERT DADOS NA ZAWSZE W MOJEJ PAMIĘCI
No coz... Gratulacje!!! , tyle moge powiedziec. Tylko nie mowcie ze jestesmy slabi bo tak nie jest!
Teraz maly komentarz do zawodnikow Intaru
Ferjan - 9 pkt , gdyby nie defekt na pierwszym miejscu byloby niezle.
Tajchert - jeden dobry start nic wielkiego , szkoda gadac
Pietrzyk - robil co mogl , tez upadek na punktowanej pozycji - szkoda
Dym - .................................................................................
Jedrzejak - walczyl , walczyl ale z Karlsonem i Piszczem nie wygral - dobrze ze mamy rewanz
Juoniorzy - wiadomo
Z poczatku meczu wynikalo ze bedzie gorzej niz w Gdansku. Mielismy tez pecha no ale coz - to jest sport. Mam nadzieje ze wam mecz mimo wszystko sie podobal i w perspektywie rewanzu nie jest az tak zle. Nam pozostalo walczyc o 4 miejsce i tyle. Mam nadzieje ze zawodnicy Km-u przysporzyli wam troche emocji i ze nie bedziecie mieli nas za slabeuszy. Nadal mysle ze wygramy z wami w Ostrowie. Ale .... Jestem dobrej mysli.
Gratuluje jeszcze raz i pozdrawiam - byliscie lepsi
Teraz maly komentarz do zawodnikow Intaru
Ferjan - 9 pkt , gdyby nie defekt na pierwszym miejscu byloby niezle.
Tajchert - jeden dobry start nic wielkiego , szkoda gadac
Pietrzyk - robil co mogl , tez upadek na punktowanej pozycji - szkoda
Dym - .................................................................................
Jedrzejak - walczyl , walczyl ale z Karlsonem i Piszczem nie wygral - dobrze ze mamy rewanz
Juoniorzy - wiadomo
Z poczatku meczu wynikalo ze bedzie gorzej niz w Gdansku. Mielismy tez pecha no ale coz - to jest sport. Mam nadzieje ze wam mecz mimo wszystko sie podobal i w perspektywie rewanzu nie jest az tak zle. Nam pozostalo walczyc o 4 miejsce i tyle. Mam nadzieje ze zawodnicy Km-u przysporzyli wam troche emocji i ze nie bedziecie mieli nas za slabeuszy. Nadal mysle ze wygramy z wami w Ostrowie. Ale .... Jestem dobrej mysli.
Gratuluje jeszcze raz i pozdrawiam - byliscie lepsi
KMO !!
Radek - Ferjan wcale tak dobrze nie jezdzil, dawal sie naszym nawet Dawidowi Stachyrze (zreszta piekny bieg
)
Co do zawodnikow TZ:
Sledz - bez komentarza, w 6 biegu to blamaz, wyszli nasi na 5-1, Sledz sie zakopal zatrzymal Jelenia i zrobilo sie odwrotnie... bez formy w tym meczu - wstyd
Knapp - prawdziwy fighter, zrobil co nalezalo
Frankow - dzisiaj srednio, chociaz pierwsze 2 biegi w parze z Piszczem bardzo udane
Karlsson - nic dodac nic ujac, gdyby nie to ze klub oszczedza bylo by z pewnoscia 15
Piszcz - no po prostu akcje z Jedzrzejakiem to poezja, najlepszy obok Karlssona zawodnik w meczu - pelna rehabilitacja za poprzednie mecze - tak trzymac
Jelen - bardzo dobry poczatek, ale po tym feralnym 6 biegu ze Sledziem sie zagubil
Stachyra - bardzo ladnie, pokonal Ferjana a to juz cos
Co do zawodnikow TZ:
Sledz - bez komentarza, w 6 biegu to blamaz, wyszli nasi na 5-1, Sledz sie zakopal zatrzymal Jelenia i zrobilo sie odwrotnie... bez formy w tym meczu - wstyd
Knapp - prawdziwy fighter, zrobil co nalezalo
Frankow - dzisiaj srednio, chociaz pierwsze 2 biegi w parze z Piszczem bardzo udane
Karlsson - nic dodac nic ujac, gdyby nie to ze klub oszczedza bylo by z pewnoscia 15
Piszcz - no po prostu akcje z Jedzrzejakiem to poezja, najlepszy obok Karlssona zawodnik w meczu - pelna rehabilitacja za poprzednie mecze - tak trzymac
Jelen - bardzo dobry poczatek, ale po tym feralnym 6 biegu ze Sledziem sie zagubil
Stachyra - bardzo ladnie, pokonal Ferjana a to juz cos