Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
A co ma zmienic polaczenie lig w kwestii wypozyczenia Patryka ?
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Gdyby połączyli ligi, musieli by zmienic regulamin. Nie ma chyba tylu polskich juniorow aby to wszystko obsadzić. Nie wiem jak oni to wszystko ogarną.
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.
- niespokojny
- Trener
1. Stachyra
2. Korneliussen
3. Jeleniewski
4. Miesiac/Baran
5. Miskowiak
6. juniorzy
Oprocz Barana wszyscy < 30 lat. Wszyscy maja cos do udowodnienia, zespol nieobliczalny i jak wypali moze byc nawet 2 miejsce, a moze byc i 4-5. Na pewno emocji by bylo duzo. Tylko, ze ja w tego Miskowiaka cos nie wierze, ze wzgledu na jego silne koneksje z Ostrowem.
2. Korneliussen
3. Jeleniewski
4. Miesiac/Baran
5. Miskowiak
6. juniorzy
Oprocz Barana wszyscy < 30 lat. Wszyscy maja cos do udowodnienia, zespol nieobliczalny i jak wypali moze byc nawet 2 miejsce, a moze byc i 4-5. Na pewno emocji by bylo duzo. Tylko, ze ja w tego Miskowiaka cos nie wierze, ze wzgledu na jego silne koneksje z Ostrowem.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
o nie zauważylem tego http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... iezowcami/
niespokojny pisze:1. Stachyra
2. Korneliussen
3. Jeleniewski
4. Miesiac/Baran
5. Miskowiak
6. juniorzy
Oprocz Barana wszyscy < 30 lat.
i to przy takim składzie martwiłoby mnie najbardziej
Ktoś wie co się dzieje z Tadziem Kostro po tym wypadku. Będzie jeździł w przyszłym sezonie? W Tarnowie to raczej się nie przebije a u nas byłby jak znalazł.
U nas nawet jakby ogony woził to nikt by na niego nie narzekał.
Ciekawe jak tam u niego? Jestem przekonany że ktoś coś wie i mógłby nieco nakreślić sytuację Tadzia... On też częściowo ucierpiał z tego co pamiętam w tym wypadku, ale przede wszystkim czy stan psychiczny pozwoli Tadziowi na jazdę 

Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Szkoda by było, żeby powiesił kevlar w piwnicy bo w 1 lidze mógłby się rozjeździć. Wiadomo ekstraliga okazała się dla niego zbyt wymagająca i nie miał się zbytnio jak rozwinąć, bo mu wszyscy ze startu uciekali ale w 1 byłby dobrą opcją szczególnie na naszym torze. Mam nadzieje, że Prezes coś już działał w tym temacie.
-
- Junior
Tadek był na fotkach prezentacji zespołu z Tarnowa z kulą w ręku,czyli jeszcze mu coś dolega, ale skoro się pojawił to chyba nie kończy kariery, fajnie by było znowu zobaczyć go w naszych barwach:)
http://foto.sportowefakty.pl/index.php? ... g=6532&z=2
http://foto.sportowefakty.pl/index.php? ... g=6532&z=2
Przykre jest to, ze z braku własnych wychowanków musimy sie posiłkować zawodnikami pokroju Kostro Tadeusz. Moim zdaniem poziom Lukaszewskiego i nic pozatym. Tym bardziej po tak dramatycznym wypadku.
Powiem tak, jezeli mialbym wybierac z trojki Karlsson-Miskowiak-Mads to tez postawil bym na Miskowiaka. Nie bede sie rozwodzil, kazdy kto siedzi troche w tym sporcie zapewne wie, ze jak na I lige to na prawde mocny kozak.
tak po prawdzie - to czemu wybierać? Od przybytku podobno głowa nie boli a przeciez jedno nie wyklucza drugiego - mając Miśka i Karlika jednoczesnie mozna nawet porozmawiać u siebie z Gnieznem. Byc moze odbyłoby się to kosztem Barana, ale trudno - skoro chłopak ociąga się z podpisem...
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2011, o 19:09 przez Gelo, łącznie zmieniany 2 razy.
Zdecydowanie Karlsson, ewentualnie Miśkowiak, Mads w ostateczności.
skład: Miśkowiak, Stachyra, Jeleniewski, Korneliussen, Karlsson plus juniorzy to walka o pierwszą trójkę z powodzeniem. Moze nawet o drugie miejsce
Gelu nie przesadzaj
Zeby powalczyc to do tego skladu trzeba dobrych juniorow. No ewentualnie jednego konkretnego.

Gelo pisze:skład: Miśkowiak, Stachyra, Jeleniewski, Korneliussen, Karlsson plus juniorzy to walka o pierwszą trójkę z powodzeniem. Moze nawet o drugie miejsce
No No apetyt znowu skoczył . Sprawka musi mieć niezły ubaw, rzucając co chwile, że się ktoś zgłasza i od razu pare stron więcej zapisanych na forum i już Miśkowiak w składzie

LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- niespokojny
- Trener
Jak to mowia, nadzieja umiera ostatnia 

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Mogliby dzis po kielichu ze Sprawka wywiad przeprowadzic moze by sie wygadal. Wesolej zabawy zycze forumowiczom 

dobra to jak dalej głowimy się nad tajemniczym składem to bądźmy oryginalni i dorzućmy jego do drużyny ;P
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... -klubu-w-/
(jak było to sorry, ale chyba nie)
Szczęśliwego Nowego Roku
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... -klubu-w-/
(jak było to sorry, ale chyba nie)
Szczęśliwego Nowego Roku

meesha zalozyl odpowiedni temat, ale wkleje linka tez tutaj:
http://kmzlublin.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1987:mads-korneliussen-bdzie-reprezentowa-barwy-naszego-klubu&catid=1:aktualnoci&Itemid=54
Korneliussen oficjalnie w Lublinie
http://kmzlublin.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1987:mads-korneliussen-bdzie-reprezentowa-barwy-naszego-klubu&catid=1:aktualnoci&Itemid=54
Korneliussen oficjalnie w Lublinie
METHANOL ADVENTURE TEAM
Po to go przecież założyłem, żeby w tym grochu z kapustą gdzie już tylko dziada z babą brak, nie dorzucać do pieca 
Posty nabijasz? I tak mnie nie dogonisz?

Posty nabijasz? I tak mnie nie dogonisz?

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
DZIAD
BABA
Już nic nie brakuje.
BABA
Już nic nie brakuje.

Daniel Jeleniewski: "Jeszcze kupę mogę zrobić."
mocna druga linia, czas na liderów
Shack pisze:mocna druga linia, czas na liderów
Na Jelenia, Barana i Woodwarda?

wiem, że to nie forum księgowych
ale skoro tak oszczędnie podpisujemy to jakim cudem ten Miśkowiak Wam do głowy przyszedł? Żeby dużo tańszy był od Nichollsa to mi się nie wydaje