Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Andersen do Czestochowy, a Harris i Bjerre do nas ]:->
METHANOL ADVENTURE TEAM
Obrabowaliśmy bank? 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Bjerre w barwach lublina....ah...cos pieknego. C
Swoja droga to ciekawe czy i jesli tak to kto z GP trafi do nas. Sprawka mowil ze Harris nie wiec moze Andersen ?
Swoja droga to ciekawe czy i jesli tak to kto z GP trafi do nas. Sprawka mowil ze Harris nie wiec moze Andersen ?
Szkoda Fredki super rajder, szkoda że nie taki skuteczny jak waleczny i sympatyczny. Jak nie on to kto? Oby Bomber
Bo moim zdaniem potrzebne nam takie nazwisko może parę set albo nawet ponad tysiac ludzi przyciągnie swą charyzmą na stadion.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jesli to miałby być Andersen, to już lepiej tworzyć zespół bez zawodnika z GP...
Każdemu jego Everest...
Andersen już "pokazał" w Lublinie na co stać przed kilku laty. Jak dla mnie wystarczy.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
W zasadzie poza jednym sezonem we Wrocławiu Andersen wszędzie gdzie jeździł pokazał wielkie NIC. Ten gość jest wszędzie spalony. Ja osobiście mam mieszane uczucia - z jednej strony nie trawię tego zawodnika zupełnie, z drugiej zdaje sobie sprawę, że jeszcze nie tak dawno potrafił wygrać turniej GP. Nikt nie może powiedzieć, że on nie umie jezdzić. Jakby to miało być za rozsądne pieniądze i bez gwarancji startów - warto spróbować. Jakoś go nie widzę w 2 lidze mimo wszystko...
- Łoptymista
- Trener
Gelu szanse to mozemy dawac emerytowi PK.
Wszystko tylko nie Hansio lansio. Sam napisales najwazniejsze argumenty przeciwko Dunowi. Wiem, ze rachunek prawdopodobienstwa sugeruje, ze kiedys on znowu powinien zaczac jezdzic, ale lepiej niech sie odbudowuje poza lublinem.
- MikeMistrz
- Senior
Bez przesady, wyszedł mu więcej niż jeden sezon. W latach 2005-2008 osiągał w e-lidze średnią od 2,0 wzwyż. 1 sezon miał wybitny i 3 bardzo dobre. Jeżeli nie wycenia się w oparciu o wyniki sprzed kilku lat to warto spróbować.
Ja się boję, że do Lublina przyjedzie jako zawodnik drużyny przeciwnej, walnie komplet i będzie jednym z najlepszych zawodników w lidze.
Sam nie wiem, z jednej strony zawodnik nie powinien nawet w I lidze osiągnąć mniej niż 2,0 (nawet przy braku formy), ale z drugiej chyba nikt się nie zdziwi jak osiągnie 1,3-1,5...
Andersen tak, ale za rozsądną cenę.
Pozostało dwóch świetnych zawodników, z czego tylko jeden pójdzie do I ligi. Ja już na miejscu klubu długo bym się nie zastanawiał, bo zawsze może znaleźć się ten jeden klub, który znajdzie pieniądze/sponsora i zakontraktuje nam takiego Harrisa czy Bjerre. Czekaliśmy, czekaliśmy i teraz powoli trzeba się decydować. W innym wypadku urośnie nam konkurent i zacznie się podbijanie stawki...
Sam nie wiem, z jednej strony zawodnik nie powinien nawet w I lidze osiągnąć mniej niż 2,0 (nawet przy braku formy), ale z drugiej chyba nikt się nie zdziwi jak osiągnie 1,3-1,5...
Andersen tak, ale za rozsądną cenę.
Pozostało dwóch świetnych zawodników, z czego tylko jeden pójdzie do I ligi. Ja już na miejscu klubu długo bym się nie zastanawiał, bo zawsze może znaleźć się ten jeden klub, który znajdzie pieniądze/sponsora i zakontraktuje nam takiego Harrisa czy Bjerre. Czekaliśmy, czekaliśmy i teraz powoli trzeba się decydować. W innym wypadku urośnie nam konkurent i zacznie się podbijanie stawki...
Łoptymista pisze:Gelu szanse to mozemy dawac emerytowi PK.Wszystko tylko nie Hansio lansio. Sam napisales najwazniejsze argumenty przeciwko Dunowi. Wiem, ze rachunek prawdopodobienstwa sugeruje, ze kiedys on znowu powinien zaczac jezdzic, ale lepiej niech sie odbudowuje poza lublinem.
Mam wlaśnie podobne obawy do istreda - Andersen to taki zawodnik, którego na wszelki wypadek "dobrze mieć" po swojej stronie. Jako rywal w kazdej chwili może być niebezpieczny - chociaż rzecz jasna nie musi - co pokazuje od kilku lat. Ale żeby być precyzyjnym - nie lubię tego zawodnika, a na sylwetkę na motocyklu wręcz nie mogę patrzeć.
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2011, o 09:10 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciekawym zawodnikiem mógłby być Dennis Andersson, młody perspektywiczny zawodnik. W rozgrywkach młodzieżowych aż tak bardzo nie ustępował Wardowi i Janowskiemu, a wypadał nawet lepiej od M.J. Jensena. Jeśli nie zatrzyma go Wrocław, to możnaby podpisać z nim na 2-3 lata i niech się dalej rozwija u nas.
ok, już nieaktualne.
http://nicesport.pl/zuzel/98822/szwed-zastapi-dunczyka
ok, już nieaktualne.
W przyszłym roku barw wrocławian będzie bronił także Dennis Andersson.
http://nicesport.pl/zuzel/98822/szwed-zastapi-dunczyka
istred pisze:Czekaliśmy, czekaliśmy i teraz powoli trzeba się decydować. W innym wypadku urośnie nam konkurent i zacznie się podbijanie stawki...
Konkurent do czego? Do utrzymania? To jest naszym celem.
Jeśli nie będzie Harrisa ze względów finansowych, o czym mówił prezes, to tym bardziej nie będzie Bjerre. Chyba, że prezio się zgrywa.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Stawiam na to, że tekst o utrzymaniu to ściema.
Cel jest raczej naturalny - awans do pierwszej czwórki.
PS. Konkurent do zakontraktowania Harrisa lub Bjerre. Nagle ktoś poczuje przypływ gotówki i za wszelką cenę będzie chciał zakontraktować zawodnika z GP, choćby kosztem reszty składu - i wcale nie byłoby to głupie rozwiązanie.
PS. Konkurent do zakontraktowania Harrisa lub Bjerre. Nagle ktoś poczuje przypływ gotówki i za wszelką cenę będzie chciał zakontraktować zawodnika z GP, choćby kosztem reszty składu - i wcale nie byłoby to głupie rozwiązanie.
Jeszcze kilka dni trzeba poczekać i wszystko się wyjaśni. Mogą być przecież jeszcze w tym tygodniu niespodzianki "licencyjne". Może jeszcze przed świętami ogłoszą nam cały skład...
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2011, o 14:02 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
istred pisze:Stawiam na to, że tekst o utrzymaniu to ściema.
po co do pierwszej 4 skoro 6 startuje w play off --> nowy regulamin
D. Ostafiński pisze:"A w Częstochowie, w związku z licencyjnym zamieszaniem, stracili Fredrika Lindgrena. Robert Jabłoński, menadżer Ułamka, namówił Fredkę na Wrocław. Dla działaczy Sparty, to dobre rozwiązanie. Wymieniając Kennetha Bjerre na Szweda zaoszczędzą pół miliona złotych."
Jeśli to prawda to ja nie chce wiedzieć na ile rudzik się ceni
piv pisze:D. Ostafiński pisze:"A w Częstochowie, w związku z licencyjnym zamieszaniem, stracili Fredrika Lindgrena. Robert Jabłoński, menadżer Ułamka, namówił Fredkę na Wrocław. Dla działaczy Sparty, to dobre rozwiązanie. Wymieniając Kennetha Bjerre na Szweda zaoszczędzą pół miliona złotych."
Jeśli to prawda to ja nie chce wiedzieć na ile rudzik się ceni
I wyjdzie na tym podobnie jak koszykarze z NBA
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... iej-kadry/
może u nas na sztukę ??
może u nas na sztukę ??
- niespokojny
- Trener
Marco Gaschka przyznał, że w przyszłym roku będzie startował w Speedway Ekstralidze.
Z pewnoscia 'miszczu'.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ale Leszno może se pluć w brodę, że się z Pawlickimi tak pospieszyli na juniorce....

niespokojny pisze:Marco Gaschka przyznał, że w przyszłym roku będzie startował w Speedway Ekstralidze.
Z pewnoscia 'miszczu'.
ja myslalem o wypożyczeniu albo gościu
Może Ciebie gdzieś wypożyczymy albo wyślemy na gościnne występy?