Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
a ja bym chciał wiedzieć czy trener zostanie. żeby nam jego nie podkupili ;(
Podejrzewam, że trener podpisze, razem z Bogdanką na oczach kibiców, już niebawem...
jerry78 pisze:Podejrzewam, że trener podpisze, razem z Bogdanką na oczach kibiców, już niebawem...
pomodlę się za to chyba
A pomódl się, może będzie potrzebne. Napisałem tylko, że podejrzewam, bo np. rok temu na takiej imprezie podpisywał też Wilk i Bogdanka. Czy będzie tak i w tym roku to nie wiem, ale mam nadzieję.
Czekać trzeba dłużej a pozaostaną nam tylko Bodoraje itp. Znowu obudzimy się z nogą w nocniku. Obym się mylił.
Na smierc zapomnialem o tej dzisiejszej audycji w radiu Centrum... Sluchal ktos moze? Bylo cos ciekawego?
Motor mocny
Harris na 100% nie będzie jeżdził w naszym klubie ( Tak Stwierdził Pan "SPRAWKA" ). CEL : "Utrzymanie w 1 lidze "
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Mars pisze:LuckyLuke pisze:Wspomnicie moje slowa, bedziemy walczyc o utrzymanie. Zostanie trzon sklady z 2 ligi, ogorki z 1 ligi i jeden obco na sztuke.
Masz słabe informacje .
i'm so confused :F
METHANOL ADVENTURE TEAM
GIGI pisze:Czekać trzeba dłużej a pozaostaną nam tylko Bodoraje itp. Znowu obudzimy się z nogą w nocniku. Obym się mylił.
Niestety, ale moim zdaniem to jedyny dobry pomysł, żeby czekać. Zobaczyć kogo weźmie Wrocław i Częstochowa i kto zostanie. Wtedy pozostali zawodnicy muszą zejść na ziemię. Bo jak nie ekstaliga, to gdzie będą jeździć? Albo za realne pieniądze w Lublinie, albo za nierealne gdzie indziej, albo w ogóle. Czy dwóch zawodników z GP będzie stać na to, żeby odpuścić polską ligę? Wątpię. Na razie się jeszcze cenią, ale wg mnie do czasu. Ja na miejscu Sprawki też bym jeszcze czekał.
Da sie lub bedzie sie dalo posluchac tej audycji jakos ? Dlaczego karnety beda takie drogie, skoro planujemy sie tylko utrzymac i nie sciagac zawodnikow z GP do siebie. Nie mowie zeby spinac sie na awans ale gdybysmy mieli kogos z GP to byloby wiecej kibicow. Proponuje poczekac, az skompletujemy sklad, a potem 100% informatorom ktorzy klocili sie kto ma lepsze informacje i mylili sie co do wiekszosci dac po banie na jakis czas.
nie wiem po co to "sranie się" o Dzikowskiego. Przypomne tylko, że w tym roku to NASZ klub wyciągnął do niego rękę, a był bezrobotny. Poprzedni klub jaki prowadził to Czerwonograd. Jezeli trener ma dobrą pamięć - a jestem przekonany, że tak jest - zostanie z nami.
- niespokojny
- Trener
Za te 100 tys moze i by sie oplacalo pod warunkiem ze by u nas zostal do skonczenia wieku juniora, a tak niech sobie medaliki szukaja innego frajera do latania dziury budzetowej.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- niespokojny
- Trener
Mars pisze:Harris na 100% nie będzie jeżdził w naszym klubie ( Tak Stwierdził Pan "SPRAWKA" ) "
Harris wyląduje w Lublinie
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Najgorsze jest to, ze jak sie nie ma ambicji sportowej zeby wygrywac, to sie az prosi, zeby przegrac...
Wszyscy to widza i wykorzystuja. A zycie nienawidzi pustki
Panie Prezes - nie odpuszczaj Pan - zadnych kompromisow!
Wszyscy to widza i wykorzystuja. A zycie nienawidzi pustki
Panie Prezes - nie odpuszczaj Pan - zadnych kompromisow!
jerry78 pisze:GIGI pisze:Czekać trzeba dłużej a pozaostaną nam tylko Bodoraje itp. Znowu obudzimy się z nogą w nocniku. Obym się mylił.
Niestety, ale moim zdaniem to jedyny dobry pomysł, żeby czekać. Zobaczyć kogo weźmie Wrocław i Częstochowa i kto zostanie. Wtedy pozostali zawodnicy muszą zejść na ziemię. Bo jak nie ekstaliga, to gdzie będą jeździć? Albo za realne pieniądze w Lublinie, albo za nierealne gdzie indziej, albo w ogóle. Czy dwóch zawodników z GP będzie stać na to, żeby odpuścić polską ligę? Wątpię. Na razie się jeszcze cenią, ale wg mnie do czasu. Ja na miejscu Sprawki też bym jeszcze czekał.
Zejść na ziemię?
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!
Tylko, że Borowicz i tak by nie pojechał w żadnym ligowym spotkaniu w Czewie, a tak ma szanse odjechać po 3 biegi w 18-20 spotkaniach, kto wie czy chłopak nie zaskoczy i wtedy Włókniarz ma juniora objeżdżonego w lidze. Za 100tyś to lepiej już wziąć kogoś na sztukę, żeby się KSM zgadzał.
Hayden pisze:100tys za porucznika Borewicza, szok![]()
Szok? Można się tego było spodziewać. Dwóch juniorów w elidze + rezerwowych kilku następnych, 2 juniorów w pierwszej lidze + jacyś rezerwowi. Zapotrzebowanie jest więc spore, dlatego ceny poszły w górę i Włókniarz może oczekiwać kasy za wypożyczenie. Tym bardziej od Lublina, który szczyci się bogatym sponsorem, stabilnością finansową i dobrą organizacją. Szokiem jest to, że przez 4 lata "intensywnego szkolenia" nie został wyszkolony w Lublinie nikt wartościowy. Oznacza to, że gdzieś jest popełniany gigantyczny błąd.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Pisałem to już kilka razy ale powtórzę. TRENER ???????
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
- Egon
- Zawodowiec
Nie róbmy sobie jaj. O jakim trenerze i o jakiej szkółce my rozmawiamy?

Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Hela pisze: Dwóch juniorów w elidze + rezerwowych kilku następnych, 2 juniorów w pierwszej lidze + jacyś rezerwowi. Zapotrzebowanie jest więc spore, dlatego ceny poszły w górę i Włókniarz może oczekiwać kasy za wypożyczenie. Tym bardziej od Lublina, który szczyci się bogatym sponsorem, stabilnością finansową i dobrą organizacją. Szokiem jest to, że przez 4 lata "intensywnego szkolenia" nie został wyszkolony w Lublinie nikt wartościowy. Oznacza to, że gdzieś jest popełniany gigantyczny błąd.
To nie błąd, to typowy brak jakiejkolwiek strategii w tym względzie. Może "prezesi" nie spodziewali się, że klub będzie tak długo istniał, że w końcu kogoś trzeba będzie zacząć szkolić
Czasu nie da się niestety cofnąć, ale jeśli Bogdanka w dalszym ciągu ma strategię sponsoringu na lata (znaczy p.Prezes niczego nie zaniedbał
http://www.espeedway.pl/news,ulamek_i_l ... 94,12.html
No to na ekstaligowym placu boju pozostał Bjerre i Harris no i oczywiście bajkopisarz. Kto do Częstochowy a kto do I ligi?
No to na ekstaligowym placu boju pozostał Bjerre i Harris no i oczywiście bajkopisarz. Kto do Częstochowy a kto do I ligi?