Stadion
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Re: Stadion
Nie na śnieg - tylko na nowy regulamin. A nóż się coś zmieni względem nawierzchni np. ma być z plastiku lub też z innego materiału. Tak czy inaczej Prezio da radę. Proponuję zakup w zbiórce społecznej nocniczka dla Prezia. Co by nie mówił że jak się obudził to nie było nocniczka.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Prośba klubu o pomoc:
http://zuzel.lublin.pl/index.php?option ... &Itemid=54
http://zuzel.lublin.pl/index.php?option ... &Itemid=54
a od czego maja tych z aresztu śledczego?? ja niestety nie mogę bo mam zajęcia na uczelni wtedy;/
Gimnazjum to jeszcze nie uczelnia 
Jak ktoś pisze bzdury to nie znaczy że chodzi do gimnazjum. Taka prof. Joanna Senyszyn plecie głupoty jak mało kto po podstawówce, a ma najwyższy możliwy tytuł

Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
Jak mi klub zapewni transport w obie strony z Warszawy to moge przyjsc zbierac, bo dostalem kilka razy po glowie kamieniem w tym sezonie
. Mam nadzieje, ze dosypia przynajmniej troche tej nawierzchni przed zima. Inaczej ciezko bedzie przygotowac tor pod siebie. Juz w tym roku goscie od razu wiedzieli o co chodzi z torem i strach pomyslec jakie to moze miec konsekwencje w I lidze.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Po co te głupie komentarze?
To jest prośba o pomoc. Kto będzie chciał i mógł to pomoże. Nie raz już były takie akcje (odśnieżania, odkopywania bandy) i frekwencja była całkiem przyzwoita.
Postaram się być. Mam nadzieję, że klub zapewni jakiś sprzęt (taczki, łopaty)?
To jest prośba o pomoc. Kto będzie chciał i mógł to pomoże. Nie raz już były takie akcje (odśnieżania, odkopywania bandy) i frekwencja była całkiem przyzwoita.
Postaram się być. Mam nadzieję, że klub zapewni jakiś sprzęt (taczki, łopaty)?
Bez przesady.
Przez lata nie dosypywano nawierzchni i w 2004 r. jeździli po betonowych płytach (które są pod nawierzchnią) i jakoś nikt nie mógł się u nas połapać co i jak.
Pewnie, że lepiej gdyby uzupełniono nawierzchnię, ale jak to się nie stanie (a pewnie się nie stanie) to też tragedii nie będzie. Były lata gdzie nawierzchni było dużo mniej i też nie było źle.
Przez lata nie dosypywano nawierzchni i w 2004 r. jeździli po betonowych płytach (które są pod nawierzchnią) i jakoś nikt nie mógł się u nas połapać co i jak.
Pewnie, że lepiej gdyby uzupełniono nawierzchnię, ale jak to się nie stanie (a pewnie się nie stanie) to też tragedii nie będzie. Były lata gdzie nawierzchni było dużo mniej i też nie było źle.
- niespokojny
- Trener
W 2004 r. jezdzili po plytach i bylo ok, w 2011 jezdzili po torze i nie bylo ok. Szeroka w ogole nie chodzila, a goscie lapali sie od razu ocb - szczegolnie mam tu na mysli mecz z Ostrowem i Opolem, o Pile z Frankowem, Dilgerem, Ivanowem i Szymko juz nie wspomne. Trzymal tylko kraweznik, a Baran z Miesiacem po przegranych startach rozpaczliwie wynosili sie na zewnetrzna. Szczegolnie na pierwszym luku. Jak popada deszczyk to z toru od razu robi sie plastelina, bo ktos kiedys na sile dosypywal glinki, zeby tor sie szybciej zwiazal, bo nie wiedzial ze nawierzchnie dosypuje sie na zime.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Wniosek z tego taki, że najważniejsze jest żeby umiejętnie przygotować tor do zawodów, a nie żeby dosypywać na maksa nawierzchni.
Wczoraj Mosir ogłosił przetarg na oświetlenie turu. Termin wykonania zamówienia to 30.04.2012 (chyba trochę za późno)
źródło: http://biuletyn-zamowien.pl/przetarg/wy ... ,10725749/
źródło: http://biuletyn-zamowien.pl/przetarg/wy ... ,10725749/
Czy ktoś z klubu zwrócił uwagę na termin wykonania prac oświetleniowych ( do 30 kwietnia 2012) ???
link: http://szp.mosir.lublin.pl/przetarg.php?ak=edyt&id=129
P.S.
Sprawka czeka na oświetlenie i nie podpisuje kontraktów, bo nie wie czy dostaniemy licencję

P.S.
Sprawka czeka na oświetlenie i nie podpisuje kontraktów, bo nie wie czy dostaniemy licencję
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Bez jaj.Nie mamy szan nie dostać licencji. Jeśli chodzi o licencje to ze względu na oświetlenie problem mogą mieć w Łodzi...ale nie u nas.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A w Rzeszowie pięknie rośnie trybuna (i tak szybko jak terminal naszego lotniska).

a po drugiej stronie rzeszowskiego stadionu trybuna w ruinie jeszcze gorszej niż w Lublinie, ale ten obrazek niebawem ma sie również diametralnie zmienić:

a po drugiej stronie rzeszowskiego stadionu trybuna w ruinie jeszcze gorszej niż w Lublinie, ale ten obrazek niebawem ma sie również diametralnie zmienić:

Fajnie mają w tym Rzeszowie. Stadion nowy będzie, ekstraliga jest, pieniądze podobno są...
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jak ma nie być pieniędzy jak klub ma dwóch potężnych sponsorów tytularnych Marma i PGE, i jak dobrze wiesz pani prezes jest właścicielem jednej z nich...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nie pogardzilbym takimi wynikami w Lublinie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Przy nakladach finansowych o ktorych mozna tu i tam uslyszec, to wyniki na prawde nie powalaja.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Ale i tak wolalbym takie wyniki niz nasze
. A ile kasy to juz mnie tam nie interesuje, nie moje pieniadze.
Richie Faulkner:
luckylbn pisze:Czy ktoś z klubu zwrócił uwagę na termin wykonania prac oświetleniowych ( do 30 kwietnia 2012) ???
P.S.
Sprawka czeka na oświetlenie i nie podpisuje kontraktów, bo nie wie czy dostaniemy licencję![]()
![]()
![]()
![]()
Gdzieś było wyjaśnienie, że oświetlenie ma działać o wiele wcześniej a do końca kwietnia mają trwać prace wykończeniowe i sprzątanie po remoncie a to nie wpływa chyba na licencje
RadeKas pisze:Ale i tak wolalbym takie wyniki niz nasze. A ile kasy to juz mnie tam nie interesuje, nie moje pieniadze.
Też jestem tego zdania. A jak jeszcze Crump miałby u nas jeździć... Eh, marzenia
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Hela pisze:Ktoś się orientuje po co jest ta wolna przestrzeń w konstrukcji trybuny?
Tam kiedyś być park maszyn z tego co się dowiedziałem. Na chwilę obecną powstał niezależny obiekt, który jest jednym z najnowocześniejszych parków maszyn w Polsce i ta wolna przestrzeń ma być wypełniona trybuną tak jak tutaj na projekcie:
W ostatnim etapie modernizacji rzeszowskiego stadionu obecny park maszyn ma zostać wyburzony a wówczas wzorem Motoareny park maszyn będzie znajdował się tam gdzie jest ta wolna przestrzeń w konstrukcji trybuny.
Może chociaż trawa im nie będzie chciała rosnąć, jak bodaj w Poznaniu?