Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Na głowę coś spadło?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
podpisy pod kontraktami i premie za punkty będą mogły wydać maksymalnie 1,5 ml zł.
Grudziądz to chyba niezłych negocjatorów musi mieć
Żadnych Andersenów za żadne pieniądze!!!!
- Łoptymista
- Trener
jerry78 pisze:Oczekujesz, że puści do prasy info, że wyda np. 2,5 mln?Powagi trochę
no to jak planuje wydac wiecej to po co w ogole sie odzywac na ten temat?
znacznie ciekawsze fragment tekstu to ten:
Oprócz spraw zawodniczych działacze KMŻ mają teraz na głowie także pozyskiwanie sponsorów. – Nie zamykamy się tylko na Bogdance i mieście. Chcemy mieć różne źródła finansowania. Nasi przedstawiciele handlowi ruszyli w teren i myślę, że w grudniu lub styczniu będziemy mogli przedstawić trzech albo czterech nowych sponsorów – podkreśla prezes lubelskiego I- ligowca.
oby cos z tego wyszlo
Ja bym bardziej się zastanowił nad tą wypowiedzią:
Generalnie nie napisał kompletnie nic odkrywczego, a skrócić wszystko można byłoby w ten sposób - są ludzie, którzy szukają sponsorów (jak pewnie w każdym klubie) i być może kiedyś coś znajdą [a być może nie].
I jak zwykle Sprawka w zasadzie nie mówiąc kompletnie niczego powiedział w taki sposób, że można byłoby odczytać z tego super wiadomość.
"Chcemy". To oczywiście, że chcą mieć jak najwięcej pieniędzy, z różnych źródeł. Także nic nowego i odkrywczego.Nie zamykamy się tylko na Bogdance i mieście. Chcemy mieć różne źródła finansowania.
Dobrze, że "ruszyli w teren", tylko ciekaw jestem po pierwsze czy wcześniej nikt nie szukał sponsorów (skoro dopiero ruszyli) a po drugie na jakich zasadach ruszyli - obawiam się, że jak zwykle jest to na zasadzie "idź, szukaj. Jak znajdziesz, to dostaniesz jakiś procent".Nasi przedstawiciele handlowi ruszyli w teren
albo w lutym, albo w marcu, albo w ogóle...i myślę, że w grudniu lub styczniu
albo pięciu, albo sześciu, albo żadnego...będziemy mogli przedstawić trzech albo czterech nowych sponsorów
Generalnie nie napisał kompletnie nic odkrywczego, a skrócić wszystko można byłoby w ten sposób - są ludzie, którzy szukają sponsorów (jak pewnie w każdym klubie) i być może kiedyś coś znajdą [a być może nie].
I jak zwykle Sprawka w zasadzie nie mówiąc kompletnie niczego powiedział w taki sposób, że można byłoby odczytać z tego super wiadomość.
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2011, o 13:17 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
Łoptymista pisze:no to jak planuje wydac wiecej to po co w ogole sie odzywac na ten temat?
Zacznijmy od tego, że przeczytaj dokładnie artykuł i znajdz mi w nim, wypowiedz Sprawki n/t tego ile wyda, bo ja nie widzę ani słowa na ten temat.
Tytuł aktykułu przerobiliście razem z kibicem na wypowiedź Sprawki i się czepiacie dlaczego planuje wydać tyle a nie tyle.
- Łoptymista
- Trener
co podejrzewasz a czego naprawde nie to nie ma znaczenia
nie sadze tez, zeby interesowala M. Wieczerzaka, ktory napisal tekst do DW i rozmawial o transferach i wydatkach z panem prezesem
nie sadze tez, zeby interesowala M. Wieczerzaka, ktory napisal tekst do DW i rozmawial o transferach i wydatkach z panem prezesem
Oprócz spraw zawodniczych działacze KMŻ mają teraz na głowie także pozyskiwanie sponsorów. – Nie zamykamy się tylko na Bogdance i mieście. Chcemy mieć różne źródła finansowania. Nasi przedstawiciele handlowi ruszyli w teren i myślę, że w grudniu lub styczniu będziemy mogli przedstawić trzech albo czterech nowych sponsorów – podkreśla prezes lubelskiego I- ligowca.
a w czasie sezonu nie łaska było pseudo prezesie ruszyć swoje cztery litery oraz szanownego P. Adamczuka aby szukać sponsorów tylko wysługiwać się innymi osobami takimi jak przedstawiciel handlowy , czy nasz klub na to stać ??? już powinniśmy wiedzieć na kogo możemy liczyć w sezonie 2012 a my nawet nie wiemy kto będzie trenerem lubelskiej drużyny bo każda wypowiedz prezesa stek kłamstw
a w czasie sezonu nie łaska było pseudo prezesie ruszyć swoje cztery litery oraz szanownego P. Adamczuka aby szukać sponsorów tylko wysługiwać się innymi osobami takimi jak przedstawiciel handlowy , czy nasz klub na to stać ??? już powinniśmy wiedzieć na kogo możemy liczyć w sezonie 2012 a my nawet nie wiemy kto będzie trenerem lubelskiej drużyny bo każda wypowiedz prezesa stek kłamstw
henek1234 pisze:nawet nie wiemy kto będzie trenerem lubelskiej drużyny bo każda wypowiedz prezesa stek kłamstw
Tak, może DS powie że czeka na regulamin dotyczący trenerów. Coś mi się wydaje że Sprawka nie chce dać Dzikowskiemu swobody działania i to w tym tkwi szkopuł.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ostrowskie wróbelki ćwierkają, że M. Staszewski otrzymał poważną propozycję jazdy w przyszłym sezonie od/z...Lublina.
Zapewne sprawa wyjaśni się po 1.12. 2011 roku?
Zapewne sprawa wyjaśni się po 1.12. 2011 roku?

Po co nam takie ogorki? To ja juz na prawde wole ogladac zeszloroczny sklad niz jakies ogorki pokroju Staszewskiego
nie widze wiekszego sensu aby sciagac Staszewskiego ( o ile to prawda ), skoro ma zostac Karol z Pawłem
i na dodatek ten wysoki KSM
i na dodatek ten wysoki KSM
Z niczego może być tylko nic.
http://www.facebook.com/pages/Speedway- ... 9370855895
Prawdopodobny skład 2012
Zawodnik|KSM
Daniel Jeleniewski-7,14
Dawid Stachyra-5,41
Peter Karlsson-7,12
Cameron Woodward-8,40
Zbigniew Suchecki-4,95
Dawid Lampart-3,97
Mateusz Łukaszewski-2,50
Mateusz Borowicz-2,50
____________________________+
KSM=41,99 (najwyższe KSM w I lidzę to 42)
Rezerwa:
Mariusz Puszakowski- 6,00
Mariusz Fajfer-2,50
Paweł Hlib-6,11
Nie wklejalbym ale to FB to oficjalne FB klubu.
Prawdopodobny skład 2012
Zawodnik|KSM
Daniel Jeleniewski-7,14
Dawid Stachyra-5,41
Peter Karlsson-7,12
Cameron Woodward-8,40
Zbigniew Suchecki-4,95
Dawid Lampart-3,97
Mateusz Łukaszewski-2,50
Mateusz Borowicz-2,50
____________________________+
KSM=41,99 (najwyższe KSM w I lidzę to 42)
Rezerwa:
Mariusz Puszakowski- 6,00
Mariusz Fajfer-2,50
Paweł Hlib-6,11
Nie wklejalbym ale to FB to oficjalne FB klubu.
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że to oficjalne konto KMŻ.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
jezeli to naprawde jest oficjalne konto fb naszego klubu, to znaczy ze jest prowadzone przez jakiegos debila
METHANOL ADVENTURE TEAM
Też mi sie nie chce wierzyć, ale na tym koncie zawsze podawane były oficjalne informacje typu godziny zawodów, info o nowych zawodnikach, etc.
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!
skoro Ci sie nie chce wierzyc, to po co wklejasz takie bzdury? KSM policzony dla 8 zawodnikow, jakis Mariusz Fajfer na rezerwie...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Wklejam bo to konto na FB zawsze podawalo sprawdzone informacje.
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ciekawe dlaczego na oficjalnej stronie klubu: www.kmzlublin.pl nie ma odnośnika/linku do tego rzekomo oficjalnego konta klubu na FBLuckyLuke pisze:Nie wklejalbym ale to FB to oficjalne FB klubu.
LuckyLuke pisze:Też mi sie nie chce wierzyć, ale na tym koncie zawsze podawane były oficjalne informacje typu godziny zawodów, info o nowych zawodnikach, etc.
A kto to Mariusz Fajfer?
Koper pisze:Ciekawe dlaczego na oficjalnej stronie klubu: http://www.kmzlublin.pl nie ma odnośnika/linku do tego rzekomo oficjalnego konta klubu na FBLuckyLuke pisze:Nie wklejalbym ale to FB to oficjalne FB klubu.
moze najwyzsza pora zeby klub poszedl z duchem czasu? konto na fb i twitterze na pewno by nikomu nie zaszkodzilo, obecnie duzo ludzi przeglada internet w telefonach, a zuzel.info i kmzlublin.pl chyba nie sa do tego przystosowane, wiec duzo sprawniej by to wygladalo gdyby wystarczylo wejsc na twittera, poza tym to niezla kopalnia wiedzy o zuzlowcach :]
zalatw cos Koperku : D
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jeśli chcesz takie oficjalne konta prowadzić to mogę Ci załatwić, że będą podlinkowane na stronie klubowej. 
Motor mocny
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
To jest konto nieoficjalne, podobnie jak nieoficjalne jest forum zuzel.info. Gdyby było to konto oficjalne to pewnie sponsor strategiczny wymagałby aby tam znajdowała sie jego reklama, co nie znaczy że konta o nazwach Lubelski Węgiel KMŻ od razu stają się oficjalnymi, jak chociażby to konto do którego linka zapodał LuckyLuke.