http://bez-hamulcow.przegladsportowy.pl ... do-zagara/
GP 2012
Re: GP 2012
Jak dla mnie kandydat jest jeden murowany - Maciek Janowski
I nie widzę, żadnych argumentów na "nie" zaś na tak jest wiele.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Wypowiedź Komarnickiego w dzisiejszym artykule na syfach:
Dawać go do nas, przynajmniej nie będzie trzeba pani tłumacz wynajmować
Chcę, żeby oprócz Tomka w składzie byli Matej Zagar, Niels Kristian Iversen i Artur Mroczka.
Dawać go do nas, przynajmniej nie będzie trzeba pani tłumacz wynajmować
kibicLBN pisze:Jak dla mnie kandydat jest jeden murowany - Maciek JanowskiI nie widzę, żadnych argumentów na "nie" zaś na tak jest wiele.
Wątpię żeby Maciek chciał już teraz jeździć w GP. Może lepiej żeby poczekał jeszcze rok czy dwa.
iks pisze:Dawać go do nas, przynajmniej nie będzie trzeba pani tłumacz wynajmować
Jeśli wybierze GP zamiast kasy Gorzowa to czemu nie
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Anglik Scott Nicholls i Australijczyk Davey Watt dostaną dzikie karty na przyszłoroczny cykl Grand Prix. To nowa koncepcja zarządzającej cyklem firmy BSI. Oczywiście pomysł wejdzie w życie, jeśli Darcy Ward i Piotr Protasiewicz podtrzymają decyzję o rezygnacji z jazdy w GP 2012.
Protasiewicz ma dać ostateczną odpowiedź we wtorek. Ward już odmówił przyjęcia stałej dzikiej karty, ale ciągle jest namawiany przez BSI do zmiany zdania.
Scott Nicholls nigdy w GP nic nie pokazał podobnie jak Davey Watt. Ale w sumie Protas też nigdy nie był jakimś asem w GP. Szkoda będzie tylko jak faktycznie Darcy nie przyjmie dzikusa.
Nicholls i Watt uuuu powazna sprawa, obstawiam miejsce 14 i 15 w generalce GP 2012 jezeli rzeczywiscie oni dwaj dostana dzikusy
METHANOL ADVENTURE TEAM
Mnie by nawet 16. nie zdziwiło jeśli ktoś ze dwa razy z "przechodnią" dziką kartą pojedzie tak jak Ward w tym roku 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Nicholls, Watt
to moze jakas mala reaktywacja Edka Szajchulina? Boze, co za cyrk. Niedlugo zamiast Grand Prix przyjdzie nam mowic Ogorek Prix. Brak slow.
jezeli na celowniku naprawde sa Nicholls i Watt, to musi oznaczac, ze BSI rozmawialo juz z wieloma innymi zuzlowcami i wszyscy wybrali Ekstralige zamiast GP, no bo nie chce mi sie wierzyc zeby nie zaproponowali dzikusa takim zawodnikom jak Laguta, Janowski, Batchelor, Vaculik czy Jonasson, skoro mysla nad Wattem, ktorego najwiekszym indywidualnym sukcesem jest jazda przez 3 lata w naszej Elidze
METHANOL ADVENTURE TEAM
Wow, Ekstraklasa wydymala BSI na calego. Teraz GP to niezle posmiewisko, a wszystko dzieki polskiej lidze
. Moze zarowno swiatowe jak i polskie wladze wreszcie zrozumieja kto powinien rzadzic zuzlem.
edit: zdjecie pod artykulem na syfach bezblednie podsumowujace dzikusa dla Hansika:

edit: zdjecie pod artykulem na syfach bezblednie podsumowujace dzikusa dla Hansika:

Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
No, pośmiewisko jak cholera.
Spośród 15 zawodników 13 najlepszych na świecie, chcianych w GP i 2, którzy są tam z konieczności.
Spośród 15 zawodników 13 najlepszych na świecie, chcianych w GP i 2, którzy są tam z konieczności.
Masz racje. BSI rzadzi i pokazalo ekstralidze gdzie jej miejsce.
Richie Faulkner:
Już lepiej by było wprowadzić 3 dzikie karty na każdy turniej. Może Maciek Janowski albo Przemek Pawlicki by się załapał na jeden turniej i zobaczył jak to smakuje. Andersen w obecnej formie nie jest w stanie nawiązać walki z najlepszymi ale on przynajmniej kiedyś miał taki czas że był w czołówce. Ale Ljung to już kompletnie nie wiem co on tam robi. Z całym szacunkiem ale nie dla każdego zawodnika jest GP i Ljung jest właśnie takim który nie powinien tam jeździć jako stały uczestnik.
Miło, że przyznajesz mi rację.
Ale z drugą częścią wypowiedzi się nie zgodzę. Nie mam pojęcia w jaki sposób BSI miało pokazać ekstralidze gdzie jej miejsce.
Ale z drugą częścią wypowiedzi się nie zgodzę. Nie mam pojęcia w jaki sposób BSI miało pokazać ekstralidze gdzie jej miejsce.
Ja tez nie, ale jestem pewien, ze jak bedzie trzeba to cos wymyslisz.
Richie Faulkner:
Podziwiam tę niezłomną wiarę we mnie.
Ale muszę Cię zmartwić gdyż nie ogarniam nawet tego, że przyznajesz się do tego, że nie rozumiesz co piszesz. Zbyt duża abstrakcja dla mnie.
Ale muszę Cię zmartwić gdyż nie ogarniam nawet tego, że przyznajesz się do tego, że nie rozumiesz co piszesz. Zbyt duża abstrakcja dla mnie.
http://espeedway.pl/news,t_batchelor_in ... 64,10.html
Nie tylko Radekas uważa że to kpina
I ja podzielam zdanie Troya, ale chyba będę oglądał GP
Nie uważam gościa za super żużlowca, ale podejście wg mnie ma odpowiednie.
Nie tylko Radekas uważa że to kpina
Batchelor pisze:- Wydaje mi się, że jeśli nie jeździsz w Polsce, to masz szansę dostać się do Grand Prix. To jest kpina. Nie będę oglądać w przyszłym roku Grand Prix!
I ja podzielam zdanie Troya, ale chyba będę oglądał GP
Troy Batchelor, który zapowiadał, kilka miesięcy temu, że chciałby startować w czempionacie, ale tylko wtedy kiedy sam wywalczy awans. Teraz negatywnie wypowiada się nt. Grand Prix.
Nie uważam gościa za super żużlowca, ale podejście wg mnie ma odpowiednie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
istred pisze:Podziwiam tę niezłomną wiarę we mnie.
Zastanow sie glebiej, a z cala pewnoscia ogarniesz i to, i smiesznosc sytuacji w GP.
Richie Faulkner:
RadeKas pisze:Ja tez nie, ale jestem pewien, ze jak bedzie trzeba to cos wymyslisz.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Mam pytanie, mianowicie wie ktoś w jakich zakładach bukmacherskich będzie można obstawiać live poszczególne biegi GP ?:)