Nasi pierwszoligowi rywale w sezonie 2012
Re: Nasi pierwszoligowi rywale w sezonie 2012
METHANOL ADVENTURE TEAM
Dzis trener Polonii zaprzeczyl jakoby w Pile myslano o Lindbeacku i dodal jednoczesnie ze sa duze szanse aby w Pile ogladano Magnusa Zorro Zetterstroema i to jaka kapitana druzyny 
wolalbym Zorro u nas, w pakiecie z Karlssonem :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Pirat
o czym mowa jeśli nie pozyskamy innego sponsora (a nie zanosi się) to o karlssonie i zorro i innych tej klasy zawodników możemy pomarzyć(Bogdanka da to co w minionym sezonie albo i mniej) zamiast nich bedzie jezdził puzon 
Kod: Zaznacz cały
Z tego co rozmawialiśmy wydaje mi się, że klub jest raczej zainteresowany moim pozostaniem.Po tej wypowiedzi Puzona myślę że będzie skład zeszłoroczny plus Jeleń/Dawid/Kuciapa. Nie tego oczekiwałem po tych ambitnych planach na ekstraligę o których mówili wszyscy po związaniu się z Bogdanką... Oczywiście szanuję i bardzo lubię Mariusza ale wątpię żeby coś zdołał ujechać jeszcze w tej 1 lidze.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
Pirat
z zesłorocznego składu to mało kto ujedzie ,szczególnie trzeba wyróżnić Łukaszewskiego,Piszcza,proctora,aspgrena itd,może Miesiąc i woodword tylko pokażą jakis poziom.
-
mariusz1987
- Junior
spokojnie, przecież sezon odjedziemy bez długów, mecze będą na styku, będą emocje do końca (może krótkiego)sezonu 
Schleinem bym się wcale nie przejmował. Gość na 8-10pk u siebie i 6-8 na wyjeździe. Pełno takich za znacznie mniejszą kasę.
Ale nie chodzi o to że Schlein nam uciekł tylko o to że wszyscy podpisują kontrakty z zawodnikami a pan Sprawka cały czas martwi się regulaminami.
A mnie bardziej martwi że jak zwykle wszyscy opływali się w glorii sukcesu, (np. władca bilbordów Hetman starosta) naobiecywali, a jak przychodzi teraz co do czego to o obietnicach zapomnieli. Ciekawe gdzie ci nowi sponsorzy pokroju Puławskich azotów i Perły bo ostatnio było głośno że w razie awansu są bardzo mocno zainteresowani sponsoringiem naszego klubu. Znając życie pewnie w tym roku powiedzieli że są nadal zainteresowani jak awansujemy do e-ligi.
Kargolo pisze:Ale nie chodzi o to że Schlein nam uciekł tylko o to że wszyscy podpisują kontrakty z zawodnikami a pan Sprawka cały czas martwi się regulaminami.
Zapewniam Cię, że nikt jeszcze nie podpisuje kontraktów z zawodnikami bo nie można. A ustalać warunki kontraktu to pewnie i u nas ustalają. Przecież nie muszą się tym chwalić do czasu podpisania kontraktu.
Mój błąd
Ale martwi to że nie słyszy się nic o takich rozmowach a prezes publicznie mówi że z konkretnymi rozmowami czekamy do ustalenia regulaminu. Z tym że o trzonie zespołu trzeba już myśleć bo zaraz wszyscy nam pouciekają 
Jak czytam wypowiedzi Pana S to zaczynam się bać czy w ogóle będzie nas stać nawet na Puzona. Bo jakaś dziwna cisza zapadła jeżeli chodzi o sponsora. Z drugiej strony to widzę że rozmowy toczą się głównie z Bogdanką a o innych sponsorach cisza. Na Samym "Węglu" daleko nie dojedziemy.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
-
mariusz1987
- Junior
Pewnie Barana,Puzona i Miesiąca mamy zaklepanych więc bez obaw,trzon drużyny już jest 
www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/11/19/a ... ikiem-gtz/
Dziwny ten prezes GTZ. Regulaminu nie zna a juz 5 seniorow juz zakontraktowal
Dziwny ten prezes GTZ. Regulaminu nie zna a juz 5 seniorow juz zakontraktowal
Motor mocny
Oj dziwny, dziwny, ale przynajmniej całą prawdę o Fiałkowskim i Rusieckim powiedział Skrzydlewski
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... polskim-z/
To właśnie te drużyny próbują przeforsować pomysł o przedłużeniu spłat za ten sezon do połowy następnego sezonu, bo mają gigantyczne długi. Nikt nie obieca ci tyle do Fiałkowski i Rusiecki, tak to zaczyna wyglądać. Kolejne kolosy na glinianych nogach. Mam nadzieje, że GKSŻ dobierze się w końcu im do skóry i będą mieli problem z uzyskaniem licencji.
A regulamin to im po co? I tak nie będą się do niego stosować, a chcą utrudnić innym klubom, bo może później dojdą do tego jak te przepisy ominąć. Prezes Zych z Krosna przecież ostatnio o nikim innym nie mówił jak o tych panach z Grudziądza i Gniezna. Mam nadzieję, że pozostałe kluby na poniedziałkowym spotkaniu skutecznie się im postawią i nie dadzą sobą rządzić.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... polskim-z/
To właśnie te drużyny próbują przeforsować pomysł o przedłużeniu spłat za ten sezon do połowy następnego sezonu, bo mają gigantyczne długi. Nikt nie obieca ci tyle do Fiałkowski i Rusiecki, tak to zaczyna wyglądać. Kolejne kolosy na glinianych nogach. Mam nadzieje, że GKSŻ dobierze się w końcu im do skóry i będą mieli problem z uzyskaniem licencji.
A regulamin to im po co? I tak nie będą się do niego stosować, a chcą utrudnić innym klubom, bo może później dojdą do tego jak te przepisy ominąć. Prezes Zych z Krosna przecież ostatnio o nikim innym nie mówił jak o tych panach z Grudziądza i Gniezna. Mam nadzieję, że pozostałe kluby na poniedziałkowym spotkaniu skutecznie się im postawią i nie dadzą sobą rządzić.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2011, o 21:09 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
Fiałkowskim
Zbigniew Fijałkowski to nieco inna osoba, choć też z żużlem powiązana.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Masz rację, ale wiadomo o kogo chodzi 
meesha pisze:FiałkowskimZbigniew Fijałkowski to nieco inna osoba, choć też z żużlem powiązana.
90% osób zainteresowanych żużlem i tak pisze Fijałkowski. I to nawet tacy ogarnięci
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
mariusz1987
- Junior
Ludzie,jakby naprawdę władze żużla wzięły się za konkretne sprawdzanie klubów to nie wiadomo czy by dwie ligi po 8 drużyn zostało, to jest akcja w stylu: póki się wszystko trzyma kupy i nie grzebie w niej za głęboko to mocno nie śmierdzi, prowizorka, oszukiwanie samych siebie, jak kto woli bajzel na kółkach 
kibicLBN pisze:90% osób zainteresowanych żużlem i tak pisze Fijałkowski. I to nawet tacy ogarnięciNie wiadomo z jakiego powodu
Ja też nie wiem, podobnie jak tego, czemu ludzie nie odróżniają "bynajmniej" od "przynajmniej", mówią "lubiałem" zamiast "lubiłem" oraz trzymają coś "w obwodzie" zamiast "w odwodzie" i wiele, wiele innych... Co nie znaczy, że trzeba przechodzić obok tego obojętnie, bo zaraza będzie się rozszerzać
PS. Powyższą uwagę pisałem jako moderator, proszę nie kontynuować tu wątku językoznawczego
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:
PS. Powyższą uwagę pisałem jako moderator, proszę nie kontynuować tu wątku językoznawczego
A jest taki wątek w dziale Inne? Myślę że warto pomysleć
kibicLBN pisze:90% osób zainteresowanych żużlem i tak pisze Fijałkowski. I to nawet tacy ogarnięciNie wiadomo z jakiego powodu
"Nie myli się ten co nic nie robi" - oprócz oczywiście kibicaLBN
Ja też walnę byka ale raczej natury merytorycznej, niźli pisowni tudzież gramatyki